Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi twitTweeti Ercay atmıştır
Insta olacaktı ya...Hangi twit
Twitterdeki ergenleri ciddiye almamak gerekli istedikleri kadar tt yapsinlar sadece görmezden gelmek lazim.Bazen Hıncal Uluç'un Galatasaray taraftarı ile ilgili eleştirilerine hak vermiyor değilim. Bu taraftar futbol bilmeyen bir taraftar değil ama çok çabuk gaza getiriliyor özellikle de kendi oyuncularını ve kendi değerlerini yeme konusunda. Şimdi şu Belhanda konusunda yazılanlara bakıyorum da. 3 maç az vemişler 5 maç 10 maç versinler futboldan men etsinlerciler havada uçuşuyor. Ya sev sevme ki ben de hoşnut değilim bazı hareketlerinden ama senin futbolcun arkadaş bu adam. Üstelik sanki çok derinlikli, bol alternatifli, yıldızlar karması gibi bir takım var da bolluktan sıkılıp adam yeme kuyruğuna girmiş herkes. Kim ne derse desin bu takımda top ayağına yakışan, oyun aklı olan ve birşeyler yapabilecek oyunculardan biri Belhanda. İyi bir Belhanda'ya, hatta iyi bir Feghouli'ye ihtiyacı var Galatasaray'ın çünkü bu adamlar topla iyi kötü birşeyler yapabilecek oyuncular. Linç etmeye geldi mi Fener medyasının dolmuşuna binip hemen aç kurtlar gibi sıraya geçiyor herkes en başta da Galatasaray'ın kendi taraftarı.
Bu nedir yaw jsjsjsjsjBazen Hıncal Uluç'un Galatasaray taraftarı ile ilgili eleştirilerine hak vermiyor değilim. Bu taraftar futbol bilmeyen bir taraftar değil ama çok çabuk gaza getiriliyor özellikle de kendi oyuncularını ve kendi değerlerini yeme konusunda. Şimdi şu Belhanda konusunda yazılanlara bakıyorum da. 3 maç az vemişler 5 maç 10 maç versinler futboldan men etsinlerciler havada uçuşuyor. Ya sev sevme ki ben de hoşnut değilim bazı hareketlerinden ama senin futbolcun arkadaş bu adam. Üstelik sanki çok derinlikli, bol alternatifli, yıldızlar karması gibi bir takım var da bolluktan sıkılıp adam yeme kuyruğuna girmiş herkes. Kim ne derse desin bu takımda top ayağına yakışan, oyun aklı olan ve birşeyler yapabilecek oyunculardan biri Belhanda. İyi bir Belhanda'ya, hatta iyi bir Feghouli'ye ihtiyacı var Galatasaray'ın çünkü bu adamlar topla iyi kötü birşeyler yapabilecek oyuncular. Linç etmeye geldi mi Fener medyasının dolmuşuna binip hemen aç kurtlar gibi sıraya geçiyor herkes en başta da Galatasaray'ın kendi taraftarı.
Kamuoyuna duyuru Galatasaray SK on Twitter
Hoca kovuldun diyor![]()
hicbir sekilde oyle bir meale gelen bir aciklamasi yok