Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biz elestirince millet kızıyor, ama övenler bile sadece 2. yariyi örnek gösterebiliyor

Simdi öve öve göre cikarip, "kralhanda" diye saçma sapan yorumlar yapanlar, Trabzon maci sonrasında yine çöp muamelesi yaparlar

Zira Alanya bu ligin en kötü takimi olabilir dünkü maçtan sonra, tinercilere yiginla pozisyon veren Antalya bile bu kadar ruhsuz ve isteksiz degildi sahada

belhanda asla büyük takim topcusu degil ve olamaz, hoca da hayranligindan degil, çaresizliğinden oynatıyor zaten
İlk yarı da mı iyi oynuyor diyelim arkadaşım. İyiyse iyi, kötüyse kötü diyeceğiz. Gözü kapalı kimseyi savunacak veya yerecek halimiz yok. Seninki eleştirmekten öte itin g.tüne sokmak. Trazbzon, Fener ve Bjk maçlarında da iyi oynarsa susalım mı o zaman.

——————
sözüm sana degil lakin bazıları körü körüne savunuyorlar. eleştirim buna. 2 pas atınca kralhanda oluyor oysa adam mac boyunca saçmalasa kimsenin umrunda degil. asiri eksiklikleri var, hem hamle hem de taktiksel açıdan.

biz elestirince millet kızıyor, ama övenler bile sadece 2. yariyi örnek gösterebiliyor

Simdi öve öve göre cikarip, "kralhanda" diye saçma sapan yorumlar yapanlar, Trabzon maci sonrasında yine çöp muamelesi yaparlar

Zira Alanya bu ligin en kötü takimi olabilir dünkü maçtan sonra, tinercilere yiginla pozisyon veren Antalya bile bu kadar ruhsuz ve isteksiz degildi sahada

belhanda asla büyük takim topcusu degil ve olamaz, hoca da hayranligindan degil, çaresizliğinden oynatıyor zaten

sözüm sana degil lakin bazıları körü körüne savunuyorlar. eleştirim buna. 2 pas atınca kralhanda oluyor oysa adam mac boyunca saçmalasa kimsenin umrunda degil. asiri eksiklikleri var, hem hamle hem de taktiksel açıdan.

Körü körüne sevenler veya eleştirenlere ben de kızıyorum. Kimse babamızın oğlu veya düşmanımız değil halbuki.

——————

Bence Fatih Hoca uzunca bir süre

Emre-Belhanda
---Fernando---

Orta sahasını bozmaz ...

Getirin ligin en kotu takimini yunus kardesim sov yapacak.

Kime karşı iyi oynasa kötü takım deniyor zaten başka argüman yok , GSCde Alanyaya kötü takım dendi işte şimdi ilk 10 yolları açıldı

Ben rakibe bağlanıyorum bu oyunu ndiaye varken belhanda daha iyidi şimdi akbaba geldi iyi oynadı hücuma katkısı olan farklı 1 topçu olunca daha iyi oynuyor,sorumluluk taşıyamıyor herhalde ondandır.

Fanboylar yorumuma neden alindi anlamadim. Kötü bir sey demedim ki. Alanya ligin en kotu takimi mi? Evet. Belhanda sov yapti mi? Evet. Adaminiz sov yapti diyorum mutlu olsaniza.

Bu rakip kötü meselesi komik yav. Sneijder zamanında da söyleniyordu. Sanki ligde bir ton iyi takım var da oynanan maça bok atacağız.

Geçen sezon hiçbir maçta bu performansı gösterememişti ona bakılırsa. Geçen sezon hiç mi kolay takım yoktu?

Erman Toroğlu: “Belhanda güçlenmiş geldi gözüme. Mücadeleleri kazandı ve pasları direkt gol pozisyonu. Çok salladık ama hakkını vermek gerekir. Dün silkeledi Alanya’yı.” Parçalı Peşinde on Twitter
da633dfcc62ef3f1672f2f2ac98bc20a.jpg

Noldu sonunda buldunuz mu numarasını? 2 maç sonra ya ağbii bu adam 8 numara değil diye yazmayacaksınız gibi sanki, 10 numarada yaptığınız gibi. Maçın ilk 40 dakikasını takip edebildim sadece tıkanan oyunda 1 tane pozitif pası vardı zaten o da top tamamen bizim kontrolümüz altında iken topla ilk buluşmasıydı. Emre bile daha çok sorumluluk aldı o dakikaya kadar dağılmış bir Anadolu takımına karşı ne yapmış hiç fikrim yok da tıkanan oyunda yine yoktu ve yine olmayacak.
maksimum 3-4 maç sonra yazacakları bu

Yalnız şaka bir yana gerçekten dün mücadelesi için tebrik etmek gerekiyor Belhanda 'yı hani hatasız mı oynadı ? hayır hala hataları top kayıpları var veya maçın başında çok durağan oynuyordu

Ama maçın ilk kısmı geçtikten sonra hareketlenmeye özverili oynamaya başladı. Belki de takımda 2. yılını geçirdiği için takımı daha iyi sahiplenmiş olabilir Belhanda. Ben kendisinden uçsun kaçsın istemiyorum, zaten iyi mücadele ediyor sahaya aklını koysun elini taşın altına koysun yeter çünkü 10 numaralı formayı taşıyor kendisinden beklenti büyük

Yalnız geçen sene takımın konsantrasyonu en düşük en savruk oynayan 2 adamı Maicon ve Belhanda bence bayağı bayağı düzeldi bu yıl. En çok sorumluluk alan adamlardan saha içinde bu ikili ...

Belhanda geçen sene ortalamanın altındaydı 2-3 maç dışında pek etkin değildi fakat adam takımı için en azından yatarak para kazanayım nasıl olsa 3 yıl daha kontratım var demiyor her geçen gün daha da mücadele ederek üstüne koyuyor Belhanda başarıya aç bir oyuncu hem lig bazında hem de CL bazında o yüzden Gomis parayı tercih ederken o kariyerini tercih ediyor kupalar kazanmak istiyor o yüzden kalıp mücadele ediyor kimisi parayı kimisi mücadeleyi tercih eder Fatih Terim'le beraber formunu daha da yükseltecektir 8-10-kanat gibi bir çok mevkide oynaması da takım adına joker olacaktır hoca da dün buna değinmişti ayrıca Fatih Terim'in en sevdiği özellik olan savaşçı bir karakterdir

Dün uçarak hava toplarına yükselmesi sürekli rakibi kovalaması sanki kariyerine yeni başlamış genç futbolcular gibiydi Emre Akbaba, Ndiaye ve Fernando'yla beraber takımın teknik kapasitesi yükseldiği için ve Emre sayesinde üzerindeki yük azaldığı için daha rahat ve güzel oynuyor. Umarım bu performansını devam ettirir ve iyi bir oyuncu kazanırız yaşına bakarsak da uzun yıllar hizmet ettikten sonra ciddi rakamlara satabiliriz piyasası 32-33 yaşına gelse de kaybolmayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt