Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlığına laf edildi ya şimdi gelip adamlıktan dem vurur. Tabii direk kendisine yazınca gidip sağa sola şikayet ettiğini falan kimse bilmez.
Yoo öyle bir hakki yok. Laf atmaya calisirsa aglamayacak laf yediginde. Kendisi atesi aciyor. İyi eglenceler ( kufur etmeden!)

Yoo öyle bir hakki yok. Laf atmaya calisirsa aglamayacak laf yediginde. Kendisi atesi aciyor. İyi eglenceler ( kufur etmeden!)
Elinden geleni ardına koymasın böyle boş adamlara ne sanalda ne de reelde pabuç bırakmadım bundan sonra da bırakmaya niyetim yok. Ya iki gram adam olacak ettiği lafı bilecek, kendisine yapıldığı zaman deliye döndüğü şeyleri başkasına yapmayacak, ya da yediği laflara ses etmeyecek.

Fail yorumlarina alistigimiz kisilerle kiyasladim.
Herkes istedigini savunur yerer
Yeter ki sicmik argumanlarla yapmasin
Tugaya laf edip belhandayi savunmak nedir allasen
Bu senin vereceğin bir karar değil kimi kimle kiyaslacagim
Tugay senin gözünde büyük biri olabilir benim için değil
Bülent Hagi falan dersen eyvallah derim
Ben klubu 200 bin için icraya veren adama efsane demem
Aynı kendisine tahsis edilen locanın parasını vermeyip istenince baskani tehdit eden Faruk süren gibi kestane başkan gibi
Arkadaş ben belhandayi beğeniyorum kimseye de soracak değilim desteklerken

Lakin su ısrarla cevap vermedigim kasinmasin ben öyle özelden sovmem erkek gibi burda soverim hemde oyle bir soverim ki okuyan insan bile rencide olur
Herkes işine baksın

Elinden geleni ardına koymasın böyle boş adamlara ne sanalda ne de reelde pabuç bırakmadım bundan sonra da bırakmaya niyetim yok. Ya iki gram adam olacak ettiği lafı bilecek, kendisine yapıldığı zaman deliye döndüğü şeyleri başkasına yapmayacak, ya da yediği laflara ses etmeyecek.
Etme hakki yok zaten. Yine de Genel olarak dedim, kufur etmeyin. Ceza yediginizda orgasm oluyor

Elinden geleni ardına koymasın böyle boş adamlara ne sanalda ne de reelde pabuç bırakmadım bundan sonra da bırakmaya niyetim yok. Ya iki gram adam olacak, ya da yediği laflara ses etmeyecek.
kenan bey cok hiddetli gordum sizi. ercani bulsaniz aslan gibi parcalayacaksiniz yaniliyor muyum

Arkadaşlar sizi itidalli olmaya davet ediyorum. Bu akşam cimbomun maçı var galibiyete kanalize olmanızı salık veririm.

Aynı kendisine tahsis edilen locanın parasını vermeyip istenince baskani tehdit eden Faruk süren gibi kestane başkan gibi

Lakin su ısrarla cevap vermedigim kasinmasin ben öyle özelden sovmem erkek gibi burda soverim hemde oyle bir soverim ki okuyan insan bile rencide olur
Herkes işine baksın
Sen daha özelden cevap bile veremedin ve o mesajın içinde bir mesajın ile hakaret ettiğin için anladığın dilden hakaret vardı ama tek satır küfür yoktu, alışıksın ama bari bu mevzuda yalan konuşma. Elinden geleni de ardına koyma, benim öyle şunu yaparım bunu yaparım kelimelerine karnım tok. Ceza yerim diye korkuyorsan yaz özelden, merak etme senin gibi gidip sağa sola şikayet etmem.

Herkes işine baksın
Hagi taraftara Hirsiz dedi ne diyorsun aslan parcasi?
Tugay Efsanedir oyle kalacaktir.

Son satirin . Nolur sov, senin sovmeni merak ediyorum Harbiden. Komik duruma düsme, insanlari kiskirtma. Utanc duygulari yasarsin

5 dk rahat dur surda

birbirinizi engelleme hurriyetiniz bakidir
sacmalik devam ettigi taktirde konuya kilit vurulacaktir

Hagi taraftara Hirsiz dedi ne diyorsun aslan parcasi?
Tugay Efsanedir oyle kalacaktir.

Son satirin . Nolur sov, senin sovmeni merak ediyorum Harbiden. Komik duruma düsme, insanlari kiskirtma. Utanc duygulari yasarsin

5 dk rahat dur surda
Sana göre efsane bana göre kestane varmı bir sıkıntı

Bu Galatasaray'dan gittiği gün şeker dağıtacağım.

hitler gibi adamsin

1538828535481.webp

Bu kadar işte, yaparım ederim keserim, gerisi fos. Hadi şimdi tesbih silah resmi falan paylaş da kral çeksinler sana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt