Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi basın toplantısına denk geldim belhanda ile söyledikleri ilgili.

Bir yerde ilginç bir söz kaçırdı bilinçsiz şekilde belkide ağzından ki durakladı orada hoca ay ben ne yaptım dedim şimdi diye.

Memnunum evet bla bla.... Evet ekonomik durumu ile istekler daha yüksek olabilir.....

Pot kırdı hoca orada :) oyuncu olarak memnunum bu yoklukta ama bu paraya edecek bir futbolcu değil. İdare ediyor bu yoklukta işte memnunum diyeceğim tabiki.

Tercümanlık yapalım hocanın açıklamasına az çok

her maçtan önce yapılan '' bu maç coşacaktır,hattrick yapacaktır'' vb. yorumlar yine yazılmış şimdi maça geçebiliriz :) adam olsa şu yazanların dediği 1 kere çıksın diye bişeyler yapar ama yok..

Dostlar bu kadar karninizdan konusmaniza gerek yok

Belhanda konusunda terim haksiz diyorsaniz demokratik tepkiniz olarak istifa diye bagirirsiniz olur biter

Ya da desteklersiniz

Secim sizin

Hocaya katılmıyorum demek de bir çözüm.
Bir oyuncu yüzünden hocayı istifaya çağırmak nedir yahu. Hoca'nın kararı, iyi oynarsa övgü alır, kötü oynamaya devam eder ise eleştiri.

Dostlar bu kadar karninizdan konusmaniza gerek yok

Belhanda konusunda terim haksiz diyorsaniz demokratik tepkiniz olarak istifa diye bagirirsiniz olur biter

Ya da desteklersiniz

Secim sizin
Belhanda konusunda hocam haksız ama bunun içinde istifaya çağıracak değilim.

Abi isimize geldigi noktada , farkli dusunuyorsak hoca haksiz , bizle ayni fikirde ise hakli

Ben dahil bu esasen bizi terimden daha narsist yapar

O zaman terimin hakli olup olmamasi bizimle ayni fikirde olup olmamasina bagli anlami cikar

Yoo öyle bir anlam neden çıksın yahu.
Çok basit, hoca Belhanda konusunda farklı düşünebilir.
Başka faktörleri göz önüne alıyor olabilir, biz taraftarlara göre olaylara başka türlü yaklaşması gerekiyor olabilir.
Yaptığı açıklamalar politik olabilir.
Selçuk ve Sabri hakkında bile benzer minvalde açıklamaları var, kendi fikirdir ne yapalım ağzını mı bantlayalım.
Herkes de kendi düşüncesine göre eleştiri veya övgü de bulunur bu olaylara karşı.
Eleştiri ile neden bu kadar sorun yaşıyorsunuz inanılır gibi değil.

Abi isimize geldigi noktada , farkli dusunuyorsak hoca haksiz , bizle ayni fikirde ise hakli

Ben dahil bu esasen bizi terimden daha narsist yapar

O zaman terimin hakli olup olmamasi bizimle ayni fikirde olup olmamasina bagli anlami cikar
Ben çoğumuz gibi sadece kişisel fikrimi paylaşıyorum burada taraftar hakkımı kullanarak.

Bu işin başında olanlar daha iyi bilir ve bilmeli de açıkçası. Hem bu iş içindeler gündüz akşam emek harcayıp ve profesyonel şekilde yapmakta oluyorlar.

Oyuncu grubu ile hemen hemen hergün birlikte olan yine teknik direktör ve ekibi.

Sezon sonları bakılıp hakkını vermiş mi diye bakılır yine profesyonel bir şekilde.
Bu adam 8 sezonda 7 Şampiyonluk kazandırmış birisi üstelik. Bırakalım da biraz abartılı egosu olsun ki bence söylendiği gibi ego patlamasına sahip değil. Bir mourinhonun yanında bir hiç ego gösterme konusunda mesela.

Biz burada sadece taraftarlık yapıyoruz sonuçta. Hobby, tutku karışımı bir şey bizimkisi işte. Okadar önemli olmamalı artık burada yazdıklarımız olumlu veyahut olumsuz anlamında.

Yani o bu eleştiriyi yapmış veyahut yapmamış boş ver. Hakaret edilmedikçe çokta fifi olmalı

Bugün ciddi ciddi belhanda şov izleyeceğiz gibime geliyor, gol bile atabilir.

2-0 maglupken son 10 dk da hat trick yapip maci kazandirsa bugun sovenlerin 10% u , o da belki , lafini yedigini kabul eder

Anında forma siparişi veririm, bu işin ucunda puan primi haricinde on milyon euro tur primi var.

2-0 maglupken son 10 dk da hat trick yapip maci kazandirsa bugun sovenlerin 10% u , o da belki , lafini yedigini kabul eder
Niye beyefendi bugün müthiş oynayıp maçı kazandırınca geçmiş kötü performansları uzay zamanı büküp pozitife mi dönecek ? Kötü oynar eleştirilir, üst üste kötü oynar iti g.tüne sokulur; iyi oynar övülür, arka arkaya iyi oynar baş tacı yapılır. Meselenin bu kadar basit olduğu kanısındayım.

Çabamızın adı Galatasaray ULAN.

Niye beyefendi bugün müthiş oynayıp maçı kazandırınca geçmiş kötü performansları uzay zamanı büküp pozitife mi dönecek ? Kötü oynar eleştirilir, üst üste kötü oynar iti g.tüne sokulur; iyi oynar övülür, arka arkaya iyi oynar baş tacı yapılır. Meselenin bu kadar basit olduğu kanısındayım.

Tam istedigim mesaji sen atmissin aslinda . Birinden bunu bekliyordum

Elestirmekle ovmek 1 macla bile degisebilecekse , o zaman bu veya baska adamlarla sozlesme imzalayan yonetimlerin , isteyen TD lerin zaman makinesi mi var ki 3 ay 2 sene sonrasini bilerek aksiyon alsinlar ?

Biz bu yuzden "her" yonetimi yerin dibine sokmadik mi

Tarikta (ben de) , sabride , yasinde , selcukta , belhanda da , bir de disaridan ornek vereyim rvp de

Futbol bu sonuçta. Klişe veyahut klasikleşmiş olacak ama Futbolda dün yokdur bugün ve yarını vardır sonuçta.

Belhandanın bugünü veya yarını dününden farklı olacağını pek düşünmesemde beli olmaz bu işler.

Aslinda van persie super bir turnusol kagidi

Zamaninda forum calkalandi ismi gecince ama fb de olanlardan sonra 3 sene dalga gecildi , adamlar aptal yerine kondu

Ama ayni adam bize gelse ve ayni durum olussa , kimse istemis olmaktan kendine pay cikarmaz , "biz ne bilelim" der gecerlerdi :)

Elestirmekle ovmek 1 macla bile degisebilecekse , o zaman bu veya baska adamlarla sozlesme imzalayan yonetimlerin , isteyen TD lerin zaman makinesi mi var ki 3 ay 2 sene sonrasini bilerek aksiyon alsinlar ?

Tarikta (ben de) , sabride , yasinde , selcukta , belhanda da , bir de disaridan ornek vereyim rvp de
Bu saydığın oyuncuların bazıları alınmadan önce fiyasko olma ihtimali mevcuttu doğru düzgün analiz yapılmış olsaydı yönetimler.

Özelikle belhanda ve rvp isimlerinde risk faktörü baya yüksekti. Büyük risk alındı tutmadı işte.

Bu saydığın oyuncuların bazıları alınmadan önce fiyasko olma ihtimali mevcuttu doğru düzgün analiz yapılmış olsaydı yönetimler.

Özelikle belhanda ve rvp isimlerinde risk faktörü baya yüksekti. Büyük risk alındı tutmadı işte.

Zaten sorun burada . Yonetimi "bu adamda risk buyuk , bu paraya bu sureye bu risk alinmaz" diye yonlendirmek var

Simarik simarik "aaa yildiz ,aaaawww rvppp , isterem isterem.." demek baska

Eger bir seyirci yonetim gibi olmak , yonlendirmek veya istekte bulunmak istiyorsa , buna hakki vardir , tek sartla , dogru yonlendirecek bilgisi olacak . Yahut yoksa da tutmadiginda igneyi de kendine batiracak

Benim derdim bu sevgili fatih

Demek pusuna ben düştüm hea.

İyi oynadığında iyi deriz, kötü oynadığında da kötü. Zaman içinde performans terazisi ağır biçimde negatif ise eleştireceğiz tabiki. Yönetimler veya transferi yapan kişilerin de yanılma payı tabiki var. Ama bile bile haketmeyen adamları 2-3 katı paralar vererek getiriyorsan bal gibi de eleştirilir. Mesela Belhanda örneği üzerinden gidelim, Belhanda denilen adam düşüşte olan bir adam ve bu adam kiev'e kadar düşmüş yaşı da 27'ye gelmiş. Hangi akla hizmet bu kadar paralar gömdüler bu adama ? Ben bunu sorgulamayacaksam neyi sorgulayacağım ?

İyi kadro planlaması yapılırsa çürük çıkan transferler göze batmaz, çünkü sayısı az olur ve genelin içinde kaybolur veya tolere edilir diyelim. Sen kalkıp planlamayı baştan saçma sapan şekilde yaparsan, ve ödenen ücretler konusunda kafada soru işareti varsa (Mancini dönemi güzel örnek) ağır eleştirilirsin. Yöneticiliğin %90'ı öngörüdür, o koltuklara problem çözmek için ve gelecekte problem olmaması için oturuyorlar.

Muhtemelen benden veya Can ondan bekliyordun. Şimdi onu geçelim, senin kimden ne beklediğinin pek bir önemi yok.

Sadece bir şeyi yüzüne vuracağım.
Şu blodladığım kısmı daha dün idi galiba Tarık denen yüzsüzsün konusunda ben yazdığım da, ağzıma adını dahi almadığım halde, sözleşme yaparken bir oyuncunun kötü çıkacağını, karaktersiz çıkacağını nereden bilsinler diye yazdığım halde, Ünal Aysal yalakaları gibi laflar etmiştin. Şimdi aynı şeyi bire bir kullanıyorsun. Şimdi benden özür dileyecek misin?

Bu yine de bir oyuncuyu, teknik direktörü ve başkanları da eleştirme hakkını ortadan kaldırmaz. Tekrar ediyorum, özellikle hukuk okuduğunu söyleyen senin gibi birinin eleştiriyi bu denli öcü görmesi inanılır gibi değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt