Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DZ8JkoxX0AMKpva

Keşke şu videolarına kanıp birisi 8-10 mil. € teklif getireydi kendisine

Bu adam Galatasaraydan gidince yerine baska bi 10 numara gelince Belhanda tipi 10 numarayi cok arayacaklar ozaman goruceğiz onlari kosmayan 10 numara istiyor bizim taraftar gecen sene ortasahamiz cok yumusakti tekrar oyle bi ortasaha istiyorlar herhalde

Bu adam Galatasaraydan gidince yerine baska bi 10 numara gelince Belhanda tipi 10 numarayi cok arayacaklar ozaman goruceğiz onlari kosmayan 10 numara istiyor bizim taraftar gecen sene ortasahamiz cok yumusakti tekrar oyle bi ortasaha istiyorlar herhalde
bize şut atıp hakemlere dalaşan adam lazım renktaş
koşmuş koşmamış bunlar önemsiz şeyler :ka:

Vay belhandaya bak orta saha onun sayesinde sertmiş

Takımımızın Fernando ve Gomis ile beraber en önemli 3 oyuncusundan birisidir,O olmayınca Sivas maçında yarı sahayı geçememiştik,Ts maçında ligin en kötü futbolunu oynamıştık

problemde buya...bu adam kariyerine Defansif ortasaha olarak başlamış...arkayada o yüzden çok yardım ediyor...ben bir kere yazmıştım bu Adamı Selçuk'un yerinde oynatabiliriz....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

problemde buya...bu adam kariyerine Defansif ortasaha olarak başlamış...arkayada o yüzden çok yardım ediyor...ben bir kere yazmıştım bu Adamı Selçuk'un yerinde oynatabiliriz....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Fernando belhanda sinan gomis olmalı kurgu
Adam defansif orta sahadan daha fazla top kapıyor

Alemin Tek Kralı

Selcuk+Tolga vardi orada unutma. Stoperde'de Semih Kaya. Fernando kendisi bile 5 level atlatiyor

Elano' nun yetersizliğine kılıf uydurmaya çalışan inatçıları anımsadım yine, nedense?...

Yaşı yetenlerin aynı kişiler olması da pek muhtemel hani!:unsure::sneaky::asd:

Anti Belhandacilara bi soru

Messi ilk yari 21 kez top ile bulusup bunlarin 9 unu kaptirdi ve bu kaptirdigi toplarin nerdeyse tumunde Roma kontra ataga gecti. Messinin bu top kaptirmasinin nedenleri nedir?

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kıyaslama yapabilmek için eş değer nitelikte olmaları gerek malum ama ciddi olmaması gereken şu postu ciddiymiş gibi görüp cevaplamak istedim fakat gerçekten mümkün bir şey değilmiş.

Belki de şeye bakmak lazım ya hocam hani sahip olduğu topları ne yapmış mesela? Ataklara katkısı olabilmiş mi? Ya da ne bileyim yaptığını telafi edebilmiş mi? Ki cevabını bildiğimiz sorular bunlar malum.

Bari biraz daha mantıklı savunun eğer yaptığınız buysa..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt