Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bazılarındaki karın ağrısı geçmez belli . belhanda yüzünden puan kaybedelim de çullanalım üstüne diye ellerini ovuşturuyorlar adeta . herifin konusu 1 milyon yoruma sahne oldu nerdeyse. baksan götü büyük feghouli bunun yarısı kadar katkı vermiyor oyuna . ama pek dile getiren yok elinden lolipopu alınan çocuklar bile böyle yapmıyor.

Duydum ki Belhanda yine çok poh pohlanıyormuş..
Dogrudur.
Belhanda olmasa karsi kaleye gidemeyiz bende pek begenmiyorum ama ihtiyacimiz var el mecbur.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kaleye gidemeyiz kısmına asla katılmıyorum ama “el mecbur” tam tanımlayan şey malesef

Dogrudur.
Belhanda olmasa karsi kaleye gidemeyiz bende pek begenmiyorum ama ihtiyacimiz var el mecbur.

Belhanda alkış topçusu dışarda ki maçlarda götürsün kolaysa karşı kaleye , arenada belhandasız takım hiç sahaya çıkmadı yani belhanda yokken gidip gitmediğimizi bilmiyoruz dışarda takım belhanda varkende yokkende zorlanıyordu istisna sadece fb maçı oldu.

Son düzenleme:
bazılarındaki karın ağrısı geçmez belli . belhanda yüzünden puan kaybedelim de çullanalım üstüne diye ellerini ovuşturuyorlar adeta . herifin konusu 1 milyon yoruma sahne oldu nerdeyse. baksan götü büyük feghouli bunun yarısı kadar katkı vermiyor oyuna . ama pek dile getiren yok elinden lolipopu alınan çocuklar bile böyle yapmıyor.

Feguli mi katkı vermiyor maçları gözünle izlemeni tavsiye ederim.

Dogrudur.

Kaleye gidemeyiz kısmına asla katılmıyorum ama “el mecbur” tam tanımlayan şey malesef
Dogrudur.

Belhanda alkış topçusu dışarda ki maçlarda götürsün kolaysa karşı kaleye , arenada belhandasız takım hiç sahaya çıkmadı yani belhanda yokken gidip gitmediğimizi bilmiyoruz dışarda takım belhanda varkende yokkende zorlanıyordu istisna sadece fb maçı oldu.
Şu cocuktan beklentileri dusurun oyle seyredin.Kafaniz rahatlar.

Kendi adıma konuşayım asla öyle bir çullanma beklentim yok. Kişi değil takım tutuyorum nihayetinde ve hangi sebeple olursa olsun puan kaybetmesini istemem. Ha illa yine biriyle kıyaslanacaksa verdiğin örnek şimdi daha makul. Hatta biraz katılırım, Feghoulide bence bazı maçlar hariç beklentiyi tam karşılamıyor ama yine vasatın altına düşürmüyor kendini yani telafi ettiği şeylerle çok göze batmıyor hepsi bu.

hidayet birkaç gol attı diye bakma olaya . belhanda olmadığı zaman ofansta ve orta saha direncinde yetersiz kalıyoruz

Yukardada yazdım belhandasız arenada maça çıkmadık deplasmanda takım o varkende yokkende kötü zaten , belhandalı takım dışardada iyi diyorsanız bjk , başakşehir , ts , malatya maçlarına bakın tekrar.

Dogrudur.

Dogrudur.

Şu cocuktan beklentileri dusurun oyle seyredin.Kafaniz rahatlar.

Pardon ama ne kadar düşürsün millet daha beklentilerini? Farkındaysan çoğunluk kart görme takımı eksik bırakma salak salak geri pas atma diyor maçlar öncesi burada.

Gol at falan diyen bile yok çünkü böyle bir beklentisi yok kimsenin. Daha ne kadar düşük olsun beklentiler. Bu adam ucuz bonservislere gelen az kazanan birisi değil. Takımın en maliyetli oyuncularından biri.

Feghouli örneğini vermiş yukarıda bir arkadaş, Feghouli de gayet yerden yere vuruluyor ve vuruldu forumda ama ona dair insanların bir ümidi var bir düzelme ihtimali görüyorlar. Belhanda için aynısı geçerli değil çünkü Belhanda nın maksimum hali bu Feghouli nin ise maksimumu bu değil. Aradaki en belirleyici fark bu ilk olarak.

sent via GSC

Yukardada yazdım belhandasız arenada maça çıkmadık deplasmanda takım o varkende yokkende kötü zaten , belhandalı takım dışardada iyi diyorsanız bjk , başakşehir , ts , malatya maçlarına bakın tekrar.
belhandalı takım olmadığı zamankinden daha dirençli daha efektif daha akıllı . fanatiği de değilim parasına göre hayal kırıklığıdır ama bu bir gerçek.

belhandalı takım olmadığı zamankinden daha dirençli daha efektif daha akıllı . fanatiği de değilim parasına göre hayal kırıklığıdır ama bu bir gerçek.

Arenada takım her türlü top oynuyor , belhanda dışarda etkili oynarsa o zaman tamam derim gerçekten farkediyormuş derim.

Belhanda için tek beklentim seneye takımda olmaması , mal 1 takım çıkar okutur kurtuluruz inş

Belhanda'nın oynamadığı Ts, Kasımpaşa maçını kaybettik. Sivas maçında 2-0 gerideyken oyuna girdi yine kaybettik. Diğer mağlup olduğumuz takımlar ise Başak,Bjk, Malatya bu maçlarda oynadı. Oranlarsak oynamadığı maçların yüzde 50'sini kazanamıyoruz.

Belhanda için tek beklentim seneye takımda olmaması , mal 1 takım çıkar okutur kurtuluruz inş
51e345ea22e778595f9dfc729e2969e6.jpg

sent via GSC

adamın konusu daha geçen açıldı tartışmaktan 86 sayfa olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt