Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen de mi lan.

Schalke macindan önce döverim seni ha ne Belhandasi :D
Daha iyisini bende isterim ama bulamayiz kolay kolay su durumda. Ayrica suan takimda bulunan oyuncularin arasinda cok önemli yeri var, bu adam olmadiginda rakip kaleye gidemiyoruz

Daha iyisini bende isterim ama bulamayiz kolay kolay su durumda. Ayrica suan takimda bulunan oyuncularin arasinda cok önemli yeri var, bu adam olmadiginda rakip kaleye gidemiyoruz

Zerre katilmiyorum su "Belhanda olmayinca kaleye gidemiyoruz" lafina. Belhanda varken de pek top oynamiyor takim acikcasi. Onun bizi öne tasidigi falan yok, tam aksina takim halinde ileri cikinca bunun sacmasapan top kayiplari yüzünden takimin ayari bozuluyor herkes hücuma odaklanirken aniden savunmaya kosmak zorunda kaliyoruz her defasinda.

Zerre katilmiyorum su "Belhanda olmayinca kaleye gidemiyoruz" lafina. Belhanda varken de pek top oynamiyor takim acikcasi. Onun bize öne tasidigi falan yok.

Belhanda'yla alakası yok zaten yav baya baya kaleye gidemiyoruz bu sezon. Arena'da ilk golü atınca atmosferin de etkisiyle gerisi geliyor sadece. Porto maçı hariç tabi.

"Bir defa Belhanda düzgün davranan bir futbolcu. Daha bir gün 'Sakatım, izin istiyorum' dediğini duymadım. Elinden geldiğinin maksimumunu yapmaya çalışan bir oyuncu."

“Belhanda’yı seviyorum, aklı da kalbi de bir.”

- Fatih Terim

DqMxu1dWkAI6T56

DqMfW27WwAAu-v3

Fatih Terim: Belhanda’dan çok memnunum. Bunu söyleyeyim fikrim belli olsun. Takımın kilit ismi.

Babanız Galatasaray

Fatih Terim: Belhanda’dan çok memnunum. Bunu söyleyeyim fikrim belli olsun. Takımın kilit ismi.

Babanız Galatasaray

:D , Bu sözün mühimliğine vurgu yapılmak istendi veya internet takıldı iki ihtimal var

Anlamadim? Bi 50 defa daha yazabilir misin.

Benlik bir sıkıntı değil o kadar kısa sürede peş peşe yazamam

Babanız Galatasaray

Benlik bir sıkıntı değil o kadar kısa sürede peş peşe yazamam

Babanız Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt