Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence alışın artik uzun bir süre bu takimin formasini giyecektir...sneijderi izlemek isteyenler de açsın Al Gharafa izlesin her cuma maçlari var.

Bence alışın artik uzun bir süre bu takimin formasini giyecektir...sneijderi izlemek isteyenler de açsın Al Gharafa izlesin her cuma maçlari var.

Uzun süre forma giyecekse demek ki kendini bulmuş deriz kimsenin zoru yok belhandayla iyi oynadığı sürece kalabilir takımda

Not : Sneijderspor

Sneijder'in 2013-14-15 belki 16 performansı da buna dahil olabilir gayet başarılıydı fakat gerçeklerde var arka arkaya hoca değişimleri oyuncuları da etkilendi ve boşlamaya başladılar. Sneijder yetenek olarak yürüse bile etkili olabilir ama fizik olarak bitik durumdaydı toparlaması da mümkün değil gibi gözüküyordu. Sneijder'in önceden toplara vuruşu bile bambaşkaydı hem fizik hem teknik olarak iyi durumda olduğu yıllar izlerken inanılmaz zevk veriyordu bir çok maç aldırmıştır zaten Sneijder'in bize gelmesi de büyük bir şanstı böylesi bir futbolcuyu izlemekte bizler için bir zevkti.

Belhanda'nın da yaptığı farklı şeyler var şu an hem fizik olarak iyi hem teknik olarak fakat tekniği biraz diğer 10 numaralara göre farklı daha çok şut atma konusunda sneijder'den aldığı formanında etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü bu adam geçmişte daha fazla şut çekiyordu sanki sneijder'in gitmesinden dolayı taraftarın gösterdiği tepkiler nedeniyle etkilendiğini düşünüyorum. Belhanda son maç gösterdi ki Terim onu bu konuda motive ediyor 3 tane şut çekti şutları kötü müydü tabi ki değil fakat daha etkili atmaya başlayacaktır. Daha Feghouli ve Belhanda %100'lerine çıktığını düşünmüyorum bu iki futbolcunun da şampiyonluktan sonra Terim'le beraber sağlam bir kamp geçirirlerse seneye bambaşka bir futbol seyredebiliriz takımla uyumu arttıkça daha da başarılı olacaktır bence en azından bir şansı hak ediyor

Hocam ile bir yaz kampı geçirsin bakalım.:ka:

Trabzon macinda verdigi geri pasi disinda begendim

Takim genel Anlamda iyiydi zaten

İkisi arasında fark var ama birisi senelerdir bizde oynamış düşüşe geçmiş bir topçu biri yeni gelmiş alışma sürecinde olan bir topçu

Haklı olduğum ortaya çıktı sanıyordum ? Nice den sonra Arabistana neden gitti peki ? Adam kafasında futbolu bitirmiş

Sneijder aşkını bir tarafa bırakıp gerçekleri görmenin zamanı gelmedi mi ?
Kendi istegiyle katara gitmedi ve bunu kendi de acikladi. Nicete Favrenin anlayisina göre tutmamis olabilir ve bu hic birsey ispatlamaz.

Sezon başına göre daha derli toplu oynuyor bana göre. Eğer "sattığın kadar al" kararı çıkarsa, talibi de varsa satılması mantıklı olur. Kağıt üstünde en değerli oyunculardan biri zira. Yoksa Fatih Terim sezon öncesi, kampta görmeden bırakmaz.

Finansal olarak çok açılabileceğimizi düşünmüyorum bu sene yayın gelirleri+şampiyonluk gelirleri +ucl gelirleri filan olduğu gibi borçlara gidecektir büyük kısmı

Keşke geçen sene olduğu gibi en az 10-11 adam alabilme şansımız olsaydı ama bu sene gerçekten biraz cimri davranmamız gerekiyor transfer döneminde. Belhanda-Maicon-Feghouli-Garry gibi adamlara teklif olursa elbette ederini bulunca satmaktan yanayım ama sadece Garry 'yi iyi bir paraya satabiliriz gibi bu dönem

İlk 11 büyük oranla aynı kalacaktır

Nagatomo
Sağlam orta saha
Sol açık

3 tane transfer yapılır ama yeter ki kaliteli sağlam adamlar olsun sol açık ve orta saha transferi ben başka transfer olmasa da razıyım ...

Finansal olarak çok açılabileceğimizi düşünmüyorum bu sene yayın gelirleri+şampiyonluk gelirleri +ucl gelirleri filan olduğu gibi borçlara gidecektir büyük kısmı

Keşke geçen sene olduğu gibi en az 10-11 adam alabilme şansımız olsaydı ama bu sene gerçekten biraz cimri davranmamız gerekiyor transfer döneminde. Belhanda-Maicon-Feghouli-Garry gibi adamlara teklif olursa elbette ederini bulunca satmaktan yanayım ama sadece Garry 'yi iyi bir paraya satabiliriz gibi bu dönem

İlk 11 büyük oranla aynı kalacaktır

Nagatomo
Sağlam orta saha
Sol açık

3 tane transfer yapılır ama yeter ki kaliteli sağlam adamlar olsun sol açık ve orta saha transferi ben başka transfer olmasa da razıyım ...

14-15 sezonu sonunda kadro yenilemelerine başlamalıydık zaten. Dursun - Hamza koalisyonu, sonrasında yine Dursun'un saçmalıkları bize çok zaman kaybettirdi. Hala o boşa geçen zamanın sancısını yaşıyoruz. Fatih Terim etrafında kenetlenmemiz gerekiyor artık. Eğer her şey yolunda giderse 18-19 sezonu sonunda tam anlamıyla çözeriz bu işi.

Yahu madem defansa yardım ediyor 2 tane 6 numarayla oynayalım.Onlarda her yere koşar.Başak-Bjk-Fener maçlarında sadece 1 gol atabildik.Zaten iyi bir 8 numara alırsak bunun defansa yardımına gerek duymayız.

Yemişim Sneijder 'i ki çok severdim, hala forması gardrobumdadır.

Şu an Belhanda 'mız var ve ona sahip çıkacağız. Bizi bu sezon şampiyon yapacaksa Belhanda yapacak, Sneijder değil. ;)

Benim Belhanda ile sıkıntım şu; seneye büyük ihtimalle Şampiyonlar Ligi'nde olucaz. Bu adam geçmişinde çok kez Avrupa maçlarında denedi. Montpellier, Kiev, Nice, Schalke'de gerek Şampiyonlar Ligi gerek Avrupa Ligi'nde oynama fırsatı yakaladı. Hiçbir takımda kayda değer iz bırakmadı ve takımlarından gönderildiler. Bu sene büyük maçlara bakıyoruz. Yine değişmedi. Bu adam ''winner oyuncu'' değil arkadaşlar. Umarım beni yanıltır, her defasında istiyorum yanıltmasını sonuçta takımımızın başarısına katkıda bulunanların yanında oluruz. Ama geçmişinde yaptıkları belli olan, son 7 hafta kala ligde de tatmin etmeyen oyuncuya Şampiyonlar Ligi'nde nasıl güvenelim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt