Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar zaman s..... gitsin dedim, birkaç kişi ısrarla ondan önce feghouli falan deyip durdu. Öncesi sonrası yok ocak ayında piyasası 3 milyona düşer bu salağın def olup gitsin.....

Dua etsin de karsisindaki adam anlamamis, yoksa Türkiye de o laf ettigin adam seni dogduguna pisman eder.

Keske orada agzini burnunu kirsaymis su mal herifin.

bu adami kulube musallat eden gsc scout timini acikliyorum.

can buyuk
ugur guzel
yigit karagoz
ugur bulut
murat saylak
sinan bilgin
mahir kahveci
ve son olarak sasirbilirsiniz ama admin danyaldir.

bu adamlarin israrli postlari ile belhanda kulubumuze transfer edilmek mecburiyetine dusmustur.

Uydurma Doruk; ben iki ay oldu foruma geleli.

Biz burda 100 kere dedik bundan bir cacık olmaz komisyon transferi diye. Yok Belhanda yi satan takımı satarmis yok ırkçıymışız. Ne oldu??
Yanarımda en çok bu mal için mis gibi Sneijder den olduk adamı kovar gibi yolladık. Bizim taraftar adam olmaz. Seven sevilmez s.... sevilir diye boşuna dememişler.

13a29939026ffb840779f66a1d305c17.jpg

Burda seni savunan nadir kisilerdenim ama kendine ceki duzen ver be kardesim. Ne yaptigin belli degil, amacin ne senin kardesim!

Acilen kadro disi birakilmali, cikip ozur dileyene kadar.

Ilk yari bitince de satilmali.

Çocukluk Aşkımsın, Sen İlk Göz Ağrımsın!

Ne zaman bir özür yayınlayacak acaba bir TÜRK'E ana bacı yapmasından ötürü? Veya ne zaman kulağı çekilecek? Ne kadar susulacak bu adama????

Nice haberleri doğrumuş sanırım. Fransız bir gazeteci bunun saat 23'e kadar transfer olmak için beklediğini söylemiş ve gerçekleşmediği için menajerlerine bağırmış.
Eğer gerçekten doğruysa bu Albayrak ve Cengiz bir kez daha içine etmişler. Bunda geçen hafta bunu göklere çıkaran futboldan anlamayan taraftarımızın da suçu var tabiki.
Alacağı ceza ise 30 bin olacakmış.

Dediğim gibi artık yorulan ve kilitlenen maçlarda son 20 hatta son 10 dk girmeli aksi halde verim alamayız. Oynatmamak gibi bir aptallığa düşmeyiz. Zaten 3.300 alıyor bir de oynatmazsan satamazsın elimizde patlar. Alabileceğimiz verimi alıp artık devre arası mı yaz dönemi mi neyse satarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt