Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye kasıyorsun bu kadar
Hiç de kasmıyorum; başından beri istemedim bu 'leş' i, keşke yanılmış olsaydım. En çok kasan sensin, babanın oğlu mu, yahut menajeriyle bir ortaklığın filan mı var?...

Alıntı yaptığın için cevap verdim. Yoksa dediğim gibi, görsem de görmezden gelmeye karar verdim, senin gibilerin Belhanda dillemelerini. Sen de benim mesajlarıma aynı muameleyi yaparsan memnun olurum; sen sağ, ben selamet...

Hiç de kasmıyorum; başından beri istemedim bu 'leş' i, keşke yanılmış olsaydım. En çok kasan sensin, babanın oğlu mu, yahut menajeriyle bir ortaklığın filan mı var?...

Alıntı yaptığın için cevap verdim. Yoksa dediğim gibi, görsem de görmezden gelmeye karar verdim, senin gibilerin Belhanda dillemelerini. Sen de benim mesajlarıma aynı muameleyi yaparsan memnun olurum; sen sağ, ben selamet...
Selametle müdür sağdan devam

Topla ne yapacagi konusunda hic bir fikri olmayan beyin fukarası 10 numara. Adam girdikten bir dk sonra ne mal oldugunu tekrardan gosterdi.

Manyak bu herif işte.

İnanılmaz yeteneklikeri mevcut ve çoğu vakit ihanet eduyury yeteneklerine. Tam dayaklık

Geldi gene kralhandacılar.Ankaragücü risk almış defans güvenliği yok adamlarda asisti yapacak tabi beni koy sahaya bende yaparım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt