Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana ne demeli yav, gol atmaya başlayan Negredo bir milyon euroya satılmış takımımızı eleştirirken bunları da neden eleştirmiyormușuz. Bize ne yav, bizim boğuştuğumuz sorunları mı çözecek bu. Geldin yine milletin yazdığına karıştın, şimdi cevap aldın ya kendi yaptığını görmezden gelip başlarsın yine şikayet etmeye.

Son düzenleme:
Rica ediyorum adaletli olayım derken saçmalamayın!!!

İki üç pas yapınca sahanın iyilerinden oluyor!!! Bunun yerine Celil oynasa sahada sırıtmaz! Net!

Kimse bu embesil yüzünden "üç (ben üç saydım; daha fazla olabilir) kontra ataka maruz kaldık" demiyor! Üstelik üçü de çok ciddiydi. Muslera ve Ozan olmasa golle sonuçlanacaktı.

Terim de artık laga luga yapmasın ocakta olmasa temmuzda temmuzda olmasa diğer ocakta vs. geçiniz. Futbolcu kazanmak önemli ama bu adam için değil! Donk kazanıldı, Garry kazanıldı. Bu adam... Terim'in kellesini alır o derece!

Sana ne demeli yav, gol atmaya başlayan Negredo bir milyon euroya satılmış takımımızı eleştirirken bunları da neden eleştirmiyormușuz. Bize ne yav, bizim boğuştuğumuz sorunları mı çözecek bu.
Sanki bizim yeterine kendi derdimiz yokmuş gibi bir de Fener ve Beşiktaşın hallerini ve transfer politikalarını mı düşüneceğiz hayret birşey ya.

Cenk'i sattıysalar sattılar bize ne ya. Ben Beşiktaşlımıyım da bunun tasasını çekeceğim. Ne halt yiyorlarsa yesinler.

sent via GSC

Terim en fazla kulubeye hapseder ama selcuk feghouli gibi belhanda da hic bir sey yapmayip para kazananlar ilk 11 ine transfer olur

Sanki bizim yeterine kendi derdimiz yokmuş gibi bir de Fener ve Beşiktaşın hallerini ve transfer politikalarını mı düşüneceğiz hayret birşey ya.

Cenk'i sattıysalar sattılar bize ne ya. Ben Beşiktaşlımıyım da bunun tasasını çekeceğim. Ne halt yiyorlarsa yesinler.

sent via GSC
Amaç yönetimi kollamak, bütün mesajlarının amacı bu. Kaç günden beri milletin kafasını ütülüyor bu ve benzeri mesajlar ile. Yahu zaten bütün kulüpler aynı hataları yaptıkları için bu haldeler. Rakipler bugün doğruları yapsalar bizim bu halimiz ile lider olmamız imkansız olurdu. Önemli olan da bu, bu yanlışlardan kurtulup artık doğruları yapıp yukarılara çıkmak, rakipler ile arayı açmak. Biz ne yapıyoruz, yanlışa devam ve bu yanlışlar bugün başımıza ne dertler açıyor, kadro kuramıyoruz. Yanlışlara devam ettikçe rakipler ile bir puan önünde, bir puan gerisinde, șampiyonlar liginde böyle bir grupta dördüncü maç itibari ile final maçına çıkma durumu ile karşılaşmaya devam ederiz. Üstelik o final maçına ne şartlarda çıkacağız o bile belli değil.

Senin mevkin ne 8 numara olmuyor 10 numara olmuyor kanat desen olmuyor nasıl bir adamsın sen yahu...

Hocanin kasetleri var elinde . Baska aciklamasi yok. İkinci yari hainlikler ile doluydu. Gidip kirmiziyi yiyordu yine

inşallah sene sonu bunu alacak bir enayi takım buluruz yoksa fena patlar bize

Kendisinin yeteneğinden anlayan oyuncu eksiliğimiz var o yüzden derhal tarık çamdal takıma monte edilmeli.

bundan feghouliden kazanılacak paradan vazgeçtim artık kurtulun yeter. eşek yükü maaş alıyorlar katkı sıfır, takımı sabote etmekte üstlerine yok

Bence bedava bile yollayabiliriz o 10 Milyon girdi bi kere.

Şu adama az biraz aklı olan hiç bir takım 2-3 Milyon bile vermez.

sent via GSC

Tipe gel ya tam apaci. Gece gündüz odunla döveceksin bunu.

DqTfdaXXcAAkVhc.jpg

Dünkü maç için ekstra birşey diyemem.Kendi leş olduğu yetmezmiş gibi bütün takımı da kendisine uydurmuş.İyi oynayan tek adam yoktu

Ulan Dursun! Nasıl bir kazık attın bize geçen sezon. O transferlerde komisyon ile kazandığın her kuruş haram zıkkım olsun!

İlk yarı fena değildi ikünci yarı klasik saçma ve gereksiz hareketlerini sergilemekten geri durmadı. Hocaya bir şey diyemem açıkçası an itibariyle alternatifi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt