- 11 Aralık 2009
- 18.322
- 11.117
- 1.998
Yok öyle sıkılmaca filan. ''Baş'' olmanın bedeli ağırdır genç adam!... Neyse sabah 12'den beri bu konuda olduğumu farkettim sıkıldım yaw

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok öyle sıkılmaca filan. ''Baş'' olmanın bedeli ağırdır genç adam!... Neyse sabah 12'den beri bu konuda olduğumu farkettim sıkıldım yaw

Rtş like attım, galiba yancınım artık.
... Neyse sabah 12'den beri bu konuda olduğumu farkettim sıkıldım yaw , Son not olarak Canaslan senin futbol yorumlarına cevap bile vermedim o kadar önemsiz yorumlardı ondandır bu sinirin anlıyorum.
Sneijder'in hak etmedigi sekilde hicbir zaman savunulmadigini one surmedim ki zaten. Hatta bu ornek bana yardimci oluyor. Zira Sneijder'i koru korune savunan bi grup oldugu gibi (buna ben de dahil olmusumdur zaman zaman), Belhanda'yi koru korune savunan kisiler de var. Feghouli'den daha cok konusulma sebeplerinden biri de bu zaten. Ki Sneijder'in kulube kattiklari belli, o yine az cok anlasilir da Belhanda'yi koru korune savunmayi anlayamayacagim.Sneijderin en kötü dönemlerinde bile burada nasıl savunulduğunu gördüğü için bu gözler dediklerine net şekilde katılmıyorum bu düşünce bana göre politik bi bakış açısı, Feghouli daha kariyerli ve isimli olduğu için tolerans ediliyor net şekilde yerine Sinan oynasın diyende pek görmedim açıkçası bu sene bile farklı Feghouli izleyip duracağız diyor millet işte bak bu isim sevdasıdır. Belhandanın yerinde adam yok bu yüzden oynuyorda basit bir kalıp Belhanda o kadar kötüyse Feghouli 10 a çekilip kanatta Sinan oynayabilirdi veya Gomis-Eren bile denenebilirdi. Demek ki bu adamın da yaptığı bişeyler varki sahada tutuldu ve katkı sağladı bunu bu kadar basitleştiremeyiz. Ayrıca nadir kaliteli karşı görüşlerden birisi bu
Bu forumun 99% i birisine iyi derse moktan kotu derse iyi cikiyor hic kusura bakmaForumun % 99 u herife müstehakını veriyor ki futboldan anladığını düşündüğüm herkes bu gruba dahil...Kalan % 1 in ne dediği çok da önemli değil. Kimi trollizm peşinde, kimi aykırı laflar etmekten haz duyuyor belki?. Cidden iyi futbol oynadığını düşünen varsa da Allah selamet versin, amiin!...
Bu forumun 99% i birisine iyi derse moktan kotu derse iyi cikiyor hic kusura bakma
Renkdas bu sabah cok pozitifsinAdam hazir lik macin da bile kendini kontrol edemiyor CL de böyle hareketler cekerse kimse gözünün yasina bakmaz cakar kirmizi karti
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hahahhsh iyiydi bu reisGeldiğin günün şafağını s..eyim.

Gerçekten ilginçsiniz . Forumda bir kitle var ne laf anlatılıyor ne laf dinliyor.Madde işaretleri kullandığınızda yazdıklarınız otomatikman doğru olmuyor beyler![]()
Tartışma yav onunla, az sonra pmden annene falan söver direkt.Gerçekten ilginçsiniz . Forumda bir kitle var ne laf anlatılıyor ne laf dinliyor.
Ben Profesör yorumu falan yapmadım öyle de bir iddiam yok ki zaten . Forumdada saygı çerçevesinde aklımıza geleni düşüncemizi yazıp can sıkıntımızı atamayacaksak ne yapalım ?
Sürekli insanları hedef alan kitle , kesinlikle normal değilsiniz .
Hissettim zaten onu neyse ''ümmet kardeşime'' laf etmeyeyim dediğin gibiTartışma yav onunla, az sonra pmden annene falan söver direkt.