Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
... Neyse sabah 12'den beri bu konuda olduğumu farkettim sıkıldım yaw , Son not olarak Canaslan senin futbol yorumlarına cevap bile vermedim o kadar önemsiz yorumlardı ondandır bu sinirin anlıyorum.

Bence de senin gibi bir ordinaryus cevap vermediği için sinirden patlıyor muhtemelen.

Sneijderin en kötü dönemlerinde bile burada nasıl savunulduğunu gördüğü için bu gözler dediklerine net şekilde katılmıyorum bu düşünce bana göre politik bi bakış açısı, Feghouli daha kariyerli ve isimli olduğu için tolerans ediliyor net şekilde yerine Sinan oynasın diyende pek görmedim açıkçası bu sene bile farklı Feghouli izleyip duracağız diyor millet işte bak bu isim sevdasıdır. Belhandanın yerinde adam yok bu yüzden oynuyorda basit bir kalıp Belhanda o kadar kötüyse Feghouli 10 a çekilip kanatta Sinan oynayabilirdi veya Gomis-Eren bile denenebilirdi. Demek ki bu adamın da yaptığı bişeyler varki sahada tutuldu ve katkı sağladı bunu bu kadar basitleştiremeyiz. Ayrıca nadir kaliteli karşı görüşlerden birisi bu
Sneijder'in hak etmedigi sekilde hicbir zaman savunulmadigini one surmedim ki zaten. Hatta bu ornek bana yardimci oluyor. Zira Sneijder'i koru korune savunan bi grup oldugu gibi (buna ben de dahil olmusumdur zaman zaman), Belhanda'yi koru korune savunan kisiler de var. Feghouli'den daha cok konusulma sebeplerinden biri de bu zaten. Ki Sneijder'in kulube kattiklari belli, o yine az cok anlasilir da Belhanda'yi koru korune savunmayi anlayamayacagim.

Feghouli'ye neden daha toleransli davranildigini belirttim, yineleyeyim. Kisaca Belhanda'dan daha az kotuydu ve koru korune savunan yok kendisini.

Gomis-Eren denendi mi tam hatirlamiyorum ama denenmis olmasi lazim mac icinde de olsa. Berbatti. Feghouli 10 numarada denendi. Ama hem profili cok uygun degil, hem de dedigimiz gibi Feghouli de iyi degil. Sinan'in da oynadigi oldu ama verimsiz oldugu ortadaydi.

Yaptigi birseyler var tabi ama verim orani dusuk Belhanda'nin. O oynamasa oynayacak olan adamlarin nasil oynadiklarini acikladim. Bunlara ek olarak Selcuk, Cigerci falan oynayabilirdi ancak neden tutmayacagini veya tutmadigini anlatmama gerek yok sanirim. Isin en kotu kismi Belhanda'nin eldeki tek uretken olmaya yakin orta saha olmasi. Onun yerine oynatacagin adamlarin durumu icler acisi. Bu takimda bi ara Umut Bulut as santrfordu, hatirlatmis olayim.

Bana kalirsa Belhanda'nin savunulacak pek bi yani yok. 3 iyi yapiyorsa 8 kotu yapiyor. Keske adam olsa da biz de burda kendimizi yormasak ama olmuyor iste.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Forumun % 99 u herife müstehakını veriyor ki futboldan anladığını düşündüğüm herkes bu gruba dahil...Kalan % 1 in ne dediği çok da önemli değil. Kimi trollizm peşinde, kimi aykırı laflar etmekten haz duyuyor belki?. Cidden iyi futbol oynadığını düşünen varsa da Allah selamet versin, amiin!...
Bu forumun 99% i birisine iyi derse moktan kotu derse iyi cikiyor hic kusura bakma

Bu forumun 99% i birisine iyi derse moktan kotu derse iyi cikiyor hic kusura bakma

Bu söylediğiniz öngörüler için geçerli. Yani çok izlenmemiş, eski performansları değerlendirilerek bir futbolcu hakkında yapılan yorumlar genelde tersi çıkıyor.

Ama ligimize gelmiş, aktif oynayan oyuncuların performansları gayet de düzgün ve tutarlı eleştiriliyor ve yanılgı çok olmaz forumda. Futboldan biraz anlayan biri bile Younes isimli futbolcunun berbat olduğunu zaten görür.

Daha önceden de belirttik. Fiyat performans olarak değerlendirdiğimizde çöp bidonu diyoruz. Yoksa bu performansla Alanyaspor'a koy; sırıtmaz. Hani bir ara - özellikle Facebook reklamlarında - şok şok şok samsung s7 300 TL diye reklamlar çıkardı. O reklamdan alışveriş yapanlara salatalık gönderildiği haberleri çok çıktı hatırlarsanız. Bizdeki durum da aynen budur. Tek bir fark var biz s7 parası ödedik.

Crystal Palace bu copcuye gerçekten 6 vermisse sutlanmasi icin yeterli bir para bence

Belhanda hakkında yaptığım tek olumlu yorum buydu. #10 Younès Belhanda (ARŞİV)
  • Gelmesini istemedim.
  • Kuzey Afrika topçularından korkuyorum zamanında sanırım Adem Çakar bununla ilgili güzel bi şeyler yazmıştı.
  • Maliyetini görünce Belhanda fanı bile olsam yine istemezdim.
  • İlk maçlarda vurdumduymazlık beklerken ( pres anlamında ) pres yapınca sevinmiştim ve yanıldım diye düşünmeye başlamıştım yanılmamışım .
Bu takımdan ilk gitmesi gereken isim olabilir kendisi . Tabi yerine Feghouli falan oynamayacaksa .
  • Her maç 5 pres yaparsa rakibe 2 net gollük pozisyon vermesinden sıkıldım geçen yıl .

Madde işaretleri kullandığınızda yazdıklarınız otomatikman doğru olmuyor beyler:red:

Madde işaretleri kullandığınızda yazdıklarınız otomatikman doğru olmuyor beyler:red:
Gerçekten ilginçsiniz . Forumda bir kitle var ne laf anlatılıyor ne laf dinliyor.
Ben Profesör yorumu falan yapmadım öyle de bir iddiam yok ki zaten . Forumdada saygı çerçevesinde aklımıza geleni düşüncemizi yazıp can sıkıntımızı atamayacaksak ne yapalım ?
Sürekli insanları hedef alan kitle , kesinlikle normal değilsiniz .

Gerçekten ilginçsiniz . Forumda bir kitle var ne laf anlatılıyor ne laf dinliyor.
Ben Profesör yorumu falan yapmadım öyle de bir iddiam yok ki zaten . Forumdada saygı çerçevesinde aklımıza geleni düşüncemizi yazıp can sıkıntımızı atamayacaksak ne yapalım ?
Sürekli insanları hedef alan kitle , kesinlikle normal değilsiniz .
Tartışma yav onunla, az sonra pmden annene falan söver direkt.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt