Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asist yaptı diye övecek kadar aptal değiliz. Maçın katili!

Oooo kral Belhanda
Seni cekemeyen .. suratina tukur

Cop assist yapti butun les oyunu kaybolur

iki golde katkisi var

O kadar parayi anca son 10 dk icin veriyoruz degil mj

Yine karşısına 2 adam çıkınca zaten az çalışan beyni durdu
Ne zaman alan buldu düzgün şeyler yaptı
Geçen sene de bursa deplasmanında sola geçince farklı oynamıştı
Farvre bunu boşuna kanatta oynatmamış

Bir futbolcuya bu kadar saydirdigimi hatirlamiyorum, devre arasinda defolup gitmen dilegiyle

Ikinci devre takımın en iyisiydi ki orada bile gereksiz top kaybı oldu galiba bir iki tane

Yaptığı asist umrumda bile değil, yine takımın gol yemesine yol açıp zor giden maçı içinden çıkılmaz hale soktu. Verdiği saçma sapan paslar yüzünden yediği kaç tane top var. Mücadele ediyormuş, adamın kaç maçtır doğru düzgün ceza sahamızın önüne geldiğini görmedim ve yaptığı pres gölge pres başka hiç bir şey değil. Ha bir de şehir efsanesi var Belhanda olmadan kaleye gidemiyoruz, birşey oynayamıyoruz. Akın akın organize ataklar ile gittik maşallah rakip kaleye.

Burada bir tane yeni üye olan vardı bir önceki maçta Belhandayı ben de beğenmiyorum deyip yaladı da yaladı yaladı da yaladı yaladı da yaladı. Tabii dalkavuğu Furkan'ı da unutmamak lazım, akıllarınca karşılıklı paşasıp dalga geçtiler.

Alın size yalamaya doyamadığınız adam dalga geçiyor oynadığı oyunla. Esas oğlanı anmaya bile gerek yok, o şimdi bir asisti ile tatmin olmanın zevkini yaşıyordur, başta bunun yüzünden oynadığımız berbat oyun ve puan kaybı umrunda mı bunların.

Maçı hasta hasta izledim, elimde tekne bu utanmaz arlanmaz yüzünden kaç kere fazladan istifrah ettiğimi sayamadım.

Geçen sezonun ilk maçlarında kanatta az çok etkili olabildi. Bundan sonra daha çok kanatta oynamalı.

4-3-3un kanatlarında oynayabileceğiniz bir opsiyonumuz var artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt