Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray´da bu sezon bol bol rotasyon olacaktir. Galatasaray gecen sene orta sahasi zenginken, birden Ndiaye´yi kaybedip, Fernando´nun da sakatlanmasi ile zaafiyet verdi. üc kulvarda oynayacagimizin, sakatliklarin olacagini kulagimizin arkasinda bulundurmamiz lazim... Gecen sene orta sahamiz motor gibiyken, külüstür haline geldi neredeyse, ama fizik olarak direnci saglayabildik.

Galatasaray´in orta saha zenginligi en büyük sermayesidir bu sezon. Her türlü dizilise ve stratejik degisikliklere elverisili. Fatih Hoca Emre Akbaba ile ilgili kanatlarda oynama sinyalini verdi. Belhanda, ve Emre´nin orta saha dörtlüsünün parcasi oldugu bir 4-4-2 de görebiliriz, Ndiaye´nin 6 olarak, Emre ve Belhanda´nin da 8 olarak oynadigi dizilisleri de merakla bekliyorum.

Bu Galatasaray takiminda forvette oynayan herhangi bir oyuncu ihya olur. En azindan Süperlig´de cünkü Sampiyonlar Ligi her daim ayri bir durumdur. Ama eger birde kaliteli forvet gelirse Galatasaray bu sezon belki süperlig tarihinin en dominant sampiyonlugunu kazanabilir.

Hoş geldin üstad

Galatasaray´da bu sezon bol bol rotasyon olacaktir. Galatasaray gecen sene orta sahasi zenginken, birden Ndiaye´yi kaybedip, Fernando´nun da sakatlanmasi ile zaafiyet verdi. üc kulvarda oynayacagimizin, sakatliklarin olacagini kulagimizin arkasinda bulundurmamiz lazim... Gecen sene orta sahamiz motor gibiyken, külüstür haline geldi neredeyse, ama fizik olarak direnci saglayabildik.

Galatasaray´in orta saha zenginligi en büyük sermayesidir bu sezon. Her türlü dizilise ve stratejik degisikliklere elverisili. Fatih Hoca Emre Akbaba ile ilgili kanatlarda oynama sinyalini verdi. Belhanda, ve Emre´nin orta saha dörtlüsünün parcasi oldugu bir 4-4-2 de görebiliriz, Ndiaye´nin 6 olarak, Emre ve Belhanda´nin da 8 olarak oynadigi dizilisleri de merakla bekliyorum.

Bu Galatasaray takiminda forvette oynayan herhangi bir oyuncu ihya olur. En azindan Süperlig´de cünkü Sampiyonlar Ligi her daim ayri bir durumdur. Ama eger birde kaliteli forvet gelirse Galatasaray bu sezon belki süperlig tarihinin en dominant sampiyonlugunu kazanabilir.
Hoşgeldin Adem başkan, katılmıyorum yazına.

Belhanda'yı rotasyon futbolcusu olarak kenarda tutamayız, hem sıkıntı yaratır hem de Belhanda'yı rotasyon oyuncusu olarak tutmak demek kısıtlı bütçemizi olabilecek en kötü şekilde değerlendirmek demek. Ha Belhanda müthiş futbolcu olduğu için rotasyon oyuncusu olmaz demiyorum yanlış anlaşılmasın, maddi yükü sebebiyle böyle söylüyorum. Belhanda'ya ödenen para ile çok daha verimli rotasyon oyuncuları bulunabilir. Gerçi biraz geç kaldık sanki bunun için, ayrıca herif gitmemekte ısrar ediyor yapacak çok ta bir şey yok gibi.

4-4-2'de Belhanda ve Emre'yi aynı anda sahada görmeyi hiç istemem açıkçası.

Hoşgeldin Adem başkan, katılmıyorum yazına.

Belhanda'yı rotasyon futbolcusu olarak kenarda tutamayız, hem sıkıntı yaratır hem de Belhanda'yı rotasyon oyuncusu olarak tutmak demek kısıtlı bütçemizi olabilecek en kötü şekilde değerlendirmek demek. Ha Belhanda müthiş futbolcu olduğu için rotasyon oyuncusu olmaz demiyorum yanlış anlaşılmasın, maddi yükü sebebiyle böyle söylüyorum. Belhanda'ya ödenen para ile çok daha verimli rotasyon oyuncuları bulunabilir. Gerçi biraz geç kaldık sanki bunun için, ayrıca herif gitmemekte ısrar ediyor yapacak çok ta bir şey yok gibi.

4-4-2'de Belhanda ve Emre'yi aynı anda sahada görmeyi hiç istemem açıkçası.

Hosbulduk güzel kardesim.
Ben Belhanda Rotasyon oyuncusu olacak demedim ki zaten. Bu kadroda bolcana rotasyon yapilacagini söyledim. Feghouli, Ndiaye, Fernando, Belhanda, Emre, Onyekeru, Garry, Sinan, ve arkadan gelen Yunus. Selcuk Inan´in da bir kac mac oynama ihtimalini azimsamamak lazim. Bu kadro Rotasyon olmadan yürümez, ve üc kulvarda mücadele ettigimizi düsünürsek de gerekli. Saydigim tüm oyuncular yeri geldiginde kulübede oturacaktir.
Merak etme, Galatasaray´in oynayacaga her formül bu sezon keyif verecektir.

Hosbulduk güzel kardesim.
Ben Belhanda Rotasyon oyuncusu olacak demedim ki zaten. Bu kadroda bolcana rotasyon yapilacagini söyledim. Feghouli, Ndiaye, Fernando, Belhanda, Emre, Onyekeru, Garry, Sinan, ve arkadan gelen Yunus. Selcuk Inan´in da bir kac mac oynama ihtimalini azimsamamak lazim. Bu kadro Rotasyon olmadan yürümez, ve üc kulvarda mücadele ettigimizi düsünürsek de gerekli. Saydigim tüm oyuncular yeri geldiginde kulübede oturacaktir.
Merak etme, Galatasaray´in oynayacaga her formül bu sezon keyif verecektir.

Mantıken oraya çıkıyor ama... Belhanda'nın Ndiaye ve Emre varken Fatih Terim takımında 11 oynaması zor, bu da fiilen rotasyon futbolcusu olacak demek. Alanya maçı çoğu insanı yanılttı, rakip Alanya olmasa Fatih Terim büyük ihtimalle Emre ve Belhanda ile sahaya çıkmazdı, çıksaydı da erken dakikalarda birini alırdı oyundan ki bu isim Belhanda olurdu büyük ihtimalle. Belhanda kalırsa verim alınabileceğini düşünmüyorum, verim alamayacağımız futbolcuya hayvani derecede para verecek olmamız ise üzücü.

Rotasyonun gerekliliği konusunda hemfikirim, geçen sene rotasyon eksikliği sebebiyle sıkıntı çektiğimiz konusunda da hemfikirim ayrıştığımız nokta rotasyonda belhandanın yeri.

Mantıken oraya çıkıyor ama... Belhanda'nın Ndiaye ve Emre varken Fatih Terim takımında 11 oynaması zor, bu da fiilen rotasyon futbolcusu olacak demek. Alanya maçı çoğu insanı yanılttı, rakip Alanya olmasa Fatih Terim büyük ihtimalle Emre ve Belhanda ile sahaya çıkmazdı, çıksaydı da erken dakikalarda birini alırdı oyundan ki bu isim Belhanda olurdu büyük ihtimalle. Belhanda kalırsa verim alınabileceğini düşünmüyorum, verim alamayacağımız futbolcuya hayvani derecede para verecek olmamız ise üzücü.

Rotasyonun gerekliliği konusunda hemfikirim, geçen sene rotasyon eksikliği sebebiyle sıkıntı çektiğimiz konusunda da hemfikirim ayrıştığımız nokta rotasyonda belhandanın yeri.

Hocanın aklında en köşede falanda olsa Belhanda'yı parlatıp satma fikri var Belhanda'ya sorumluluk verince patladığı için yardımcı olarak Akbaba alındı Ndiaye alındı bu 2 topçu hücumda Belhanda'ya özgürlük verdiği için daha rahat oynuyor almaktan nefret ettiği sorumlulukta olmayınca daha güzel işler yapıyor.

Rotasyonun gerekliliği konusunda hemfikirim, geçen sene rotasyon eksikliği çektiğimiz konusunda da hemfikirim ayrıştığımız nokta rotasyonda belhandanın yeri.

Galatasaray cift orta saha olarak Emre-Belhanda cikarsa bile oynar. Ikisinin de zaten ortak özelligi ikili mücadelelerden kacmayan diri oyuncular olmalari, ikisi de pres yapip basabiliyor. Biri ceza sahasina daha yakin oynarken, diger daha merkezi kaliyor. Uzun süre oynadigimiz Selcuk ve Donk ikilisi, sadece hücum edemedikleri icin, onlardan defansif olarak daha kuvvetli olmuyor mesela.
Fernando - Belhanda - Emre üclüsünü cokca görecektik eger Ndiaye gelmeseydi. Ndiaye´nin gelmesi ile duruma göre birinin kanada gececegini görecegiz. Bunun öncelik ile Emre´nin olacaginin sinyalini de verdi bile hoca... Fatih Hoca Emre ile Belhanda´yi birlikte ilk 11´de düsünüyor...

Hayvani derecede para almasi da önemli degil su an. Belhanda takimi zenginlestiren bir oyuncu. Bu sadece Belhanda icinde gecerli degil, kimsenin formasinin garanti olmadigi bir dönem bu su an. Feghouli üc mactir kenarda sesini cikarmiyor. Olmasi gereken de bu.

Illaki biri kenarda oturacak iyi oyunculardan. Iyi bir takim olabilmen icinde bu gerekli. Galatasaray´da orta sahada teknik olarak kisitli, rakibi bire birde gecemeyecek oyuncu yok su an. Bukadar zengin bir orta sahayi 2000´den beri hatirlayamiyorum.

Belhanda rotasyon oyuncusu olamaz, bunu fatih hoca da çok iyi biliyor, illa üçlü merkez olacaksa bu belhanda ve x kişisi olacak.

Deplasmanlarda Emre-Belhanda yan yana oynasın herkesin fikri tamamen değişir Alanya maçını kıstas olmak doğru değil Emre Belhanda ikilisi orta sahada yan yana oynadığında çok sıkıntı yaratır kilit adam Badou Ndiaye olacak Musleradan sonra yazılacak ilk adam bana göre. Fernando Badou orta sahasının önüne skorer bir oyuncu gerek buda Emre Akbaba ama Akbaba'yı sağda da kullanabilir bu durumda da Garry-Onyekuru ikilisinden biri taca çıkıyor. Fernando-Badou merkezi bozulmaz ama onların önündeki hücum oyuncularının hepsi maça göre belirlenir rotasyona sokulur. Belhanda da kenarda oturacak Feghouli de. Rotasyona giremez diye bir şey yok maaştan dolayı diyorsanız Selçuk'un şu kadroda rotasyona bile girmesi çok zor ama 3 m euro maaş alıyor hoca herkesi kenarda oturtur bunu şunu yedek bırakamaz demeyin

biz elestirince millet kızıyor, ama övenler bile sadece 2. yariyi örnek gösterebiliyor

Simdi öve öve göre cikarip, "kralhanda" diye saçma sapan yorumlar yapanlar, Trabzon maci sonrasında yine çöp muamelesi yaparlar

Zira Alanya bu ligin en kötü takimi olabilir dünkü maçtan sonra, tinercilere yiginla pozisyon veren Antalya bile bu kadar ruhsuz ve isteksiz degildi sahada

belhanda asla büyük takim topcusu degil ve olamaz, hoca da hayranligindan degil, çaresizliğinden oynatıyor zaten

sözüm sana degil lakin bazıları körü körüne savunuyorlar. eleştirim buna. 2 pas atınca kralhanda oluyor oysa adam mac boyunca saçmalasa kimsenin umrunda degil. asiri eksiklikleri var, hem hamle hem de taktiksel açıdan.

pic.jpg

Belhanda 360 derece oynayabilen bir oyuncu, 10 numara pozisyonunda oynadığında kullanabileceği alan azalıyor ve üzerindeki baskı artıyor. Ayrıca 10 numara oyuncularına göre takım defansına katkısı çok fazla, fizik olarakta gayet iyi. Belhandanın teknik olarak Ndiayeden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden tahminimce hoca belli bir süre Fernando-belhanda merkez ndiaye sol iç emre sağ iç olarak kullanacaktır. Engin Baytarı kullandığı gibi kullanabilir Emre'yi. Önlerinde Rodriguesi gezici olarak bırakır ve rodrinin önünde transfer edeceğimiz santrafor. He ben olsam onun önüne de onyekuruyu salardım, koşsunlar deli dana gibi ?

bu sene penaltılarla gözlerimizin pasını sileceğini düşünüyorum
alanyada bi cenabetlik oldu ama olur öyle :asd:

Yarınki performansını beğenirsem kendisine olumlu bakmaya başlayacam artık herkese ihtiyacımız var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt