Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Top ayağına yakışan : Zort X
Oyun aklı olan : Zort X
Yetenekli : Zort X
Bir şeyler yapabilecek : Dafuq ?

Gördüğüm kadarıyla bu herife karşı hâlâ umut besleyenler var. Yanlış yoldasınız yapmayın etmeyin.

Bu hırbo 3,5 Milyonu öyle ya da böyle cebe indiriyor. Adım gibi eminim bir gram bile pişman değildir yaptığından dolayı. Kart yedikten sonra pis pis sırıtıyordu.

Yarın olsun yine aynısını yapar. Ki yaptı da kaç kere.

Top ayağına yakışıyormuş tamam da bunun bize getirisi ne? Gitsin sirk de top sektirsin top ayağına çok yakışıyorsa.

sent via GSC

Bazen Hıncal Uluç'un Galatasaray taraftarı ile ilgili eleştirilerine hak vermiyor değilim. Bu taraftar futbol bilmeyen bir taraftar değil ama çok çabuk gaza getiriliyor özellikle de kendi oyuncularını ve kendi değerlerini yeme konusunda. Şimdi şu Belhanda konusunda yazılanlara bakıyorum da. 3 maç az vemişler 5 maç 10 maç versinler futboldan men etsinlerciler havada uçuşuyor. Ya sev sevme ki ben de hoşnut değilim bazı hareketlerinden ama senin futbolcun arkadaş bu adam. Üstelik sanki çok derinlikli, bol alternatifli, yıldızlar karması gibi bir takım var da bolluktan sıkılıp adam yeme kuyruğuna girmiş herkes. Kim ne derse desin bu takımda top ayağına yakışan, oyun aklı olan ve birşeyler yapabilecek oyunculardan biri Belhanda. İyi bir Belhanda'ya, hatta iyi bir Feghouli'ye ihtiyacı var Galatasaray'ın çünkü bu adamlar topla iyi kötü birşeyler yapabilecek oyuncular. Linç etmeye geldi mi Fener medyasının dolmuşuna binip hemen aç kurtlar gibi sıraya geçiyor herkes en başta da Galatasaray'ın kendi taraftarı.
Twitterdeki ergenleri ciddiye almamak gerekli istedikleri kadar tt yapsinlar sadece görmezden gelmek lazim.

Bazen Hıncal Uluç'un Galatasaray taraftarı ile ilgili eleştirilerine hak vermiyor değilim. Bu taraftar futbol bilmeyen bir taraftar değil ama çok çabuk gaza getiriliyor özellikle de kendi oyuncularını ve kendi değerlerini yeme konusunda. Şimdi şu Belhanda konusunda yazılanlara bakıyorum da. 3 maç az vemişler 5 maç 10 maç versinler futboldan men etsinlerciler havada uçuşuyor. Ya sev sevme ki ben de hoşnut değilim bazı hareketlerinden ama senin futbolcun arkadaş bu adam. Üstelik sanki çok derinlikli, bol alternatifli, yıldızlar karması gibi bir takım var da bolluktan sıkılıp adam yeme kuyruğuna girmiş herkes. Kim ne derse desin bu takımda top ayağına yakışan, oyun aklı olan ve birşeyler yapabilecek oyunculardan biri Belhanda. İyi bir Belhanda'ya, hatta iyi bir Feghouli'ye ihtiyacı var Galatasaray'ın çünkü bu adamlar topla iyi kötü birşeyler yapabilecek oyuncular. Linç etmeye geldi mi Fener medyasının dolmuşuna binip hemen aç kurtlar gibi sıraya geçiyor herkes en başta da Galatasaray'ın kendi taraftarı.
Bu nedir yaw jsjsjsjsj

Formaya ihanet eden oyuncularla yola cikilmaz

Futbolun icinde kirmizi kart var ama rakibine Zarar vermek icin hamle yaparak sadece rakip oyuncu'nun canini acitmadi,takimi da yüz üstü birakti

Daha önce Bunu defalarca yaptigi icin affedilmemeli

Yandan yandan aslında çok da kötü değil, ihtiyacımız varcılar çıkmış meydana... Bir adam düşük katkı verir katlanılır, kötü oynar ihtiyacımız var dersin, bu adam zarar veriyor zarar... En kritik maçta son maçtaki hainliğini tekrarlamayacağını kim garanti edebilir ? Hadi bir kere olsa anlarım, bu kaçıncı arkadaş.

Burası dingonun ahırı değil, yemişim kadro derinliğini vs'yi.

Belhanda takımdaki en sevmediğim 2-3 topçudan biridir belirteyim. Bu son kırmızı pozisyonun da başka bir futbolcu olsa atılmayabilirdi. Adama basmak istemiyor ama havada olduğu için mecburen basıyor. Adamın tipi öyle gıcık ki sadece bakışı sarı kart. Bu pozisyonun çok benzerini Trabzonlu tepikçi emreye yaptı hain Fırat vermedi kırmızıyı.Adam işe yaramaz apaçi filan ama bu pozisyon için sayfalarca sövülmesi çok doğru değil.

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt