Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Araplar lige salça olmuşken bu çöpü elden cikaramamiz tam bir yönetim beceriksizligidir kusura bakmayin. 4 milyon Euro daha maaş ödemek zorunda kalacağız bu vasifsiza.

Herif 5 metre yanındakine pas atamıyor ne anlatıyorsunuz yav? Bu adam sıradan bir orta sahadan bile daha kötü. Selçuk'un 90 dakika çıkarabilecek fiziği olsa o oynasın isterdim.

Birincisi mevkileri farklı. İkincisi Selçuk fizik olarak iyi olsa zaten şu anda kimse parasına da laf etmezdi bence. Yani Selçuk kalite olarak kesinlikle çok çok yüksek standartlarda. Trabzonspor’un şampiyonluk kovaladığı sezon ve bizdeki ilk iki sezon uçtu herif. İşte keşke orada satsaydık. Hem o Avrupa’da kendine bakıp ikinci Emre Belözoğlu olurdu hem de Türk futbolu onu saha iyi tanıyabilirdi. Yazık oldu yani.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nasil hainligi yok?Fb macinda gordugu kirmizi kart takima ihanettir.Araplardan gelen teklifi kabul etmedi Araplar gitti Guilano'ya 10 verip fener'i ihya etti.Sadece bu reddedisi bile bizi 10 milyondan edip fenere 10 kazandirdi.Bu yilki ucretini de katarsak 25'e yakin zarari oluyor yani.

Transfer surecini aciklamasi da komedi.Twitter'dan "Dogru transfer haberi icin gazeteci arkadasimi takip edin diyor" Arkadasi 2 gun sonra "Belhanda teklifi reddetti"diyor.Adam gibi kendisi bile aciklayamiyor.

Gitmezsen kadro disi kalirsin deseler giderdi

Hoca yuz kere kadroda dusunuyorum dedi

Bir macta kirmizi kart gormekle hain olunmuyor beyinsiz olunuyor sadece

Gitmezsen kadro disi kalirsin deseler giderdi

Hoca yuz kere kadroda dusunuyorum dedi

Bir macta kirmizi kart gormekle hain olunmuyor beyinsiz olunuyor sadece

Belhanda gitmeyi reddetmisken gondermek istiyordum diyemez.

Kirmizi karti da 1 kere gormedi.Antalya maci 3-0'ken gordu.Besiktas macinda elini birine savurdu sariyla yirtti.

Kirmizi karti da 1 kere gormedi.Antalya maci 3-0'ken gordu.Besiktas macinda elini birine savurdu sariyla yirtti.

10 macta kirmizi gorse de hainlik, kupa satmak baska bir sey

Neyse Belhanda'ya kadro disi kalirsin dedilerse buna ragmen gitmediyse o da yavsaktir nokta

antalya macindaki daha ihanet
fb macindaki pek ihanet degil (valbuenaya tokadi caktiginda gorse ihanet olurdu tabii..... IMHO

antalya macindaki daha ihanet
fb macindaki pek ihanet degil (valbuenaya tokadi caktiginda gorse ihanet olurdu tabii..... IMHO

Ilk karti uyduruk gormustu diye hatirliyorum.

10 macta kirmizi gorse de hainlik, kupa satmak baska bir sey

Neyse Belhanda'ya kadro disi kalirsin dedilerse buna ragmen gitmediyse o da yavsaktir nokta

Zam istedigi ve mac sonu gevsekligi icin hain diyebilirsin de Gomis'in penaltiyi bilerek kacirdigini dusunmuyorum.Iyi bir penaltici degildi zaten.

Gomis'i sadece 6 Milyon € ya satmamızdan ziyade bu mal herifi Araplara kakalayamamız beni daha çok üzüyor.

sent via GSC

Şu kadroda arabistana gitmeye en yakın sensin olm yapma boylr

63249799-7B8A-4DC9-8299-007AE33A6680.webp

balon feghouli,belhanda ve leşcuk takımın en fazla para kazananları ve hiiç bir işe yaramayan futbolcu eskileri,bunları sopayla kovmak lazım..

gomis'ten gelen para belhanda ve feguliye tamamiyle harcanır işte,yedek oturup çatır çatır paralarını alacaklar.

Gomis gitsin, Belhanda gitsin, Feghouli gitsin, Maicon gitsin; hangi futbolcularla şampiyonluğa oynayacaksınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt