Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Porto formasıynan maçtan sonra gülüyordu hıyar herif
Standardına göre kötü değildi ama keşke badu olsaydı şu maçta
1538601556671.webp

Adaletin olduğu yerde Belhanda yoktur!!!

Oynatmayin Bunu yaw takimi 3 defa yari yolda birakmis hala oynatiyoruz

Senin geldiğin güne de

seni getirene de

sana da

Seni halen destekleyene de

Herifi 50 maçtır izliyoruz yapamadığı belli şeyler isteniyor adamdan
Donkun ufak boylusu bu herif
Bi tane salak top kaybını çıkarırsak normal bir oyundu
Ama 10 numara diye beklentiyi olmayacak bir seviyede tutarsanız her maç böyle olur
fegh ortaya gecerken bundan 1000 kat daha iyidi

Sneijder takıntısı olan Uğur Karakullukçu'nun Belhanda övgülerini dizdiği geçen yılın başından bu yana tükürdüğünü yalamamak için savunması dışında kimsenin beğenmediği oyuncu

Gevşek herif son maçın olur umarım.

Ne gevelemesi ne diyorsun
Normal bişey yazmışım gerginlik yaratma kenan efendi
Donkun ufağı demişim çöp dememe gerek var mı
Altan önce bir sakin ol, kötü bir şey söylemedim. Donkun ufağı diyorsun, sonra da bir pozisyon dışında normal oynadı, beklentiniz on numara pozisyonu ile ilgili boşuna o beklentiye girmeyin diyorsun.
Bunun adı gevelemektir yahu.
Adam on numara beklentisine gelene kadar orta saha oyuncusu olarak oyunun içinde yok, Donk bile bundan çok daha fazla oyunun içinde.

gruptan cıkarsak bunla devam etmek aptallık olur,gitsin.kagawa ya da baskası gelsin bu nedir ya

Bu herifi Sneijder'in üstünde tutanlar hala bu forumda yazıyor

Ama Schalke maçında kesin sazı eline alacak! Kendini 2 senedir o maça sakladı çünkü.
Televizyonlarda bile bunu savunan tek adam şu Uğur Karakullukçu hıyarı.

Oynadığın topu geçtim, o gevşek tipini.Dur hop Galatasaray topcusuna küfür edilmez filan diye zıplamayın bu zibidi maç bitti hemen porto forması giydi. Bu kadar mı itici apaçi zibidi olunur bu kadar mı gevşek olunur

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yarın ki antrenmana oğlunu alır gelir ulan bir evlat sende var sanki.
Tugayın dediklerinde haklılık var tamam yokluktayız kazanmaya çalışılsın hatta mecburen oynatılsın modundaydı bir çok kişi son 2 aya kadar ama artık yeter be.

Ben Galatasaray formasının ağırlığını bu kadar kavrayamamış adam görmedim rezil herif , 100 kez dedik kazanacağımız maç batsın adam ihanet ediyor Trabzonda gelip yokları oynayacağı Lokomotif maçında ödül veriliyor.
Başlarım şampiyonluğuna üç puanına (zaten bu ne zaman bunları kazandırdı da şimdi kazandıracak da neyse )benim için itibar daha önde gelir sirke çevirdi adam koca kulubu .
1538601937918.webp

Ya bu adam bize küfür etti sosyal medyadan bize hakaret içeren şeyleri beğendi Allah aşkına biz ne yaşıyoruz abi benim tanıdığım Fatih hoca nerde?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt