Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder'den buna düsmek..
Sneijder mac icinde bir bok beceremese bile, bir ara pas birakir, bir hayvani sut felan ceker. Bu anca hooop top kayibi, anam ne güzel kaybettim

3 ya da 4 tane kontra yememize neden oldu ofsayttan yedigimiz gol de dahil.Bir de pas atsa pozisyon olacagi yerde etrafinda falan donup hic etti pozisyonlari.Sakatlar dondukten sonra oynamamasi lazim.

Terim: "Hayal kırıklığı dersem, sezon başından beri hayal kırıklığına uğradığımız oyuncular var. Oluyor bunlar. Bana her sorulduğunda 'Yavaş yavaş değişeceğiz' diyorum. Ocak ayında, temmuz ayında, öbür ocak ayında değişeceğiz diyorum."

abartmayin, biraz iyidi okadar!

kicina vurun gitsin diger arap arkadasiyla beraber!

bu adama kiziyoruzda, bu adam olmasa takim net one cikamaz!! hele hele ilk yari top bizdeyken 5 dakikadir yan pas geri pas yan pas geri pas.. cildirmamak elde degil

Olmasa 122-0 kazanacağımız bir maçtı gibi gözüküyor, Takım halinde oldukça etkiliydik Belhanda katletti maçı, Eren-Garry-Sinan gibilerinin futboluna yazık oldu.

İlk yarı sahanın en iyilerinden biriydi. Ha bu vitaminsiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor. İlk fırsatta kurtulmalıyız.

Bence o bahsettigin dakika 0-90.dakika arasindaki zaman bilimi.

Ya bende hiç beğenmiyorum ama cidden adam yok takımda. Yine elinden geleni yapıyor hocanın dediği gibi ama bariz yetersiz. Zaten hocada lafı oraya getirdi. O kadar beğense sene başı kendisini ve Feghouli'yi şutlamaya çalışmazdı muhtemelen. Tudor döneminde alınan adamların çoğu patladı cidden yazık, hem de acayip paralar harcandı. Bi de bu oyunculardan kurtulmaya uğraşacağız.

Ya bende hiç beğenmiyorum ama cidden adam yok takımda. Yine elinden geleni yapıyor hocanın dediği gibi ama bariz yetersiz. Zaten hocada lafı oraya getirdi. O kadar beğense sene başı kendisini ve Feghouli'yi şutlamaya çalışmazdı muhtemelen. Tudor döneminde alınan adamların çoğu patladı cidden yazık, hem de acayip paralar harcandı. Bi de bu oyunculardan kurtulmaya uğraşacağız.

O sezon alinan adamlardan hic birini öyle kolay kolay elden cikramayiz. Kötü olmalarini, yasli olmalarini, captan düsmüs olmalarini falan gectim hepsine cuval cuval para ödüyoruz. Az para alanlar da zaten gitti (Lato, Carasso, Denayer).

Babam sağolsun çok küçük yaşlarda takımımızı izlemeye başladım izin çıkmadığında ise gece yarısı kapı aralığından 90 dk şampiyonlar ligi maçı izlemişliğim çoktur.. Yuvarlak hesap diyelim 20 yıl fazlası da vardır.. Ben Galatasaray forması giyen bir adama bu kadar sövdüğüm hatırlamıyorum cidden olmadı öyle bir topçu.. Hoca bu geri zekalı inanın ne görüyor anlamıyorum bu 11 başlayınca kalbim sıkışıyor hele 3 değişiklik hakkımız bitip de bu 90 dk oynamak zorundaysan soluğum kesilmeye başlıyor.. Hoca yalvarıyorum celili koy Atalay koy hiç izlemedim inanın bunun kötüsü olmaz.. Selçuk oynasın o bölgede bundan daha iyidir.. O durumu düştük artık

Artık hücum katkısını geçtim öyle bir beklentim yok ulan kaç yıldır profesyonel topçusu daha çevre kontrolünü de mi öğrenemedin.. Gerzek gerzek bu kaçıncı top kaptırışın.. Bu herifi övenleri anlamaya çalıştım hep ama ciddi ciddi hala beğenen varsa ya gözünü ya beynini kontrol ettirsin..

Bu adam net kötü niyetli. Faulü yaptı, gitti adamın yanına sırıtarak bir şey yok diyor. Adam da sinirlendi, el kol yaptı azıcık. Allah'tan efendi biri çıktı da olayı büyütmedi. Net kötü niyetli, çirkef topçu. Melo falan yanında iyilik meleği kalır. Ben Melo'nun hiç böyle kötü niyetli hareketlerini görmedim, bütün sertliği topaydı. Melo da öfke kontrolü de vardı az biraz sarıyı yedikten sonra fren yapabiliyordu ama Belhanda da o yok işte.

Keske birisi cikip söyle saglam bir sekilde agzini burnunu dagitsa su herifin.

Hem kendisi kurtulurdu hem de biz.

Keske birisi cikip söyle saglam bir sekilde agzini burnunu dagitsa su herifin.

Hem kendisi kurtulurdu hem de biz.
Melo olsa bunu haftada bir döverdi. Riera da olduğu gibi soyunma odasına kitlemez direkt ulu orta ağzını burnunu kırardı.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt