Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'a geliş amacı Selçuk İnan'ı iyi göstermek olan şahıs. Bitik Selçuk bile bundan iyi net olarak ki Selçuk'tan bundan fazla nefret ederim ama gerçek bu.

Adamda az bir gurur varsa gider. Taraftar seni sevmiyor, performansin dandik ve hoca bile resmen seni zorla oynatiyor.

Araplar sana bir de iyi de maas teklifi yapiyorlardir. Hadi bizden gidecegi takim ayni maasi vermeyi istemiyorsa, kalmayi isterse anlardim. Ama onlar rahat en az 3,5 milyon teklif etmislerdir

30 dakikalık topçu Selçuk'un futbolunun zekâtı sana allâme-i cihan olur. Ben hayatımda bu kadar yeteneksiz olup böylesi körü körüne savunucuları bulunan bir futbolcu daha önce görmemiştim. Hiç ettiği ataklar, eveleyip gevelediği toplar, şiddetini, zamanını ve yönünü ayarlayamadigi paslarla ne kadar yetenek yoksunu olduğunu ispat etti bu adam.

Olm takımın beyni diye bunu sahaya sürersen oynanan oyun max bu olur normal :asd:

Edit : sözüm Fatih hocaya değildir adam yok o napsın

Son düzenleme:
bilmiyorum ama beyni olmayan kişilere karşı paylaşılan bu capsteki herife çok benzetiyorum belhandayı

dk2.webp

GS tarihinin en kötü 10 numarası mı bilemem ama adaylarından biri olduğu kesin. Çok sıktı artık, talibi varsa istemese de, ikna edilip satılsın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamda az bir gurur varsa gider. Taraftar seni sevmiyor, performansin dandik ve hoca bile resmen seni zorla oynatiyor.

Araplar sana bir de iyi de maas teklifi yapiyorlardir. Hadi bizden gidecegi takim ayni maasi vermeyi istemiyorsa, kalmayi isterse anlardim. Ama onlar rahat en az 3,5 milyon teklif etmislerdir
fatih hoca zorla oynatmaz

Emre Akbaba kenara geldiğinde sinirlenip sağa sola saldırması gözlerden kaçmadı.
Kendisini çıkartacak sandı Terimin.

Beyler basligina Ingilizce güzel seyler yazin, transfere zerre kadar da olsa katki saglayarak mega sevap kazanabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt