Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bjkyi 2-0 yendiğimiz maçı hatırlıyorsunuz değil mi?

medele attığı dirseği ya hakem görmedi yada maçın ilk dakikaları diye atmadı belhandayı. gitti adama orda dirsek attı ve sarı gördü sadece. allah korumuş orda bizi kırmızı çıksa kimsede birşey diyemezdi dirseği yapıştırdı gereksiz yere medele

hakem orda kırmızı gösterseydi muhtemelen şampiyonluk gitmişti o maçta
o pozisyondan sonra taraftarın belhandayı silmesi lazımdı. koca sezon hiçbirşey oynamadı.

ama bizim taraftarımız 1 asist yapsın 1-2 key pas görmeye başlasın ''kralhanda'' demeye başlayınca taraftarda ıslıklamayınca kendisini değiştirmek için uğraşmadı gerçi ne uğraşcak yaş 28 olmuş

tek beğendiğim yanı duran toplardaki ortalarıydı. azda olsa kendisine şans verdim geçen sezon ama bjk maçından sonra artık sildim kendisini. isterse bir maçta 3 gol 5 asist yapsın ama kendisi topçu değil malesef. belhandaya güvenilip yola çıkılmaz.

şuan kendisine para cezası verilmeli ve devre arası talibi var ise 2-3milyon alınıp dehlenmeli. boru değil maç başılarla ve bonuslarla birlikte 4.5milyon € para alıyor beyimiz. türk lirası ile 35milyon TL

alinti....

bonservisini alırken dinamo kiev'e dünyaları verdiler. kendisine verilen maaş bildiğin superstar parası. hem kulübüne hem kendisine verilen bonusları daha önce hiç görmedim. bu sene gruplardayız diye 500 bin euro vermişiz bak kiev'e*. bak şu maç 2-0 devam ederken kasten, sonuçlarını bilerek rakibinin ayağına girdi. sabote etti aleni. ama bu maç hasbelkader berabere bitseydi alınan puan için 5000 euro alacaktı. bu nasıl bir saçmalıktır ya?

ortega, hagi, anelka, sneijder gibi isimleri getirirken böyle şeyler verirsin kabul. ama bak bu adam geldiğinden beri soruyorum. kim ulan belhanda denilen arap? schalke kiraladı almadı, nice kiraladı almadı. tek talibi yoktu ve kiev kurtulmak istiyordu. bırak yıldız oyuncu olmayı, takımında önem sahibi bile değildi. dursun özbek faciası sayesinde bize korkunç bir masrafla geldi. aha gördüğü kartlar, aha oynadığı futbol. tipe bak tipe tipe. 10 numarayı giyen tipe bak amk.

yarın bu bedevinin oynadığı bir maçı kazanırız bak. bir boka yaramaz o maçta ama yok aslında 8 numara, yok asistin asisti, yok turnusol, yok allahım ne güzel taç kullanıyor diye öven sığır sürüsü damlar buraya.

neyse. terim'in bugün söyledikleri umut verici. kafaya taktığı adamı gönderir. arabı da sildi muhtemelen. devre arası götüne tekmeyi yer büyük ihtimal.

Sorun tek kırmızı değilmiş ayrıca
1535840943286.webp

Dursun Özbek kadar bu kazığın suçu Cenk Ergün'dedir. Bir ara Cenk Ergün ile Tatil diyarı diye bir program falan düşünüyorduk. Ne çabuk unuttunuz.

2. senesi Galatasaray'da. Kaç tane maça çıktı. Bir tane "Bugün Belhanda olmasa puan kaybı yaşardık" diyebileceğimiz maç yok. Sol bekin, sağ bekin bile tek başına kurtardığı puanlar var, bu herifin bir tane böyle maçı yok. Ve bu herif 10 numarası takımın.

Bu adamı savunanları bu konuya almayacaksın bir müddet içlerini yesin dursunlar. Belhanda'yı savunacak kimler kaldı merak ediyorum. Eminim Ercan da ve Can da muhtemelen sinirden kendilerini yemişlerdir maçta bu olunca, Galatasaray kaybedince üzüldüklerini tahmin ediyorum. Ama artık bir yerde bu adamın bir halta hatta ileri gidiyorum bir boka yaramadığını öğrenmiş oldular.

Yav kırmızısını geçtim adam top falan oynamıyor. Hani süper topçu olur da hırçın olur idare edersin, bu hem yeteneksiz hem hırçın hem de mal.

FT inadından vazgeçmez bence. İki yağ çeker hocayı tavlar bu.

eğri oturup doğru konuşalım. Hoca liyakatı ve adaleti benimsemiyor takım kurgusunda.

vizyon konusuna hiç girmeyelim, zira Abdürrahim ile çalışmak istediğinden anlaşılıyor nekadar vizyoner olduğu

günah keçisi ilan etmeyin şu adamı takım olarak çok kötüydük kırmızı gördüğünde zaten two - nil idi

Kadro dışı kalmalı ve sağlam para cezası almalı. Fazlasıyla sıktı artık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt