Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kötü oynamadı mı? ben nasıl izlediniz anlamıyorum rahat 6 pozisyonun içine etti, korner kullanması bizim oyuncular içine sadece düz koşu oluyor. zaten o saçma faullerine hiç değinmiyorum:mad:

kötü oynamadı mı? ben nasıl izlediniz anlamıyorum rahat 6 pozisyonun içine etti, korner kullanması bizim oyuncular içine sadece düz koşu oluyor. zaten o saçma faullerine hiç değinmiyorum:mad:

kornerde al ver yaptı tuttu dağa taşa attı sabri bundan iyi orta yapıyodu valla

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uzerine fazla yukleniyor, haliyle performansi etkileniyor.

Kotu oynamadi, 90 dakika boyunca 2 3 pozisyon secip ordan vurmak dogru olmaz.

Yaziktir, piskolojik olarak cocugh bitirme derdindesiniz.

Uzerine fazla yukleniyor, haliyle performansi etkileniyor.

Kotu oynamadi, 90 dakika boyunca 2 3 pozisyon secip ordan vurmak dogru olmaz.

Yaziktir, piskolojik olarak cocugh bitirme derdindesiniz.
kim yükleniyor yahu. sahada ıslıklayan mı var? ıslıklansa bile bunu takacak bir tipte değil belhanda. ters giden bişeyde yok kim yükleniyormuş acaba

Nasıl olacak bilmiyorum ama bu adamdan bir şekilde kurtulmalıyız. Sahada artık kendisini görmeye tahammül edemiyorum.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kim yükleniyor yahu. sahada ıslıklayan mı var? ıslıklansa bile bunu takacak bir tipte değil belhanda. ters giden bişeyde yok kim yükleniyormuş acaba
Tabiki takiyor devamli elestiriliyor sirf yonetim Sneijder'i gonderdi diye cogu taraftarlar Belhanda'yi dusman belledi, sanki Belhanda transfer komitesinin basinda ve Sneijderi gonderen isim kendisi.

Galatasaray icin onemli bir futbolcu oldgunu kabul edip kendisini desteklemeye baslamak lazim.

Bugun gene iyi mucadele eti ve son saniyeye kadar takima katki sagladi.

30 dakikalık topçu Selçuk'un futbolunun zekâtı sana allâme-i cihan olur. Ben hayatımda bu kadar yeteneksiz olup böylesi körü körüne savunucuları bulunan bir futbolcu daha önce görmemiştim. Hiç ettiği ataklar, eveleyip gevelediği toplar, şiddetini, zamanını ve yönünü ayarlayamadigi paslarla ne kadar yetenek yoksunu olduğunu ispat etti bu adam.

Şu başlıkta gördüğüm nadir şahane tespitlerden biri ?? Muadillerine feryat figan saydıranların buna hala kral diye dilenmesi çok mantıksız geliyor. Umarım bir an önce kurtuluruz

Hic istemedigim ndiaye de geldigine gore bu belhanda denen gamsiz arabin kalma ihtimali sifir.

Bugun bence fegh ve belhanda garantilediler gitmeyi. Umarim gercekesir ve 8.5 miyon euro maas butcesi yerimiz acilir.

Hos bu butcenin 3 milyonunu ndiaye denen sadece kosmasini bilen herife vericez!

Tabiki takiyor devamli elestiriliyor sirf yonetim Sneijder'i gonderdi diye cogu taraftarlar Belhanda'yi dusman belledi, sanki Belhanda transfer komitesinin basinda ve Sneijderi gonderen isim kendisi.

Galatasaray icin onemli bir futbolcu oldgunu kabul edip kendisini desteklemeye baslamak lazim.

Katılıyorum ama Allah var kötüydü ikinci devre. Hele Onyekuruya attigi o hatalı pas kufuru hak etti. Bazen eşşekligi tutuyor işte.

ne alakası var ya. tamam ilk zamanlar sneijder gitti diye taraftar düşman belledi ama taraftar bunu ilk zamanlar hariç bir kere bile hissetirmedi bunu. ne zaman ıslıklandı veya protesto edildi bu adam? instagramda bile laf söyleyen olsa bile savunan güruhta oldukça fazla.

1 yıl oldu kardeşim bu adam geleli koca 1 yıl. 365 gün 52 hafta 8766 saat. ve bu adamın doğru düzgün güven tazeleyebileceği 1 maç bile yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt