Erdinç Esenkaya
10 Numara!
- 3 Temmuz 2009
- 12.316
- 1.220
- 1.778
Belhanda dün iyiydi biraz daha golü düşünmeli.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk yari 4e3 gelirken atamadigi pasla delirtti, lakin genel anlamda katki veren bir oyun oynamis sanirsam
Tekrar baktim lakin garrynin hareket alanina bir hayli uzak yere atmisgarynin onu onune alabilmesi sart idi
Tekrar baktim lakin garrynin hareket alanina bir hayli uzak yere atmis
Bu tarz hucumlar en buyuk kozumuz olacakken bu sekilde bitmesi uzuyor
"Belhanda!.. Belhanda!.." diye göklere çıkardıkları, adının yanına durmadan "Yıldız" yazdıkları Belhanda'nın takkesi düştü, keli göründü ya.. Sosyal medyada da kıyamet koptu ya.. Bizim Skor Yazarları anında davranıp Cezayirli'yi "Tu kaka" ilan etme yarışına girmişler, dün baktım.
Neymiş maçtan sonra rakip oyuncu ile forma değiştirmiş.
Neymiş, rakip oyuncu ile gülerek konuşmuş..
Allahın adamları, spor tam da bu değil mi?. Spor, dostluk, kardeşlik ve sevgi için yapılmıyor mu?.
Yahu konuştuğu rakip adamın eski arkadaşı. Tanıdığı.. Orda eski Galatasaraylı Alex Telles de var. Biri de onunla sarmaş dolaş olabilirdi.
Ne güzel değil mi?.
Ama en güzelini Mevlüt kardeşim (Tezel) yazmış, dün.
"Sosyal medyada daha çok görünmek, tıklanmak için, trollere gaz veren goygoycu gazeteciler türedi."
Geldiğinden beri en iyi oynadığı deplasman olabilir mi çünkü öncekilerde pek bir şey yapmıyordu bu maç biraz daha fazla kıpırdandı ama hala beklentilerin altında artık gol ve skor üretmesi gerekiyor
O maç da baya iyiydi bir de sonradan girdiği Ankaragücü maçında da etkiliydi. Bu maç özelinde orta sahamız gerçekten çok iyi oynadı ama ileri hat ne yazık ki yetersizdi Fatih hoca Donk - Maicon - Feghouli'yi almasaydı muhtemelen Onyekuru ve Garry'i pozisyona giremeyecekti. Umarım toparlarlar zaten Belhanda'yı dünya da kazanacak hoca varsa o da Fatih Terim'dir diye düşünüyorum en azından hoca destekliyor sırf şunun için bile Belhanda'nın kendini sorgulayıp top oynaması gerekirGeçen sezon Bursa dep maçında iyi oynamıştı.
Bu maçın 2.yarısı iyi oynadı kaldı 1 yarı iyi oynuyacak ve sezon tamamlanacak 13 maç var daha dış sahada.
O maç da baya iyiydi bir de sonradan girdiği Ankaragücü maçında da etkiliydi. Bu maç özelinde orta sahamız gerçekten çok iyi oynadı ama ileri hat ne yazık ki yetersizdi Fatih hoca Donk - Maicon - Feghouli'yi almasaydı muhtemelen Onyekuru ve Garry'i pozisyona giremeyecekti. Umarım toparlar zaten Belhanda'yı dünya da kazanacak hoca varsa o da Fatih Terim'dir diye düşünüyorum en azından hoca destekliyor sırf şunun için bile Belhanda'nın kendini sorgulayıp top oynaması gerekir
Kırmızı kart sonrası biraz daha toparlamış gözüküyor ama Emre Akbaba'nın sakatlanması planları bozdu diye düşünüyorum en azından şu ileri hattı özellikle deplasmanlarda görmeliydik diye düşünüyorumBelhanda 1 tık iyi oynayınca orta saha çoşuyor çünkü oyun kurma , topu dağıtma görevi vs bunun.
İç saha Alanya maçında da aynı olmuştu.
İyi oynadığı maç sayısı aşırı az ama o kötü etkiliyor takımı eğer böyle istikrarsız devam ederse hoca yedeğe alıcak daha da şans vermiyecek zaten hoca da bıkmıştır bundan.
Kırmızı kart sonrası biraz daha toparlamış gözüküyor ama Emre Akbaba'nın sakatlanması planları bozdu diye düşünüyorum en azından şu ileri hattı özellikle deplasmanlarda görmeliydik diye düşünüyorum
-------Fernando-------Donk----------
Emre A.-------Ndiaye-------Belhanda
onyekurudan istenileni almak için için garrynin bencil değil yararlı oynaması gerekiyo eskisi gibi,sinan forvette oynayacaksa geriye gelip topu alacak porto maçındaki gibi,hayalet olmayacak yani.belhandanın kıpırdaması bile yetersiz ne yazıkki.rodrigues sag kanada geçmeli ayrıca,onyekuru antalya macında ilkyarının son 10 dksı sola geçince çalımlar attı,ömere topuk pası verip kanattan pozisyon yarattırdı.2.yarı solda yine iyi başladı sonra yine saga gecti.onyekuruyu sinanın bir var bi yok olması,rodrgiuesin formsuzlugu değil rezilliği,belhandanın başlı basına bi sorun olması yakıyor ne yazıkki.bitane iyi adam olsaydı onyekuruya eşlik edecek takım daha iyi olurdu hücumda.ama ne kadar yetersiz varsa şu an için onyekuru ile beraber oynatıyoruz.sonra da onyekuru maradonalık yapsın diye bekliyoruz.oynat bakalım onyekuruyu feghouli ve yunusla ne oluyoO maç da baya iyiydi bir de sonradan girdiği Ankaragücü maçında da etkiliydi. Bu maç özelinde orta sahamız gerçekten çok iyi oynadı ama ileri hat ne yazık ki yetersizdi Fatih hoca Donk - Maicon - Feghouli'yi almasaydı muhtemelen Onyekuru ve Garry'i pozisyona giremeyecekti. Umarım toparlarlar zaten Belhanda'yı dünya da kazanacak hoca varsa o da Fatih Terim'dir diye düşünüyorum en azından hoca destekliyor sırf şunun için bile Belhanda'nın kendini sorgulayıp top oynaması gerekir
belhandanın kanatta oynaması taraftarıyım ama emre sagda tamamen yok oluyo.emreyle bu kadro hayal kırıklıgı yaratırKırmızı kart sonrası biraz daha toparlamış gözüküyor ama Emre Akbaba'nın sakatlanması planları bozdu diye düşünüyorum en azından şu ileri hattı özellikle deplasmanlarda görmeliydik diye düşünüyorum
-------Fernando-------Donk----------
Emre A.-------Ndiaye-------Belhanda
Ya şu takımda ilk 11 oynayan adamların 11 tanesi de ne zaman tam oynayacak her seferinde biri oynasa biri oynamıyor genel de 9 kişiyle oynuyoruzonyekurudan istenileni almak için için garrynin bencil değil yararlı oynaması gerekiyo eskisi gibi,sinan forvette oynayacaksa geriye gelip topu alacak porto maçındaki gibi,hayalet olmayacak yani.belhandanın kıpırdaması bile yetersiz ne yazıkki.rodrigues sag kanada geçmeli ayrıca,onyekuru ilkyarının son 10 dksı sola geçince çalımlar attı,ömere topuk pası verip kanattan pozisyon yarattırdı.2.yarı solda yine iyi başladı sonra yine saga gecti.onyekuruyu sinanın bir var bi yok olması,rodrgiuesin formsuzlugu değil rezilliği,belhandanın başlı basına bi sorun olması yakıyor ne yazıkki.bitane iyi adam olsaydı onyekuruya eşlik edecek takım daha iyi olurdu hücumda.ama ne kadar yetersiz varsa şu an için onyekuru ile beraber oynatıyoruz.sonra da onyekuru maradonlaık yapsın diye bekliyoruz.oyant bakalım onyekuruyu feghouli ve yunusla ne oluyo
Emre'nin sakatlığı olmasa bambaşka kadrolar yapılabilirdi Milli ara geçtikten sonra 3 hafta olmuş olacak bakalım ne zaman geri dönecek 6 hafta sonunda dönerse iyi olurbelhandanın kanatta oynaması taraftarıyım ama emre sagda tamamen yok oluyo.emreyle bu kadro hayal kırıklıgı yaratır
antalya macında hücumda 2 kişi vardı etkili olmaya calısan ...biri ndiaye biri de onyekuruydu.takımda oynayan sinan,rodrgiues,belhanda HÜCUMDA YOKLARYa şu takımda ilk 11 oynayan adamların 11 tanesi de ne zaman tam oynayacak her seferinde biri oynasa biri oynamıyor genel de 9 kişiyle oynuyoruz![]()