Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezonki iyi formunu Schalke maçında da sürdürecektir

hqdefault.jpg

İmparator gerekli cevabı verdi haterlar yazmaya devam etsin. Sonuçta takımı sosyal medya şovmenleri değil Fatih Terim oynatıyor

Ercan bir şey soracağım. Sen normalde iyi oynadığını düşündüğün maçlar sonrası video şov yapardın konuda. Bursa maçı dört gün önceydi, neden mahrum bıraktın bizi bu video şov dan?

İmparator gerekli cevabı verdi haterlar yazmaya devam etsin
Yani Fatih hocanın her dediği kanun olduğunu göre Sabri'nin gönderilmesi doğru değil, yine keza Selçuk ile ilgili açıklamaları falan da var.
Onları da mı Sabri ve Selcuk haterlarına gereken cevabı verdi olarak kabul etmek lazım?

Sonra memnun olduğu oyuncuyu Bursa maçı hariç son maçlarda devamlı oyundan alıyor oluşu da var tabii onu da unutmamak lazım. Taktik icabı diyeceksen eğer, o çıkınca kaleye gidememe durumunu ne yapacağız?

msj atarken kenanla ayni fikirde oldugunuzdan emin olun

Hoca takımda topçu kalmamışken Belhanda'ya sövecek sanki ulaa bu nasıl kafa hayret ediyorum.

Gerek yok, kendi mantıkları üzerinden soru soruyorum. Senin borun da anca bana ötüyor ya neyse şimdi tartışmaya gerek yok.

boru moru ottugu yok
herkesin msjina dadanmak zorunda degilsin
gecen de oldu yine mi yazdim ona bile laf ettin burasi forum lan hua mua diye
ayni fikirde olmadigin her msja taarruz etmene gerek yok, yine 4-5 kisiye zabita gibi yapismissin
her gun de ayni icerige haiz tartismalar
sana da dadanan yok ayrica
birak millet yazsin yazacagini da illa kavga fln cikarmaya calisiyosun heralde

boru moru ottugu yok
ayni fikirde olmadigin her msja taarruz etmene gerek yok, yine 4-5 kisiye zabita gibi yapismissin

Kime ne yazacağımın hesabını bırak da kendim bileyim.
Bu son olsun, bir daha forum kurallarına aykırı bir durum olmadığı sürece müdahele etme.

Fatih Terim in laflarının meali; beklentileri karşılamamış veya 10 numaraya kaldıramamış olabilir ama yorgunum ve sakatım demiyor, hırsıynan mücadele ediyor maximumunu veriyor.

Yani kalitesiz ama napalım en azından yorgunluk ve sakatlık iddaalarıynan kaytarmıyor sahada mücadele ediyor diyor kralhanda için.

Bu sözleri de başka futbolculara taş atma amacıynan sarfettiğini de belirtelim.

Kadro tercihi yerini Belhanda tercihi olarak revize edelim

Kalitesiz mi Bursa Alanya maçlarında oynadığı ligde hangi oyuncu oynadı
Terimde sıkılmış bu işten adam daha ne desin
Hala abele gubele

Takımın kilit oyuncusu demek ne oluyor hangi oyuncuya mesaj bu

Babanız Galatasaray

Hala abele gubele

Babanız Galatasaray

boru moru ottugu yok
(y)

Kime ne yazacağımın hesabını bırak da kendim bileyim.
Bu son olsun, bir daha forum kurallarına aykırı bir durum olmadığı sürece müdahele etme.

bu forumda baska insanlar oldugu surece yazdiginin hesabini sadece kendin bilemezsin
sen milletin kimi sevip kimi ovecegine karisma hakkini kendinde buluyorsan ben de senin bu hareketini elestirme hakkimi kendimde buluyorum
son olsun falan gibi dusuk kalite artistlik laflar etmene de gerek yok gayet normal birsey soyluyorum cunku tartismanin bokunu cikariyorsun her baslikta

Hala abele gubele

Babanız Galatasaray
yüksek beklentiler ve 10 numara giymesi yüzünden eleştirildi diyor yani hoca kendi ağzıyla GS nin 10 nosunu kaldıramadığını itiraf etmiş.Belhandayı övdüğü kısımda erene giydirme.
Hangi bursa maçı bu 1 1 biten bursa maçı bi deparla süper topçu yapıyorsunuz adamı ben buna tutuluyorum.O maçın 60 70 dakikası nerdeymiş acaba yediğimiz golde topu kim kaptırmış mesela sonra hebele hubele dime

bu forumda baska insanlar oldugu surece yazdiginin hesabini sadece kendin bilemezsin
sen milletin kimi sevip kimi ovecegine karisma hakkini kendinde buluyorsan ben de senin bu hareketini elestirme hakkimi kendimde buluyorum
son olsun falan gibi dusuk kalite artistlik laflar etmene de gerek yok gayet normal birsey soyluyorum cunku tartismanin bokunu cikariyorsun her baslikta
Tekrar ediyorum, seni ilgilendirmez.
Ben kimsenin ne yapacağına karışmıyorum, kullandıkları dili kullanıp aynı şekilde cevap veriyorum.
Hiç biri sütten çıkmış ak kaşık değiller, eğer uyarı yapacaksan herkese yaparsın ben de ses etmem.
Ucuz mucuz olan bir şey yok söylediğimi tekrar ediyorum, forum kurallarına aykırı bir durum olmadığı sürece ne yazacağıma kendim karar veririm.

Ha sana bunu neden mi böyle sert bir tavır ile dile getiriyorum.
Ulan forumda gün aşırı millete laf sokanlar var, daha bir kere uyardığını görmedim.

Son düzenleme:
Gözünle maç izle top alıp gitmek değil sadece kolleftif oyun topu alıp boşa çıkma istasyonu sağlayıp geçişi kolaylaştırma
Hebele gubele değil yani
De bruyne mesut Özil bunlarda ne toplar kaptırıyor
Şimdi ahmagin biri çıkar kiyaslamaya bak yazabilir ama yinede yazdım

Babanız Galatasaray

Gözünle maç izle top alıp gitmek değil sadece kolleftif oyun topu alıp boşa çıkma istasyonu sağlayıp geçişi kolaylaştırma
Hebele gubele değil yani
De bruyne mesut Özil bunlarda ne toplar kaptırıyor
Şimdi ahmagin biri çıkar kiyaslamaya bak yazabilir ama yinede yazdım

Babanız Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt