- 8 Temmuz 2015
- 35.767
- 70.589
- 3.893
Yok yav sezon bitene kadar burdaydı kraldan bir patlama bekliyordutudorun gidişi ile komple hayalet modu aktif etti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yav sezon bitene kadar burdaydı kraldan bir patlama bekliyordutudorun gidişi ile komple hayalet modu aktif etti.
Yok yav sezon bitene kadar burdaydı kraldan bir patlama bekliyordu
:cool:ha ben belhanda için dedim tudorla yine iyi kötü oynuyordu terim geldi iyice saldı tam tersi olması gerekirken
:cool:
Bu konuda dikkat ettiyseniz polemiğe bile girmedim şimdiye kadar ama Belhanda oynadığı zaman Galatasaray şukadar gol attı şu kadar gol yedi istatiğini paylaşanlar büyük komiklik içindeler farkında değiller.
Yok yav sezon bitene kadar burdaydı kraldan bir patlama bekliyordu
Basaksehir maçida var...assist yapmadi diye kotumu oynadi oluyor?Olabilir ama zorluk seviyesi düşük olan iç saha maçlarıydı.
23 macta 1149 dk forma giyen selcuk 0 gol 1 asistle oynamis üstad. bu da 13 macta 1 skor katkisi demek.Belhanda asistlerinin çoğu duran toptan ki öyle noktaya top kondurduğu da yok hani; tehlike bölgesine topu 'doldurmak' tan ibaret yaptığı şey. Selçuk onun kadar süre alsa ve duran top kullansa çok daha fazla asist sayısına ulaşırdı...
niye benim ugruma lanKızma Kenan Abi,
Barış uğruna bizi Disco ya götür
23 macta 1149 dk forma giyen selcuk 0 gol 1 asistle oynamis üstad. bu da 13 macta 1 skor katkisi demek.
tüm sezonu full oynasa 3 veya 4 gol katkisi olurdu maksimum. f/p olarak takimin en kötüsü selcuk.
Misir'da milyarderin biri Selcuk'a talipmis herhalde, milyonlarca Galatasarayli olarak ugurlayalim artik su herifi.Frikik atmayı da unuttu. Duran topları da leş kullanıyor. Uzaktan şut desen oda yok, Ünlüler de oluyor ya tükenmişlik sendromu diyorlar ondan oldu kesin, fiziksel zaafiyetin yanında para ve şöhret sonunda gelen doymuşluk, Hedefsiz kalma ve hırs eksiği Selçuk efendinin çöküşünü açıklıyor bize. Kolunda ki bandın ağırlığı olmasa Tarık kadar bile oynamayacak.
İç sahada kötü oynayan yok ki nerdeyse.Kötü oyunun asistlede alakası yok ben sadece istatistikleri paylaştım Terim geldikten sonra uçuşa geçicek deniliyordu oyun olarak yerinde sayarken üstüne istatistiksel olarak da geri düştü.Asist yapmadı diye kötü futbolcu olmuyorsa boş kaleye gol atınca da kapakları takmış olmasın madem istatistikler önemli değil sizin içinde.Basaksehir maçida var...assist yapmadi diye kotumu oynadi oluyor?
Besiktas malatya ve goztepe maçlari hepsinde iyidi,
terim ve tudor'dan bagimsiz olarak bakalim genel performansi gayet olumlu özellikle samiyen de oynadigi futbol'a kimse kötu diyemez![]()
ya onu gectim belhanda disinda a herhangi bir 10 numarayi galatasaray'a koy, tüm sezon oynasin ve sadece 3 gol atsin, gel yüzüme tükür. sadece karambollerden 5 gol atar yav bir adam. emre akbaba 14 gol 10 asistle oynadi, emre kücük takim topcusuysa bu eleman amatör küme topcusudur. akbabanin solunda fernandes saginda efecan önünde v.love vardi üstelik hepside iyi oyuncular yani.Aha yeni âdet çıktı ofansif orta saha oyuncusu yani forvetten sonra gole en yakın ismin gole katkısına bakmıyacaz , kazandığı hava topa bakıp övelim dimi arkadaşlar saçmalıkta artık nirvanaya ulaştınız 1 kademe ilerisi yok.