Mustafa Yücel
Parçalı Üye
- 22 Temmuz 2011
- 2.644
- 1.067
- 1.413
Araplar lige salça olmuşken bu çöpü elden cikaramamiz tam bir yönetim beceriksizligidir kusura bakmayin. 4 milyon Euro daha maaş ödemek zorunda kalacağız bu vasifsiza.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herif 5 metre yanındakine pas atamıyor ne anlatıyorsunuz yav? Bu adam sıradan bir orta sahadan bile daha kötü. Selçuk'un 90 dakika çıkarabilecek fiziği olsa o oynasın isterdim.
Nasil hainligi yok?Fb macinda gordugu kirmizi kart takima ihanettir.Araplardan gelen teklifi kabul etmedi Araplar gitti Guilano'ya 10 verip fener'i ihya etti.Sadece bu reddedisi bile bizi 10 milyondan edip fenere 10 kazandirdi.Bu yilki ucretini de katarsak 25'e yakin zarari oluyor yani.
Transfer surecini aciklamasi da komedi.Twitter'dan "Dogru transfer haberi icin gazeteci arkadasimi takip edin diyor" Arkadasi 2 gun sonra "Belhanda teklifi reddetti"diyor.Adam gibi kendisi bile aciklayamiyor.
Gitmezsen kadro disi kalirsin deseler giderdi
Hoca yuz kere kadroda dusunuyorum dedi
Bir macta kirmizi kart gormekle hain olunmuyor beyinsiz olunuyor sadece
Belhanda gitmeyi reddetmisken gondermek istiyordum diyemez.
Kirmizi karti da 1 kere gormedi.Antalya maci 3-0'ken gordu.Besiktas macinda elini birine savurdu sariyla yirtti.
antalya macindaki daha ihanetBelhanda gitmeyi reddetmisken gondermek istiyordum diyemez.
Kirmizi karti da 1 kere gormedi.Antalya maci 3-0'ken gordu.Besiktas macinda elini birine savurdu sariyla yirtti.
antalya macindaki daha ihanet
fb macindaki pek ihanet degil (valbuenaya tokadi caktiginda gorse ihanet olurdu tabii..... IMHO
10 macta kirmizi gorse de hainlik, kupa satmak baska bir sey
Neyse Belhanda'ya kadro disi kalirsin dedilerse buna ragmen gitmediyse o da yavsaktir nokta
Gomis gitsin, Belhanda gitsin, Feghouli gitsin, Maicon gitsin; hangi futbolcularla şampiyonluğa oynayacaksınız?