Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzon maçında şu oyununun aynısını oyna galibiyeti getir , seni bir daha eleştirirsem beni miksinler

8 numara oynatmaya devam etmeliyiz orada iyiydi ndiaye 10 numara emre sol rodri sağda oynar

Yahu ben sizi anlamıyorum, simdi herkes bunu şişirmeye baslamis, maci dikkatli izlediğinize emin misiniz?

bir pozisyonda, hemen ceza sahası önünde, 3 kere calim yedi kendisi

ileride 1-2 ara pasi atti hicbirinin de hizini ayarlayamadi

macin tekrarını izleyin takip edin bunu

gerci 1-2 mac sonra yine sövmeye baslarsiniz

burada bazıları koyun gibi digerlerinin söylediğini tekrarlıyor anca

Adam geçen yılda böyle oyun oynadı ama sneijder baskısıyla, adamı yedik bitirdik.

bu adam olmasa takım nasıl oynar merak ediyorum. cidden takımın beyni bu adamdır.

Dün geldiğinden beri en etkili oyunuydu.

geçen sezon iyi oynadığı maçlarda bile 2-3 tane saç baş yolduracak mallık yapıyordu. Bu maç hiç saç baş yoldurmadı.

Adam geçen yılda böyle oyun oynadı ama sneijder baskısıyla, adamı yedik bitirdik.

bu adam olmasa takım nasıl oynar merak ediyorum. cidden takımın beyni bu adamdır.
Kolay maçlarda böyle oynadığı maçlar var ama deplasmanlarda ve büyük maçlarda genelde kayıp.

2 yönlendirici ile oynadık bugün. Onun da rahatlığıyla güzel oynadı Bu temposunu deplasmana da yayabilirse Kilit rolü oynar

Vay be dünkü maçtan sonra buna düzülen metiyeleri okuyunca gözlerim kör oldu. Bazi arkadaslar gercekten sirf skor taraftarı. Bravo.

Bırakın artık şu ucuz nefret duygularınızı.

Geçen sene bence de çok yetersizdi ama bu maç gayet iyiydi, bunu söylemek bile zor geliyor size. Ndiaye ve Emre gibi oyuncularla birlikte performansı artacak belki de, adam satılmadığı sürece bizim oyuncumuz destek olun yahu. Berbat oynarsa Fatih hoca gereğini yapar zaten.

Herşeyi sadece belhanda dan beklemeyince birşeyler oluyor
Maçın ilk yarısı takım dökülüyor çocuk çıkıp karakter koyuyor
Sonrada küçük maçlarda oynuyor ee takım ne yaptı dün

Noldu sonunda buldunuz mu numarasını? 2 maç sonra ya ağbii bu adam 8 numara değil diye yazmayacaksınız gibi sanki, 10 numarada yaptığınız gibi. Maçın ilk 40 dakikasını takip edebildim sadece tıkanan oyunda 1 tane pozitif pası vardı zaten o da top tamamen bizim kontrolümüz altında iken topla ilk buluşmasıydı. Emre bile daha çok sorumluluk aldı o dakikaya kadar dağılmış bir Anadolu takımına karşı ne yapmış hiç fikrim yok da tıkanan oyunda yine yoktu ve yine olmayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt