Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Bence alışın artik uzun bir süre bu takimin formasini giyecektir...sneijderi izlemek isteyenler de açsın Al Gharafa izlesin her cuma maçlari var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence alışın artik uzun bir süre bu takimin formasini giyecektir...sneijderi izlemek isteyenler de açsın Al Gharafa izlesin her cuma maçlari var.
Benim en büyük korkum gol ya da yaptığı asistle takımı mağlubiyetten kurtaracağı gün olacaklar.
En az 5 üye ceza alır!

Kendi istegiyle katara gitmedi ve bunu kendi de acikladi. Nicete Favrenin anlayisina göre tutmamis olabilir ve bu hic birsey ispatlamaz.İkisi arasında fark var ama birisi senelerdir bizde oynamış düşüşe geçmiş bir topçu biri yeni gelmiş alışma sürecinde olan bir topçu
Haklı olduğum ortaya çıktı sanıyordum ? Nice den sonra Arabistana neden gitti peki ? Adam kafasında futbolu bitirmiş
Sneijder aşkını bir tarafa bırakıp gerçekleri görmenin zamanı gelmedi mi ?
Finansal olarak çok açılabileceğimizi düşünmüyorum bu sene yayın gelirleri+şampiyonluk gelirleri +ucl gelirleri filan olduğu gibi borçlara gidecektir büyük kısmı
Keşke geçen sene olduğu gibi en az 10-11 adam alabilme şansımız olsaydı ama bu sene gerçekten biraz cimri davranmamız gerekiyor transfer döneminde. Belhanda-Maicon-Feghouli-Garry gibi adamlara teklif olursa elbette ederini bulunca satmaktan yanayım ama sadece Garry 'yi iyi bir paraya satabiliriz gibi bu dönem
İlk 11 büyük oranla aynı kalacaktır
Nagatomo
Sağlam orta saha
Sol açık
3 tane transfer yapılır ama yeter ki kaliteli sağlam adamlar olsun sol açık ve orta saha transferi ben başka transfer olmasa da razıyım ...
Helalin var başkanımYemişim Sneijder 'i ki çok severdim, hala forması gardrobumdadır.
Şu an Belhanda 'mız var ve ona sahip çıkacağız. Bizi bu sezon şampiyon yapacaksa Belhanda yapacak, Sneijder değil.![]()
Ulan Belhanda Fernando Badou orta sahasini FT ile izlemek vardi
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen maymun ederdikUlan Belhanda Fernando Badou orta sahasini FT ile izlemek vardi
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi