Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıradan topçu işte artı olarak rizikosu yüksek rakibe iyi toplar atıyor.

Kanıksadığımız lakaytlığından uzak, gayet konsantre bir maç çıkardı, böylelikle de yeteneklerini azami ölçüde sergilemiş oldu!...

Ancak sorun şu ki; bu adam en optimal şartlarda dahi asla Galatasarayımız seviyesinin futbolcusu olabilecek yeteneklere sahip değil. Avrupa piyasasında buna bizim verdiğimizin yarısını bile kimse vermez, değilki bonservis...Tam Çin-Arap ligleri kıvamında bir top tepici. Allah vere de ara transferde yağlı bir müşteri çıka, amiiin!...

bu cikti önde daha baskili olduk. Feghouli önü hemen ayarlamayi bildi

Musap Sen sirf elestirmek icin elestiyorsun Senin gibi Belhandayi Beğenmeyen adamlar bile olumlu konusuyor işte boyle seyler olunca nevrim donuyor Belhanda cikinca daha baskli oynamismisiik hadi yaw

Bi kes sende Takim tutar gibi
Kes
Sen sirf elestirmek icin elestiyorsun Senin gibi Belhandayi Beğenmeyen adamlar bile olumlu konusuyor işte boyle seyler olunca nevrim donuyor Belhanda cikinca daha baskli oynamismisiik hadi yaw
Herif havadan gelen toplari kontrol edemiyor, 2 m pas veremiyor. Neyini begendin. 10 dk iyi oynadi koca macta. Ciktiktan sonra daha cok ayaga pas yapip ataga ciktik. Sut cekenler bile oldu. Adam ol kes mes deme

Bi kes sende Takim tutar gibi
Kes
Sen sirf elestirmek icin elestiyorsun Senin gibi Belhandayi Beğenmeyen adamlar bile olumlu konusuyor işte boyle seyler olunca nevrim donuyor Belhanda cikinca daha baskli oynamismisiik hadi yaw

Hahaha turun bitti geldin sanırım.

Herif havadan gelen toplari kontrol edemiyor, 2 m pas veremiyor. Neyini begendin. 10 dk iyi oynadi koca macta. Ciktiktan sonra daha cok ayaga pas yapip ataga ciktik. Sut cekenler bile oldu. Adam ol kes mes
Herif havadan gelen toplari kontrol edemiyor, 2 m pas veremiyor. Neyini begendin. 10 dk iyi oynadi koca macta. Ciktiktan sonra daha cok ayaga pas yapip ataga ciktik. Sut cekenler bile oldu. Adam ol kes mes deme
Kes yazmayacaktim ama Silemedim kendimi kontrol etmeye calisiyorum ama olmuyor bazen sende kusura bakma

2.yari 10 dk kadar iyiydi herhalde.ama futbol 90 dakika.bu arkadaş gidecek mecbur

niye kendini kontrol edemiyorusun? Ben 10-15 dk haric (ilk yarinin sonu) begenmedim. Cok top kaptirdi, yanindaki adama pas veremedi, gidip sacma sapan sari yedi yine. Dogruyu söyle yine kirmizi yiyecek diye sende korkmadin degil.

Fernando bunun yüzünden allah bilir Top kapma rekorunu kirmistir bizde. Tekrarliyim, yukaridan gelen toplari dogru kontrol edemedi, yanindaki 3 m pas veremiyor, ilk yarinin sonuna dogru 3-4 kere iyi alan bosaltti. Yine'de yetersiz oglu yetersiz

Hakaret serbestse izlediğini görmekten aciz earkadaşlara bizde hakaret edelim:D Bugün Antalyaspor hiç çıkmaya bile tenezzül etmedi, rakip sahaya zaten yerleşik konumdaydık. Tempolu bir oyunda oynamakla, temposuz yerleşik bir oyunda oynamak arasında dağlar kadar fark var. Belhanda bugün hiç geriye gelmek zorunda kalmadı artı olarak topu her aldığında bir ton pas opsiyonu vardı. Aldığı toplarla ikiye bir yapıp içeri mi daldı, kaleciyi zorlayacak bir şut mu çekti, aradan toplar saldı da bizim adamlar mı kaçırdı, boş olan beke topu atmaktan başka ne yaptı mesela? Adamın bugün bütün gücünü ofansta kullanacağı bir durum vardı artı olarak bir sürü pas opsiyonu vardı her pozisyonda. 40 yaşında veteran bir 10 numara getirsen şu maçta arkadaşlarını en kötü birkaç pozisyona sokardı çünkü hem geriye koşmasına gerek yoktu hem de tonla pas opsiyonu vardı. Şunu analiz etmekten aciz adamlarsınız ama orta yapamadı diye Mariano'ya sövdünüz bütün maç. Kilidi açacak adam Mariano mu amg iyiymiş:D Bu adam ne boka yarıyor o zaman?

Ek olarak yukarıda Belhanda çıktı diye mi gol attık demiş millet, evet öyle çünkü Belhanda çıkınca ceza alanına fazladan 1 oyuncu sokabildik. Belhanda oyunda kalsaydı ceza alanına hiç girmediği için, girse de gol atma ihtimali olmadığı için bu gol olmayacaktı. Bu mevzu iyice Selçuk İnan'ın mevzuya döndü. Selçuk'ta senelerdir sıçarken salak saçma argümanlarla, 2 pas attı diye savunuluyordu. Çünkü adam beklentileri öyle bir düşürmüştü ki 2 şey yapınca göze batıyordu hemen, aynı durum. Tükürdüğünüzü yalamamak için boşuna yırtınmayın bence.

Hakaret serbestse izlediğini görmekten aciz earkadaşlara bizde hakaret edelim:D Bugün Antalyaspor hiç çıkmaya bile tenezzül etmedi, rakip sahaya zaten yerleşik konumdaydık. Tempolu bir oyunda oynamakla, temposuz yerleşik bir oyunda oynamak arasında dağlar kadar fark var. Belhanda bugün hiç geriye gelmek zorunda kalmadı artı olarak topu her aldığında bir ton pas opsiyonu vardı. Aldığı toplarla ikiye bir yapıp içeri mi daldı, kaleciyi zorlayacak bir şut mu çekti, aradan toplar saldı da bizim adamlar mı kaçırdı, boş olan beke topu atmaktan başka ne yaptı mesela? Adamın bugün bütün gücünü ofansta kullanacağı bir durum vardı artı olarak bir sürü pas opsiyonu vardı her pozisyonda. 40 yaşında veteran bir 10 numara getirsen şu maçta arkadaşlarını en kötü birkaç pozisyona sokardı çünkü hem geriye koşmasına gerek yoktu hem de tonla pas opsiyonu vardı. Şunu analiz etmekten aciz adamlarsınız ama orta yapamadı diye Mariano'ya sövdünüz bütün maç. Kilidi açacak adam Mariano mu amg iyiymiş:D Bu adam ne boka yarıyor o zaman?

Ek olarak yukarıda Belhanda çıktı diye mi gol attık demiş millet, evet öyle çünkü Belhanda çıkınca ceza alanına fazladan 1 oyuncu sokabildik. Belhanda oyunda kalsaydı ceza alanına hiç girmediği için, girse de gol atma ihtimali olmadığı için bu gol olmayacaktı. Bu mevzu iyice Selçuk İnan'ın mevzuya döndü. Selçuk'ta senelerdir sıçarken salak saçma argümanlarla, 2 pas attı diye savunuluyordu. Çünkü adam beklentileri öyle bir düşürmüştü ki 2 şey yapınca göze batıyordu hemen, aynı durum. Tükürdüğünüzü yalamamak için boşuna yırtınmayın bence.
:tbr::tbr::tbr::tbr::hat:

Hatta ekliyorum, ilk yarıda bir pozisyonda topu Mariano'ya oynadı, halbuki kaleyi tam cepheden gören bir pozisyonda idi. Sonuç Mariano topu içeri Çevirdi ama rakip daha kalabalık olduğu için tehlikeyi geçtim cılız bir pozisyon bile oluşmadı. Cepheden kaleye o mesafeden şut hak getire.

Valla bence geldiğinden beri en iyi topunu oynadı, hakkını vereyim. İlk yarı takımda herkes kötüydü, ikinci yarıda da idare etti bu da iyi olmasına yetti. Ne gereksiz top kaybı, ne tuhaf çalım denemeleri, ne rakibe asistleri vardı, olabildiğince dikine oynamaya çalıştı şu kadar oynasa ben kendisinden şikayetçi olmam tabii bu adı Belhanda olduğu için başka bir 10 numaramız olsa yetersiz bulurum.

Kötü olduğu zaman eleştirdik ama sorumluluk almak istemesi hoşuma gitti hala tam anlamıyla yeterli değil ama ceza sahası çevresinde dar paslarla takımı içeri yöneltmeye çalışması tam istediğimiz özelliklerin başında geliyor. Ayrıca Mariano ve Ömer Bayram'a da baya pas çıkardı.

Bu maç iyiydi ama diğer maçlarda ne olacağı belli değil o yüzden hala iyi demeye korkuyoruz :D

Kötü degildi birseyler yapmaya calisti ama ben hala Maicon ile beraber sans bulmamalari gerektigini dusunuyorum

3 defa bilerek kirmizi kart görerek takimi yari yolda birakan bir oyuncunun bi kac mac sonra Bunu bir daha yapmayacaginin garantisi yok

Trabzon macinda yaptigi bardagi tasiran son damlaydi,diger gereksiz le beraber kadro da olmamali

Üvey evlat gibisin, ama çabalıyorsun son zamanlar. Kır zincirleri artık, goller at...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt