Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni seviyorum Belhanda.

Hep savundum, sen böyle istekli oynamaya devam edersen, hep savunmaya devam edeceğim.

Şimdi maçın tribün çekimini izledim, geriden iyi top dağıtmış.

Adam dün jeneriklik bir ton pas attı asist olarak geçen pası Sinanın attığı gol yaw, Adam baya bahtsız :d

Emre'nin gelişi en çok belhandaya yaradı takım tempo yapınca koşan adam çoğalınca kalite ortaya çıkıyor

Bu adam aşırı underrated. Bugün iyi skor aldığımız için övülüyor ama kaybettiğimizde yine ilk olarak eleştirilecek. Bu adam hangi takıma gitse gittiği takımın forvetinin yıldızlaşmasının direkt belhanda ile ilgili olduğunu düşünuyorum. Rakip stoperlerin dengesini iyi bozuyor önde forvetler daha rahat alan buluyor. Bakalım klüplerindeki santraforlar neler yapmış kimlermiş
17/18 Gomis yazmaya gerek yok zaten
16/17 Nice / Balotelli balotellinin tekrar çıkış yaptığı yıldı. 23 maç 15 gol. Belhanda gittikten sonra geçen sene pek balotelli adı dolanmadı basında. Belhanda 31 maça çıkmış o sezon
15/16 Schalke yarım sezon oynamış 15 maç. Etrafındaki oyuncular Sane Huntelaar draxle meyer
14/15 kiev sanırım en kötü yılları burası. Lens Yarmelenko teodorzcyk var ancak belhanda etkisiz.
ve tabiki nice kariyerindeki giroud ile birklikteliği.
Bence bu adamın etrafındaki isimlerin bu kadar etkili olması hep etrafındaki isimlerin mükemmel olmasından kaynaklanıyor olamaz? Bizdeyken de geçen yıl Garry Rodrigues-Gomis ikilisinib bu kadar yukarıda oynamasının kahramanlarından biridir

Geldiğinden beri izliyoruz kendisini.Çoğunu da canlı canlı izleyerek stadyumlarda.
Ben daha kat ederek, adam geçip asist yaptığı, gol attığı maçı; bir kaç istisna hariç hatırlamıyorum.İnsiyatif almıyor.

Geri pas oynayan bir oyuncu değil. Ben de izliyorum. Dikine başarılı en çok pas atan oyuncu kendisi. Şaşırtıyorsunuz beni.

——————

biz elestirince millet kızıyor, ama övenler bile sadece 2. yariyi örnek gösterebiliyor

Simdi öve öve göre cikarip, "kralhanda" diye saçma sapan yorumlar yapanlar, Trabzon maci sonrasında yine çöp muamelesi yaparlar

Zira Alanya bu ligin en kötü takimi olabilir dünkü maçtan sonra, tinercilere yiginla pozisyon veren Antalya bile bu kadar ruhsuz ve isteksiz degildi sahada

belhanda asla büyük takim topcusu degil ve olamaz, hoca da hayranligindan degil, çaresizliğinden oynatıyor zaten

Dlo197JX4AEyUiE

biz elestirince millet kızıyor, ama övenler bile sadece 2. yariyi örnek gösterebiliyor

Simdi öve öve göre cikarip, "kralhanda" diye saçma sapan yorumlar yapanlar, Trabzon maci sonrasında yine çöp muamelesi yaparlar

Zira Alanya bu ligin en kötü takimi olabilir dünkü maçtan sonra, tinercilere yiginla pozisyon veren Antalya bile bu kadar ruhsuz ve isteksiz degildi sahada

belhanda asla büyük takim topcusu degil ve olamaz, hoca da hayranligindan degil, çaresizliğinden oynatıyor zaten

İlk yarı da mı iyi oynuyor diyelim arkadaşım. İyiyse iyi, kötüyse kötü diyeceğiz. Gözü kapalı kimseyi savunacak veya yerecek halimiz yok. Seninki eleştirmekten öte itin g.tüne sokmak. Trazbzon, Fener ve Bjk maçlarında da iyi oynarsa susalım mı o zaman.

——————

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt