Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezonun ilk maçındaki oyununu lige yaysa 10 puan farkla filan şampiyon olurduk. Çapsız herif. İlk birkaç maç iyi oynadı, sonra performansini arttıracağı yerde yoklari oynadı. Çok umutlandirmisti beni lakin elim seyimde kaldı desem yeridir.
Mal bu yav. Tek kelimeyle mal. Çevre kontrolü yapmadan rastgele geriye attığı paslar bizi birgün çok fena yakacak.
5 metre uzağa bazooka gibi pas atması da ayrı hiyarlik zaten.
Kaptırdığı toplar sonrası mal mal beklemesi filan cildirmamak elde değil.
Sonra Feghouli'yle kiyasliyorlar. Feghouli'ye kurban olsun bu. Adamda en azından yetenek olduğunu, daha iyisini yapabilecegini biliyoruz. Üstelik Belhanda gibi 10 IQ biri de değil. 10 numara oynayacak oyun zekası var herifte. Kısaca boş bı kıyaslama.

Şu adam Feghouliden her haliyle daha faydalı oldu diye düşünüyorum ama 4 aylık konusu bile Feghoulinin 1 yıllık konusundan fazla tartışılmış isim taraftarı diye boşuna demiyoruz.
İkisi de keşke alınmasaydı, buna Maicon' u da katıyorum. Yanlış transfer olduklarını, piyasa bu kadar uçmuşken ciddi bir teklif almamaları da göstermiyor mu?...

Ha, demiyorum ki ihtiyaç yoktu, kimse alınmasa da olurdu. Yapılması gereken, FFP ye belli taahhütler verilmişken, daha ekonomik tercihlere yönelmekti. Şahsen free bonservis Castro ve Titi' yi önermiştim mesela; Belhanda ve Maicon' dan daha fazla katkı verecekleri muhtemeldi. Onlar değil de başkaları olurdu ama o profilde oyuncular transfer edilmeliydi. Maliyeti yüksek oyuncu opsiyonu, piyasadaki ederine alınmış, istikrarı bilinen Fernando-Mariano-Gomis e kullanılmıştı ve büyük çoğunluk tarafından kabul görmüş oyunculardı...

İkisi de keşke alınmasaydı, buna Maicon' u da katıyorum. Yanlış transfer olduklarını, piyasa bu kadar uçmuşken ciddi bir teklif almamaları da göstermiyor mu?...

Ha, demiyorum ki ihtiyaç yoktu, kimse alınmasa da olurdu. Yapılması gereken, FFP ye belli taahhütler verilmişken, daha ekonomik tercihlere yönelmekti. Şahsen free bonservis Castro ve Titi' yi önermiştim mesela; Belhanda ve Maicon' dan daha fazla katkı verecekleri muhtemeldi. Onlar değil de başkaları olurdu ama o profilde oyuncular transfer edilmeliydi. Maliyeti yüksek oyuncu opsiyonu, piyasadaki ederine alınmış, istikrarı bilinen Fernando-Mariano-Gomis e kullanılmıştı ve büyük çoğunluk tarafından kabul görmüş oyunculardı...
Feghouli haricinde katılıyorum.
Fegh girilebilecek bı riskti. Çok değil 1 yıl once İspanya'yi feth edip West Ham'a gitti. Orada tutunamadı pek. Fakat bizde kalitesini ve yaşını da düşünürsek iş yapabilecek hatta inanılmaz paralar kazandirabilecek bı profildi. Şu an itibariyle elimizde patladi o ayrı konu.

Feghouli de arzu edilen ve beklenilen kadar iyi degildi ama buna kiyasla kesinlikle daha iyi bir sezon gecirdi.

Feghouli de arzu edilen ve beklenilen kadar iyi degildi ama buna kiyasla kesinlikle daha iyi bir sezon gecirdi.
Ölü hali 15 golluk katki sağladı direkt. Bu herifin ise tek bir maç kazandırdığını hatırlamıyorum. Yerden yere vurup küfür ettiğimiz Tolga'nin bile attığı gollerin büyük çoğunluğu kritik ve sampiyonlukta çok çok daha fazla rolü oldu.

Feg hiç bişey yapmazsa bile belhanda ile karşılaştıralamaz belhanda deplasmanda yok yahu 0 gol 0 asist birde gelip belhandayı eleştirip feguliyi eleştirmeyin diyorsunuz harbi komedisiniz.

Üstüne yaptığı kritik bölgelerde ki top kayıplarına hiç girmiyorum her maç rakibe 3 asist yapıyor tsl'deki takımlar mal değerlendirme oranları düşük, cl'de hepsini atarlar o zaman anca anlarsınız nede olsa gol olmayınca yaptığı top kayıplarını takmıyorsunuz işinize gelmiyor.

Şimdi baktım da 23.haftadan sonra toplam 11 maçta sadece 1 gole katkısı var 10 numara dediğimizin herifin şaka gibi sadece 1 gol ondan sonra bu adamı niye eleştiriyorsunuz diyorsunuz ne yapak heykelini mi dikelim.

Feghouli haricinde katılıyorum.
Fegh girilebilecek bı riskti. Çok değil 1 yıl once İspanya'yi feth edip West Ham'a gitti. Orada tutunamadı pek. Fakat bizde kalitesini ve yaşını da düşünürsek iş yapabilecek hatta inanılmaz paralar kazandirabilecek bı profildi. Şu an itibariyle elimizde patladi o ayrı konu.
Fernando' dan sonra en heyecan verici transferdi benim için. Ancak hemen katkı verecek futbolcuların tercih edilmesi gereken bir sezonda sakat haliyle, takımdaki en yüksek maaş verilerek alınması çok büyük hata oldu. Kendisi ameliyatı ertelediği Achille sakatlığından bahsediyor ki her türlüsü zor sakatlıktır; kronikleşirse yahut nüksederse n'olacak?...Sağlık taramasını kim yapmış, fark etmemişler mi, fark edildi de önemsenmedi mi?...Feghouli' deki sıkıntı bu noktada; diğer ikisi oyuncu profili olarak yanlış tercihtir...

Ölü hali 15 golluk katki sağladı direkt. Bu herifin ise tek bir maç kazandırdığını hatırlamıyorum. Yerden yere vurup küfür ettiğimiz Tolga'nin bile attığı gollerin büyük çoğunluğu kritik ve sampiyonlukta çok çok daha fazla rolü oldu.

Modern orta sahamizin skora katkisi neredeyse sag bekimiz ile esit. Ne kadar aci bir durum degil mi.

Feg hiç bişey yapmazsa bile belhanda ile karşılaştıralamaz belhanda deplasmanda yok yahu 0 gol 0 asist birde gelip belhandayı eleştirip feguliyi eleştirmeyin diyorsunuz harbi komedisiniz.

Üstüne yaptığı kritik bölgelerde ki top kayıplarına hiç girmiyorum her maç rakibe 3 asist yapıyor tsl'deki takımlar mal değerlendirme oranları düşük, cl'de hepsini atarlar o zaman anca anlarsınız nede olsa gol olmayınca yaptığı top kayıplarını takmıyorsunuz işinize gelmiyor.

Şimdi baktım da 23.haftadan sonra toplam 11 maçta sadece 1 gole katkısı var 10 numara dediğimizin herifin şaka gibi sadece 1 gol ondan sonra bu adamı niye eleştiriyorsunuz diyorsunuz ne yapak heykelini mi dikelim.
Heykeli icin kullanilacak olan beton da eger bunun gibi gevsek olur ise tutmaz.

Feghoulinin skor katkının yarısı Karabüğe hadi isim taraftarı hadi kabullenin bazı gerçekleri , 7 attığımız maçta 3 asist yaptı diye deplasmanda iyi diyorsanız o sizin dar bakış açınızdandır. Kanat forvet oyuncusunun daha fazla skor yapmasında zaten bir anormallik yok ama onun bile nasıl olduğu ortada , Belhanda oynamadığında ne kadar kabız bir takım olduğumuzu futboldan anlayan insanlar görüyordur diye düşünüyorum, Feghouliden çok daha fazla payı vardı bana göre şampiyonlukta

Feghoulinin skor katkının yarısı Karabüğe hadi isim taraftarı hadi kabullenin bazı gerçekleri , 7 attığımız maçta 3 asist yaptı diye deplasmanda iyi diyorsanız o sizin dar bakış açınızdandır.

Bursa dep 1 gol

Malatya dep 1 asist

Kayseri dep 1 asist

Akhisar dep 1 asist

Zorluk derecesi yüksek maçlarda

Ts 1 gol

Başakşehir 1 asist

Yeter mi

Feghoulinin skor katkının yarısı Karabüğe hadi isim taraftarı hadi kabullenin bazı gerçekleri , 7 attığımız maçta 3 asist yaptı diye deplasmanda iyi diyorsanız o sizin dar bakış açınızdandır.
''Kim daha kötü?'' diye kıyaslama yapmakla yetersizliğini baştan kabul ettiğinin farkında değilsin galiba?!:asd:...

Adamın iyi ise iyilerle kıyaslaman gerekir. Garry ve Gomis ile kıyaslasana; oynadığı mevki o iki mevkideki oyuncular kadar skor katkısı vermesini gerektirir...

Bursa dep 1 gol

Malatya dep 1 asist

Kayseri dep 1 asist

Akhisar dep 1 asist

Zorluk derecesi yüksek maçlarda

Ts 1 gol

Başakşehir 1 asist

Yeter mi
Deplasmanda Karabük maçı hariç 1 gol 3 asist yapmasını iyi performans olarak görüyorsanız sıkıntı sizde bu adam kanat forvet bide , Belhandadan farkı yoktu deplasmanlarda boşuna laf anlatmayın gerçekler görülüyor , Basaksehir maçında ki de ne asistti ama dimi Mariano 20 metre top sürüp 25 metreden topu ağlara astı işinize gelince bunları nasıl yontuyorsunuz ama

''Kim daha kötü?'' diye kıyaslama yapmakla yetersizliğini baştan kabul ettiğinin farkında değilsin galiba?!:asd:...

Adamın iyi ise iyilerle kıyaslaman gerekir. Garry ve Gomis ile kıyaslasana; oynadığı mevki o iki mevkideki oyuncular kadar skor katkısı vermesini gerektirir...
Kim daha kötü falan demedim uydurma , Feghouli daha düşük performans göstermesine rağmen isime tapan güruh ona pek ses çıkartmıyor dedim ikisi arasında fark var. İkisininde katkıları olmuştur ama bana göre Belhanda daha faydalıydı bunun üstüne ne söylerseniz söyleyin umrumda değil açıkçası

En komiğime giden de 2. devre Fatih Terimle yükelişe geçicek deyip duruldu sonucunda 2 asist 1 gol :D
O asistlerde 3-0 Antalya ve 5-0 Bursa maçları

Şu geniş bakış açısını merak ediyorum. Sanki Karabük maçında belhanda denen eleman Yoktu. Bir asistte kendisi yapsaymış. Savunacağız diye şekilden şekile giriyorlar. Belhanda Karabük maçında 90 dk oynadı. Ve bir halt yapmadı.
3 asisti geç 1 yapmadı 1.
Görende herif deplasman maçlarında Yoktu sanacak.
Tam 30 lig maçı oynadı. 3 gol 8 asist yaptı.

Feghouli iyi değildi doğru.
Bursa maçında galibiyet getirdi. Trabzonspor 2. Maç gol attı 2-1 bitti.
İlk Karabük maçında 1 gol 1 asist yaptı maç 3-2 bitti 2 golde direk katkısı var. Birde Belhanda ya bakalım.
Hangi kritik maçı döndürdü diyorum bakıyorum yok. Süper geri pasları ile başlattığı ataklar aklıma geliyor. Bak o konuda usta bu adam. Bize değil rakibe çalıştı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt