Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önceden belirttigim gibi benim için gol/assist'in fazla degeri yok. Takim kazandigi sürece ben bos kompleks yapmam sizin gibi.
Ee bende yapmıyorum dedim sana 3 4 mesaj önce, sen hala kapak alışverişi diyorsun.İyi de oynasa kötü de oynasa bizim adamımız ama eleştirilebilir biri ama size göre eleştiri yapmak sövmek oluyor.Adam şut çekmiyor asist sayısı 2. devre azaldı oyun içi etkinliğini de fazla beğenmiyorum şimdi sövmüş oldum sana göre mesela.Şimdi gol atınca bana kapak takmış olacak adam dime :D

Bu yetenek fukarasi modern kazmayi şu reddeden sonra savunan adamın beyni açıp incelenmeli.

Bide bazıları var onlara yavaş dönün Ümmet yetişemiyor demek istiyorum, Daha 2 hafta önce piyasa değeri en az 8-9 Milyondur falan diyen bazı ergenler gelmiş şimdi aklınca laf ediyor, yavaş dönün yavaş sizin gibi yamuk yumuk davranmıyoruz neysek oyuz. En başından beri bu adamın hakkının yendiğini söyleyip savunuyorum sizin gibiler dedi diye de değişmez bu rahat olun

Yav şurda futbolla az ilgilenip başka spor dallarının mensuplarının yorumunu görünce gülesim gelmiyor değil :D

Feghouli net olarak daha az kötüydü yaw, maçları herkes izledi. Burda millet sırf isme göre yorum yapıyor olsa Donk'a iltifatlar sıralanmazdı. Veya ne bileyim, "Mariano yerine Linnes oynamalı" denmezdi bi dönem. Ki "Feghouli yerine Sinan denensin" de sezon içerisinde dillendirilen görüşlerdendi. Sneijder, Podolski, De Jong hatta Muslera gibi adamlar sürekli yahut dönem dönem yerden yere vuruldu burada. "İsme göre yorum yapıyorsunuz" görüşü ezbere kullanılan bi ifade kısaca. Gerçekler ortada.

Belhanda'nın geçen sezon bu takımda oynamasının en büyük nedeni, elde onun yerine oynatacak topçu olmayışıydı. Bu onu iyi yapmaz. Sabri yıllarca oynadı bu takımda. İyi miydi? Hayır ama elde iyi sağ bek de yoktu. Aynı şeyleri Balta, Chedjou gibi adamlar için söylemek de uygun.

Feghouli de iyi değildi tabi, beklentilerin oldukça altında kaldı. Onun daha az tartışılma sebebi de ismi falan değil, Belhanda'dan daha az kötü oluşu ve kendisinin Belhanda gibi her durumda savunucuları olmayışı.

Belhanda'nın geçen sezon bu takımda oynamasının en büyük nedeni, elde onun yerine oynatacak topçu olmayışıydı. Bu onu iyi yapmaz. Sabri yıllarca oynadı bu takımda. İyi miydi? Hayır ama elde iyi sağ bek de yoktu. Aynı şeyleri Balta, Chedjou gibi adamlar için söylemek de uygun.

Feghouli de iyi değildi tabi, beklentilerin oldukça altında kaldı. Onun daha az tartışılma sebebi de ismi falan değil, Belhanda'dan daha az kötü oluşu ve kendisinin Belhanda gibi her durumda savunucuları olmayışı.
Kilit yer burası

Ağzin ile kus tutsanda Bu taraftar seni begenmeyecek reis en kisa zamanda gitmeni tavsiye ederim sen gittikten sonra Arkndan cok ağlarlar belhanda gibi bir ortasaha diye

Birkaç kaale almadığım kişinin ezik kompleksini izlemekte güzel devam

Kenara sikisinca hemen Sneijder'in ismini ortaya atma ezikliginden ne zaman vazgecilecek acaba merak ediyorum.

Dünya Kupasından önce satılmasın diyenler vardı; güya orda piyasa yapacaktı:sneaky::eek:...DK performansı :poop: ile, ilgilenen varsa da ilgisini kesmiştir artık!:giggle:...

Poldi Poldi diye kivranan adamlar'in Belhandaya 24/7 sallayip sonra burda futbol profesorlugu yapmasi komik geliyor

Feghouli net olarak daha az kötüydü yaw, maçları herkes izledi. Burda millet sırf isme göre yorum yapıyor olsa Donk'a iltifatlar sıralanmazdı. Veya ne bileyim, "Mariano yerine Linnes oynamalı" denmezdi bi dönem. Ki "Feghouli yerine Sinan denensin" de sezon içerisinde dillendirilen görüşlerdendi. Sneijder, Podolski, De Jong hatta Muslera gibi adamlar sürekli yahut dönem dönem yerden yere vuruldu burada. "İsme göre yorum yapıyorsunuz" görüşü ezbere kullanılan bi ifade kısaca. Gerçekler ortada.

forum kel sevmiyor demekki

belhanda vs soner aydoğdu

belhanda

1532615313828.webp

soner

1532615327119.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt