Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Belhanda kötü değil.

Ama Sneijder ile kıyaslamayın Allah aşkına. Bence Sneijder gibi mevkisinde döneminin en top 5 adamından biri bizde 30 yaşından önce forma giydi ve canlı izledik diye sevinin ve keyfini çıkarın. Zira Hagi'den sonra o kalitede ve çapta adamımız olmadı.

Bu arada Lincoln de Belhanda gibiydi. O da skora katkı yaprdı belki ama oyun içinde uzun süreler kaybolur ve deplasmanlara gitmezdi. Belhanda akış oyununda etkili bir adam.

Iste onu diyorum bende Sneijder ilk geldiginde neydi

Tamam iyi değildi ama bariz yıldızdı ve neler yapabiliceği az çok belliydi, belhanda öyle değil hala kapalı kutu belki seneye çoşacak kendini tam bulacak ama ya bulmazsa elimizde patlarsa sneijderde riske girilirdi ama belhanda öyle değil riske girilmez.

Sneijderin her ay en az 1 hafta sakatlanip kiz gibi oynadigi gunler aklima geldikce sukrediyorum belhandaya

Portakal gitsin katar liginde frikik atsin tek yaptigi iş

Belhanda süper oynamıyor olabilir ama kesinlikle iyi oynuyor. Eleştiren kişilerde daha önceden oluşan ön yargının etkin olduğunu düşünüyorum.
Mesela Selçuk iyi değil bana göre ama geçen yıllardaki gibi kötü falanda oynamıyor iyi idare ediyor. Belhanda'nın laubali görünen bazı pasları çalım denemeleri aslında çok önemli şeyler. Çünkü paslar ve çalımlar başarılı olduğunda kanat oyuncularımız rakip bekler ile bire bir kalabiliyor. O yüzden bu konuda kendisini eleştiremem cesur oynaması hoşuma gidiyor. Sadece şut çekme eksikliği vardı sanırım Trabzon maçıyla bunuda yapmaya başladı diyebiliriz.

Birisi kisin gelip Kamp yapmadi, digeri sezon basi gelip kamp yapti. Bu arada Sino Real macin MoTM i secilmisti 1 gol 1 assist ile
Motm mi lol
Tamam iyi değildi ama bariz yıldızdı ve neler yapabiliceği az çok belliydi, belhanda öyle değil hala kapalı kutu belki seneye çoşacak kendini tam bulacak ama ya bulmazsa elimizde patlarsa sneijderde riske girilirdi ama belhanda öyle değil riske girilmez.
4,5 mln euroluk topcu degildi çifte standard yapiyorsun

Sneijderin her ay en az 1 hafta sakatlanip kiz gibi oynadigi gunler aklima geldikce sukrediyorum belhandaya

Portakal gitsin katar liginde frikik atsin tek yaptigi iş

Sende iyice saçmalamaya başladın ha sneijder tek başına çıkıp fb, bjk, ts maçlarını aldırıyordu belhandanın yaptıklarının 10 katını yaparak , belhanda klasik 10 değil diyerek koru sen anca gol atmasın, asist yapmasın ama mücadele ediyor adam kovalıyor yav hehe

Yeteeeeeerrrrrr Sneijder ile kıyas yapmayın!!!!!!!!!!!!

Bu mantıkla;
Hagi>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Sneijder
Lincoln>Sneijder (saf yetenek olarak)

Belhanda nin babasina sorsaniz, obile sneijderi several. Cidden belhanda yi Dunya yildizi ilan ettiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sende iyice saçmalamaya başladın ha sneijder tek başına çıkıp fb, bjk, ts maçlarını aldırıyordu belhandanın yaptıklarının 10 katını yaparak , belhanda klasik 10 değil diyerek koru sen anca gol atmasın, asist yapmasın ama mücadele ediyor adam kovalıyor yav hehe
Modern futbolda Sneijder gibi statik oynayan futbolcular kalmadi. Bunu Favre hocam acı bir şekilde Sneijderi Katara yollayarak gösterdi diye dusunuyorum.

Modern futbolda Sneijder gibi statik oynayan futbolcular kalmadi. Bunu Favre hocam acı bir şekilde Sneijderi Katara yollayarak gösterdi diye dusunuyorum.
The Bomb has been planted

Sneijdercileri kizdirmayalım Hakkı :D

sneijderin sakatlıktan sonra kadro dışı kaldığını bilmeyenler sneijder hakkında yorum yapmış yav bu kadar yüksekten sallamayın, bilmeden konuşmak hobileri bunların

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ekli dosyalar

• IMG_2951.webp
    IMG_2951.webp
    72,2 KB · Görüntüleme: 145
Bu gözler 28 yaşında Real görmüş İnterle Şl kaldırmış Hollanda Milli takımının can damarı olmuş Sneijderle oynadığı en t.şklı takım montpellier olan belhandayı kıyaslayanları gördü ya ölsem de gam yemem.. Sneijder bu Sneijder onun ilk geldiği sezonla belhandayı nasıl mukayese edersiniz herif 28 yaşında Türkiyeye geldi.. Tabi ki Sneijdere sabredeceksin kafayı mı sıyırdınız anlamadım gitti.. Son haline lafım yok artık vereceğini verdi belli bir yaşa ulaştı ve haklı olarak gönderildi ama ''ya sneijder ne yaptı ilk sezon derseniz ''sizin futbol yorumunuzu kimse ciddiye almaz

ben bu kadar borcun içinde bir futbolcuya 10 m bonservis 3.5 m maaş veriyorsam kimse kusura bakmasın ekstra birşey yapacak malesef sıradan bir görüntü çiziyor şuana kadar ayrıca "ama koşuyo pres yapıyor" bunu kabul etmem mümkün değil

Hücum anlamında anlamında en kötü olduğumuz maçlar; Trabzon, Paşa ve 70 dakikalık Sivas deplasmanları. Ne tesadüf ki bu 3 zamanda da Belhanda yoktu.

Bu bile yeterli bazı şeyleri görmeye.

Hücum anlamında anlamında en kötü olduğumuz maçlar; Trabzon, Paşa ve 70 dakikalık Sivas deplasmanları. Ne tesadüf ki bu 3 zamanda da Belhanda yoktu.

Bu bile yeterli bazı şeyleri görmeye.

ne tesadüf ki o 3 maçın 2sinde önceden bi şekilde salak saçma cezalı duruma düştü bu bile eleştirmek için fazlasıyla yeterli bir sebep

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt