Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük ihtimal değişik bir sistem oynayacağız asıl soru bu kadar orta sahayla nasıl bir sistem oynayacağız

Ft ile arasinda problem var bariz belli.
Klasik leşligi bir yana bugun toptan kacti kacak takildi.Ne kadar lesslik yapsada sorumluluk aliyordu onceden bugun oda yoktu.

Fatih Terim: Emre Akbaba çizgide oynar. Merkez oynar. Forvet arkası oynar. Onu kaleye yakın oynatacağım ama Belhanda yerine falan bu düşünce yok. O sizin çıkarımınız.

ne bekliyodunuz, evet onun yerine aldık belhandanın götüne tekmeyi koyucaz demesini mi bekliyodunuz. hangi hoca öyle der. valla ibretlik zekalara sahip insanlar var.

Senin oynadığın topa tüküreyim el freni sibop...
Satın gitsin lan artık su beceriksizi..
Bundan sonra Zidane gibi oynasan bile nafile..

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bjk forumunda bile bunu demişler ama kendi taraftarımız hala bu futbolcu denen müsveddeyi kolluyor. ne diyeyim

forza1.webp

Hocam doğru demiş emre kimsenin yerine gelmedi 10 no boşluğunu doldurdu, ndiaye de 8 no boşluğunu doldurup kimsenin yerine gelmemiş olacak.Belhanda da selçuk ile iyi bir tandem oluşuturacak hocamın hemen yanı başında :)

Tabiki takiyor devamli elestiriliyor sirf yonetim Sneijder'i gonderdi diye cogu taraftarlar Belhanda'yi dusman belledi, sanki Belhanda transfer komitesinin basinda ve Sneijderi gonderen isim kendisi.

Galatasaray icin onemli bir futbolcu oldgunu kabul edip kendisini desteklemeye baslamak lazim.

Bugun gene iyi mucadele eti ve son saniyeye kadar takima katki sagladi.

Ya bu adam takımın önemli oyuncusu falan değil. Adam resmen kötülük bize. Ayrıca ben de Sneijder'in gitmesini isteyenlerdenim. O yüzden Belhanda'ya ilk 2-3 ay destek verdim. Belki olur, 8-9 gollük katkı verir, saçma sapan pas hataları yapmaz, takımı göz göre göre sabote etmez diye ama hepsini yaptı geçen yıl. Bu yıl da yapmaya devam ediyor. Bu adamın neresi önemli futbolcu anlamıyorum. Başka takımlar izliyoruz sanırım. Takımın net bir şekilde en kötü oyuncusu olabilir maddi ve manevi olarak objektif bakarsak. Biz geçen yıl Belhanda'ya rağmen şampiyon olduk bunu ne zaman anlayacaksınız? Emre Akbaba 2-3 hafta 10 numara pozisyonunda oynasın göreceksiniz siz de bir yıldır nasıl bir çöple uğraştığımızı.

Son düzenleme:
Algi yonetimi yanlis. Ona bakarsaniz Belhanda gecen hafta girdi sonradan oyuna ve son derece iyi oynadi, assistinide yapti guzel bir sekilde, yani son 10 20 dk kistas olarak gormek dogdu degil.

Bazi kisiler sirf elestirmek icin kotu oynamasini istiyor.

İkiside iyi futbolcu bu sidik yarışına futbolcuları ancak basit zihniyetler sokabilir hocada yememiş

Maçın tekrarını açın ve şuna dikkat edin Donk ve fernando top çıkarmak için uğraşırken Belhanda denen gamsız iki ön liberonun arkasında durup yürüyordu. Ben buna 60-70 dk sövdüm, hala iyi diyen var :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt