Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bandım yeni açıldı.. Geçen hafta foruma giremedim diye içim içimi yedi çünkü bu haysiyetsiz çöp azıcık kıpırdanınca adam sandılar.. Şunu satamama forvet alamamaktan daha çok koydu... Badou dururken bu malı izledik hocasına da en güzel cevabı verdi.. Her şerde bir hayır vardır inşallah 11 çıktığı son maç olur

Kendisi esasında 4 numara, onu 8 oynatıyoruz ondan oldu yoksa görmezdi kırmızı kartı.

Yaptığı hareket de insanlık dışı, karaktersiz pislik herif.

Adam ne kadar genişşe artık Dünya kupasını bile sallamadı, bir insan bu kadar geniş olabilir mi anlamıyorum harbiden arkadaşlar

Zaten belhanda ve emrenin aynı anda oynaması felaket bir durum, umarım bir daha sahada görmeyiz buna çok müsamaha gösterildi geçen sezonki fb maçından sonra bir daha forma yüzü görmemeliydi.

Umarım Baros'u kırmızı karttan dolayı silen İmparator bunu da si(l)ecektir.

En başından beri dendi.
Bu topçu filan değil.

Hain hayvanın teki.

Hepiniz saçmalıyorsunuz! Bu eşekliği geçen sene de yapmıştı. Ligde en çok kırmızı kart gören bu. Ama bir iki maç “asistin asitinin asistini” yapınca

“Koto omo bo hofto oyo oynodo hokkono vorolom” diyorsunuz. Hadi oradan!

Heralde kiralik gitmek istiyordu nice olmayinca ilk macta kirmiziyi yedi tepki vermek icin. üc bes demeden devre arasi gönderin artik bu rezil herifi

Resmen takımı sattı. Bu saatten sonra en kral topu oynasa da, bu herifi savunacak yüzüm yok benim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hepiniz saçmalıyorsunuz! Bu eşekliği geçen sene de yapmıştı. Ligde en çok kırmızı kart gören bu. Ama bir iki maç “asistin asitinin asistini” yapınca

Ya onlar troll, takılma onlara. Hangi aklı başında futboldan anlayan insan bu takozu, haini, futbolcu bozuntusu pisliği savunur?

Herkes öyle demedi. Diyenlere söylemeni öneririm

Bunu ovenleri direk banlayin forumun kalitesi level atlar.

Terim asabi bir insan. Soyunma odasında tokatlamış mıdır acaba bu Arabı!!!

Hayatımda senin kadar nefret ettiğim bir futbolcu olmadı emre belözoğlu dahil gamsız apaçi

TT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt