Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İç sahada kötü oynayan yok ki nerdeyse.Kötü oyunun asistlede alakası yok ben sadece istatistikleri paylaştım Terim geldikten sonra uçuşa geçicek deniliyordu oyun olarak yerinde sayarken üstüne istatistiksel olarak da geri düştü.Asist yapmadı diye kötü futbolcu olmuyorsa boş kaleye gol atınca da kapakları takmış olmasın madem istatistikler önemli değil sizin içinde.
Kapak oluyor tabi. Iyi oynadigi maçlarda bile sövdünüz adama burda. Bu sezon CL'de iyi sonuçlar alirsa bu takim bu kez ne diyeceksiniz merak ediyorum.

Kapak oluyor tabi. Iyi oynadigi maçlarda bile sövdünüz adama burda. Bu sezon CL'de iyi sonuçlar alirsa bu takim bu kez ne diyeceksiniz merak ediyorum.
Eleştiri yapmak sövmek mi oluyor.Bu adamı siz böyle antipatik hale getirdiniz kendisinden çok.Kayıtsız şartsız adamı övüyorsunuz.Sezon başı asist yaparken asist sayıyorsunuz 2.devre istatistikler kesilince press yapıyor oluyor modern ortasaha oluyor.Takım CL de başarılı olsun biz daha ne isteyelim tebirk ederiz İYİ oynayanları.Ben Belhanda kötü oynayınca sizin ne diyeceğinizi bildiğim için merak etmiyorum açıkçası.

1EJVMD.jpg

Gol atınca kapak asist yapınca owwww. Şut pası asistin asistinin asisti. Ama top kaptırdı? Nerdeyse gollük atak yedik. Ama o pres yapıyor. Modern orta saha...
O kadar modern bir adam ki...
Çalım atmaya kalkar sıvar. Ara pas zaten atamaz. 5mt yanındaki adama şut atar gibi pas verir. Kaleye şut atamaz. Ortaları cılız kalır. Ama pres yapıyor. Ee o zaman alalım ciğerli bir adam deli dana gibi koşsun pres yapsın. Sonra şişirdiği kornerlerden 8 asist yapar oda... 1 2 topta kendine çarpsa al sana modern orta saha

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav bir gidin bu adamı savunmak için önce Sneijder dediniz ne alakaysa, sonra forma numarası 28364 olsa aslında bu kadar tepki olmaz son olarakta sıra Feghouli'ye gelmiş anlaşılan. Dümdüz berbat işte kardeşim berbat neyle kimle kıyaslarsan kıyasla önde çıkma ihtimali yok.

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eleştiri yapmak sövmek mi oluyor.Bu adamı siz böyle antipatik hale getirdiniz kendisinden çok.Kayıtsız şartsız adamı övüyorsunuz.Sezon başı asist yaparken asist sayıyorsunuz 2.devre istatistikler kesilince press yapıyor oluyor modern ortasaha oluyor.Takım CL de başarılı olsun biz daha ne isteyelim tebirk ederiz İYİ oynayanları.Ben Belhanda kötü oynayınca sizin ne diyeceğinizi bildiğim için merak etmiyorum açıkçası.

Badou'nun gitmesi ve Fernando'nun sakatligi Belhandayida etkiledi dogal olarak. Hoca futbolcudan memnun. Bu halde sen neyin nesin elestirisini yapiyorsun ? Dün yine iyi oynadi ama milletin derdi kullandigi hatali korner olmus. Sezon basindan beri art niyetli olan sizsiniz rolleri degistirmeyelim. Bu arap sneijder'in yerini dolduramaz diyenler sizdiniz. Taa Ostersunds maçindan beri ayni sallamasyon elestiriler. Laubali, kosmuyor, gol atamiyor; vzvzvz

Görecez bakalim bu sezon kapak alisverisine yine hazir olun :asd:

115 korner kullanmışız bu sezon ortalama 70 tanesini bu kullanmıştır. 70 de frikik kullansa ceza sahasına orta olarak.
140 top at ve asist sayın 8 olsun ki bunların içinde hareketli oyunda yaptığı asistler dahil. Ama modern orta saha ve çok iyi oynuyor. Üstüne ortaları süper. Şut atmıyor ama şut pası veriyor. Biz bu adamı gol atsın asist yapsın diye aldık. Adamın dünya şeyinde değil. 90. Dk da önde olduğumuz maçta gidip kırmızı gördü mü? Gördü.
FB maçında az daha bizi yakıyormuydu evet. Diğer fb maçında boş yere atıldı mı evet...
Şu adamı illa biri ile kıyaslayama niyetiniz varsa inomoto ile kıyaslayın. Çünkü o Japon ne kadar futbolcu ise buda o kadar futbolcu. Mustafa sarp bile bundan çok katkı vermiştir :)

23 macta 1149 dk forma giyen selcuk 0 gol 1 asistle oynamis üstad. bu da 13 macta 1 skor katkisi demek.

tüm sezonu full oynasa 3 veya 4 gol katkisi olurdu maksimum. f/p olarak takimin en kötüsü selcuk.
Selçuk varken de duran topların başına hep Belhanda geçti ama. Selçuk' un Belhanda kadar duran top kullanması lazımdı dediğinin geçerli olması için...Kaldı ki değil savunmak, Selçuk' tan en erken sıtkı sıyrılanlardan biriyimdir...

Badou'nun gitmesi ve Fernando'nun sakatligi Belhandayida etkiledi dogal olarak. Hoca futbolcudan memnun. Bu halde sen neyin nesin elestirisini yapiyorsun ? Dün yine iyi oynadi ama milletin derdi kullandigi hatali korner olmus. Sezon basindan beri art niyetli olan sizsiniz rolleri degistirmeyelim. Bu arap sneijder'in yerini dolduramaz diyenler sizdiniz. Taa Ostersunds maçindan beri ayni sallamasyon elestiriler. Laubali, kosmuyor, gol atamiyor; vzvzvz

Görecez bakalim bu sezon kapak alisverisine yine hazir olun :asd:
Boş bir post benim Belhanda ile iglili arap vs. , Sneijder kıyaslaması yaptığımı göster daha eleştirmiyecem.Asıl sen Sneijderin yerine geldiği için seviyorsun koşulsuz şartsız geçmiş hesaplarınızı oyuncular üstünden çıkarmaya çalışıyorsunuz.Şut çekmiyor gol atmıyor diye eleştiri yapmayalım mı yani siz istiyorsunuz diye? Şu yaklaşımın tamamen insanları daha da antipatik bir şekilde bakmasını sağlıyor başka da birşey değil.Adam gol atınca bana kapak takmış oluyorsa gol atamadığı 30 maçta sana kapak mı takmış oluyor yani?

İstatistik önemsiz derler. Topsuz oyun derler adamı canlıda izledim. Bir numara görmedim. Kaptırdığı topları saymaz isek. Ne topla var ne topsuz. Her an kırmızı kart potansiyeli taşıyor.şut atmıyor. Gol atmıyor. Asist yapmıyor.
Ama pres yapıyor. Evet maç başı 2 top kazanıp 3 atak yediriyor :))) Ama modern o hay tüküreyim şu modern futbol terimine abi Fas’tan modern birşey çıkmaz. Anlayın şunu. F/P oranı iğrenç ötesi...

115 korner kullanmışız bu sezon ortalama 70 tanesini bu kullanmıştır. 70 de frikik kullansa ceza sahasına orta olarak.
140 top at ve asist sayın 8 olsun ki bunların içinde hareketli oyunda yaptığı asistler dahil. Ama modern orta saha ve çok iyi oynuyor. Üstüne ortaları süper. Şut atmıyor ama şut pası veriyor. Biz bu adamı gol atsın asist yapsın diye aldık. Adamın dünya şeyinde değil. 90. Dk da önde olduğumuz maçta gidip kırmızı gördü mü? Gördü.
FB maçında az daha bizi yakıyormuydu evet. Diğer fb maçında boş yere atıldı mı evet...
Şu adamı illa biri ile kıyaslayama niyetiniz varsa inomoto ile kıyaslayın. Çünkü o Japon ne kadar futbolcu ise buda o kadar futbolcu. Mustafa sarp bile bundan çok katkı vermiştir :)

giphy.webp

Boş bir post benim Belhanda ile iglili arap vs. , Sneijder kıyaslaması yaptığımı göster daha eleştirmiyecem.Asıl sen Sneijderin yerine geldiği için seviyorsun koşulsuz şartsız geçmiş hesaplarınızı oyuncular üstünden çıkarmaya çalışıyorsunuz.Şut çekmiyor gol atmıyor diye eleştiri yapmayalım mı yani siz istiyorsunuz diye? Şu yaklaşımın tamamen insanları daha da antipatik bir şekilde bakmasını sağlıyor başka da birşey değil.Adam gol atınca bana kapak takmış oluyorsa gol atamadığı 30 maçta sana kapak mı takmış oluyor yani?
Önceden belirttigim gibi benim için gol/assist'in fazla degeri yok. Takim kazandigi sürece ben bos kompleks yapmam sizin gibi.

Beklemedik yerden vurunca saçmalayanları görüyorum size ne ister Feghouli ile kıyaslarım ister Muslera ile , İsim taraftarı olduğunuzu ortaya seriyorum işte ondan bu saçmalamalar. Bu konuda karşı fikire tahammülsüzlük hat safhada isteyen istediği futbolcuyu beğenir de savunur da size ne yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt