Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bize şut atıp hakemlere dalaşan adam lazım renktaşBu adam Galatasaraydan gidince yerine baska bi 10 numara gelince Belhanda tipi 10 numarayi cok arayacaklar ozaman goruceğiz onlari kosmayan 10 numara istiyor bizim taraftar gecen sene ortasahamiz cok yumusakti tekrar oyle bi ortasaha istiyorlar herhalde

Bu adam Galatasaraydan gidince yerine baska bi 10 numara gelince Belhanda tipi 10 numarayi cok arayacaklar ozaman goruceğiz onlari kosmayan 10 numara istiyor bizim taraftar gecen sene ortasahamiz cok yumusakti tekrar oyle bi ortasaha istiyorlar herhalde
problemde buya...bu adam kariyerine Defansif ortasaha olarak başlamış...arkayada o yüzden çok yardım ediyor...ben bir kere yazmıştım bu Adamı Selçuk'un yerinde oynatabiliriz....Bu adam Galatasaraydan gidince yerine baska bi 10 numara gelince Belhanda tipi 10 numarayi cok arayacaklar ozaman goruceğiz onlari kosmayan 10 numara istiyor bizim taraftar gecen sene ortasahamiz cok yumusakti tekrar oyle bi ortasaha istiyorlar herhalde
Fernando belhanda sinan gomis olmalı kurguproblemde buya...bu adam kariyerine Defansif ortasaha olarak başlamış...arkayada o yüzden çok yardım ediyor...ben bir kere yazmıştım bu Adamı Selçuk'un yerinde oynatabiliriz....Bu adam Galatasaraydan gidince yerine baska bi 10 numara gelince Belhanda tipi 10 numarayi cok arayacaklar ozaman goruceğiz onlari kosmayan 10 numara istiyor bizim taraftar gecen sene ortasahamiz cok yumusakti tekrar oyle bi ortasaha istiyorlar herhalde
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Bu adam Galatasaraydan gidince yerine baska bi 10 numara gelince Belhanda tipi 10 numarayi cok arayacaklar ozaman goruceğiz onlari kosmayan 10 numara istiyor bizim taraftar gecen sene ortasahamiz cok yumusakti tekrar oyle bi ortasaha istiyorlar herhalde
sen kimsin yaMücadele ediyor, koşuyor ama yeteneği daha fazlasına izin vermiyor. Yeteneksiz diye de bu adamı suçlamak istemiyorum suç bunu takıma alan adamda.
Selcuk+Tolga vardi orada unutma. Stoperde'de Semih Kaya. Fernando kendisi bile 5 level atlatiyor
sen kimsin ya
seni de tribünlere bekleriz bursa çocuğuişine bak çakma cimbomlu
Anti Belhandacilara bi soru
Messi ilk yari 21 kez top ile bulusup bunlarin 9 unu kaptirdi ve bu kaptirdigi toplarin nerdeyse tumunde Roma kontra ataga gecti. Messinin bu top kaptirmasinin nedenleri nedir?
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Messi ilk yari 21 kez top ile bulusup bunlarin 9 unu kaptirdi ve bu kaptirdigi toplarin nerdeyse tumunde Roma kontra ataga gecti. Messinin bu top kaptirmasinin nedenleri nedir?