Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sacma sapan algılar yorumlar devam ediyor adam maçı izlemiyor kafasından senaryo üretiyor
Senin en iyi dediğin adam ne yapmış bana onu söyleyin lig başladığından beri

Sıkıntı kendisinde değildi. Forma numarası ve pozisyonuydu. Dünkü yerinde üzerine katarak oynacaksa başımızın üstünde yeri var. Kompleksli değiliz. İki hafta sonra o pozisyonda bu performansla devam ederse şahsen Kralhanda demekten gocunmam.

Adam geçen yılda böyle oyun oynadı ama sneijder baskısıyla, adamı yedik bitirdik.

bu adam olmasa takım nasıl oynar merak ediyorum. cidden takımın beyni bu adamdır.

ÇOK DOĞRU.

belhandasız maçlarda organizasyondan yoksunduk hep. bence dün çok iyi oynadı. orta sahada forma yarışına girerler emre akbaba belhanda ndiaye

Abi şimdi Ndiaye ve Fernando var. Rodrigues gelecek oynatmamak yanlış olur. Onyekuru formda. Emre desen 2 gol attı kolay kolay hoca kesmez.
Belhanda gerçekten dün çok güzel oynadı ama yine kesilen oyuncu o olur kanımca.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bazıları hala nefret kasma derdinde, bazıları ise geçen sezon da süper oynadı diyor. ben bu iki kesime de 'hadi oradan!' diyorum.

Geçen sene çok temposuz (güçsüz), formsuz ve ruhsuz oynadığı gerçeği var ortada. Ama ndiaye gidip bir de üstüne fernando sakatlanınca çok fazla yük bindi üstüne bu da bir gerçek. Topu ileri taşıma ve dağıtma görevi tamamen buna kaldı. Fakat güçsüzdü kendisi ve rakipler de önlem aldığı için çözülmesi çok da zor olmadı. Zaten kötü durumdaydı ve iyice göze batmaya başladı.

Evet Alanyaspor maçında gayet iyiydi. Daha tempolu, güçlü ve istekli bir oyun koydu ortaya. Bu sene ndiaye ve emre'nin gelişiyle birlikte performansı artabilir. Fatih terim de sürekli söylüyor antrenmanda çok istekli diye. Zaten bu yüzde gomis ve feghouli'ye forma vermezken, bu adamı affedip formayı tekrar vermesi hiç uzun sürmedi. Satılmadığı sürece destek olması lazım Galatasaray taraftarının, berbat oynarsa fatih terim gereğini yapar zaten.

lig için gayet yeterli performans sergiliyor. her maç fark yaratır ama şampiyonlar liginde çok merak ediyorum nasıl olacak?

Önde olmadığımız maçlarda da ikinci yarıdaki performansı göstermeli.
Rakiplerin arasına girip kayboluyor top isteyeceğine.
Haftasonu belli olur.

Kiyaslamali dusunebiliriz , bu adami 3 kisiye benzetiyorum

Birincisi michael ballack , her daim hucuma destegi tartisilmis , ust duzey ama bir almana gore iyi teknigi olan , fakat tam olarak dunya yildizi olacak beceride olmayan bir adam . Oyun stili ve yapmak istedikleri biraz andiriyor , ama elbette ust klasti

Ikincisi bizde bulent akin diye bir adam vardi , kimse begenmezdi ama o donemki basarilarda her zaman sahada olanlardandi , yine benzer sekilde hucuma katkisi limitliydi ama oyunda top tevzi eder ve surekli pas istasyonu olurdu

Ucuncusu de hagi zamaninda bir flavio conceicao vardi , madrid seviyesinde olmadigi anlasilinca bize transfer yapmisti , sahada cok yere gezinerek oynayan bir oyuncuydu , kazanilan kritik maclarda ciddi acik kapatirdi ama ne sutu vardi ne muthis bir yetenegi

Belhanda da bunlar gibi bir adam

Halen Galatasaray'ımıza yakışan bir 10 numara olduğunu düşünmüyorum.
Sebepleri;

- Yan-pas, geri pas oynaması
- Dikine oynamada ciddi eksikliği olması
- Fiziksel mücadelelerde zayıf kalması
- Hırslı olmaması
- Motivasyonu ve klasik arap rahatlığı

Beni deli etmektedir.Türkiye ligi için idare eder.Fakat bir Şampiyonlar ligi topçusu kesinlikle değil.

Halen Galatasaray'ımıza yakışan bir 10 numara olduğunu düşünmüyorum.
Sebepleri;

- Yan-pas, geri pas oynaması
- Dikine oynamada ciddi eksikliği olması

- Fiziksel mücadelelerde zayıf kalması
- Hırslı olmaması
- Motivasyonu ve klasik arap rahatlığı

Beni deli etmektedir.Türkiye ligi için idare eder.Fakat bir Şampiyonlar ligi topçusu kesinlikle değil.
Şu kısımlarla ilgili tespiti nasıl yaptın? Konu Selçuk konusu değil bu arada haberin olsun.

İyi bir Belhanda'ya bu takımın çok ihtiyacının olduğunu düşünen biri olarak bazen ölçüyü kaçırıyoruz. Forumda sırf eleştirmek için eleştirenler de var, sırf bir defa övdüyse sonuna kadar övenler de var. Performanslar maçlık, haftalık, aylık, sezonluk değişiklik gösterebilir. 1 maçta itin biryerine soktuğumuz oyuncuyu başka bir maçta yıldız yapıyoruz. Hepimizin düştüğü hatalar bunlar. Burada sorun yok. O günkü performansa göre yorum yapıyoruz. Asıl sorun oyuncuya takık arkadaşlar var. Olumlu veya olumsuz. Bu arkadaşlar itici oluyorlar.
Belhanda'nın kumaşına ve yeteneğine inanan biri olsam da dünkü performansı sergileyemeyecek olan bir Belhanda'yı savunmak ego tatmininden öteye gitmez. Şahsım adına bu oyuncunun psikolojik olarak sorunları olduğunu, bunu aşabilirse bize oldukça faydalı olacağını düşünüyorum. Şurada Belhanda'yı savunan kaç kişi kaldık diye arada yazıyorum ama bu Belhanda takım için gerekli özveriyi gösterene kadar sürecektir. Yoksa banane Belhanda'dan. Saygılar.

ben çözdüm galiba bu arkadaşı. çevre kontrolü ve oyun görüşü zayıf oldugundan, kapanan takımlara karsı markaj altında kayboluyor. maç 0-0 iken sol kenarda kullanmak daha mantıklı. çünkü çizgiye yakın oyuncular merkezdeki oyunculara göre daha az markaj görür ve daha geç baskı yerler. favre de boşuna sol kenarda kullanmıyordu. skoru aldıgımızda ise orta sahada kullanılabilir cünkü hem yorulmus rakibe karsı ayakta kalıyor, hem de rakip risk almaya baslayıp orta sahayı bosladıgında alan bulup etkili oluyor. tespitim budur. dün emre akbaba ile beraber oynamasına ragmen ilk yarı rakibi açamadık. çünkü emre alanya alıskanlıgından topla çok oynuyor, topu ayagından hemen cıkarmıyor, ikiye bir denemiyor. belhanda da aynı sekilde. bekletmeden tek top oynayabilseler servis yapan santrafor ile ortaya keyif verici bir takım ortaya çıkar.

Şu kısımlarla ilgili tespiti nasıl yaptın? Konu Selçuk konusu değil bu arada haberin olsun.

Geldiğinden beri izliyoruz kendisini.Çoğunu da canlı canlı izleyerek stadyumlarda.
Ben daha kat ederek, adam geçip asist yaptığı, gol attığı maçı; bir kaç istisna hariç hatırlamıyorum.İnsiyatif almıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt