- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Bu sezonki iyi formunu Schalke maçında da sürdürecektir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sezonki iyi formunu Schalke maçında da sürdürecektir
Yani Fatih hocanın her dediği kanun olduğunu göre Sabri'nin gönderilmesi doğru değil, yine keza Selçuk ile ilgili açıklamaları falan da var.İmparator gerekli cevabı verdi haterlar yazmaya devam etsin
Gerek yok, kendi mantıkları üzerinden soru soruyorum. Senin borun da habire bana ötüyor, karın ağrın mı var nedir bir türlü çözemedim ya neyse, şimdi burada tartışmaya gerek yok.msj atarken kenanla ayni fikirde oldugunuzdan emin olun
Gerek yok, kendi mantıkları üzerinden soru soruyorum. Senin borun da anca bana ötüyor ya neyse şimdi tartışmaya gerek yok.
boru moru ottugu yok
herkesin msjina dadanmak zorunda degilsin
gecen de oldu yine mi yazdim ona bile laf ettin burasi forum lan hua mua diye
ayni fikirde olmadigin her msja taarruz etmene gerek yok, yine 4-5 kisiye zabita gibi yapismissin
her gun de ayni icerige haiz tartismalar
sana da dadanan yok ayrica
birak millet yazsin yazacagini da illa kavga fln cikarmaya calisiyosun heralde
boru moru ottugu yok
herkesin msjina dadanmak zorunda degilsin
gecen de oldu yine mi yazdim ona bile laf ettin burasi forum lan hua mua diye
ayni fikirde olmadigin her msja taarruz etmene gerek yok, yine 4-5 kisiye zabita gibi yapismissin
her gun de ayni icerige haiz tartismalar
sana da dadanan yok ayrica
birak millet yazsin yazacagini da illa kavga fln cikarmaya calisiyosun heralde
Kime ne yazacağımın hesabını bırak da kendim bileyim.
Bu son olsun, bir daha forum kurallarına aykırı bir durum olmadığı sürece müdahele etme.
yüksek beklentiler ve 10 numara giymesi yüzünden eleştirildi diyor yani hoca kendi ağzıyla GS nin 10 nosunu kaldıramadığını itiraf etmiş.Belhandayı övdüğü kısımda erene giydirme.Kalitesiz mi Bursa Alanya maçlarında oynadığı ligde hangi oyuncu oynadı
Terimde sıkılmış bu işten adam daha ne desin
Hala abele gubele
Takımın kilit oyuncusu demek ne oluyor hangi oyuncuya mesaj bu
Babanız Galatasaray
Tekrar ediyorum, seni ilgilendirmez.bu forumda baska insanlar oldugu surece yazdiginin hesabini sadece kendin bilemezsin
sen milletin kimi sevip kimi ovecegine karisma hakkini kendinde buluyorsan ben de senin bu hareketini elestirme hakkimi kendimde buluyorum
son olsun falan gibi dusuk kalite artistlik laflar etmene de gerek yok gayet normal birsey soyluyorum cunku tartismanin bokunu cikariyorsun her baslikta