- 8 Temmuz 2015
- 35.767
- 70.589
- 3.893
Herif her fotosu ayrı 1 sanat eseri gibi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herif her fotosu ayrı 1 sanat eseri gibi

Herif her fotosu ayrı 1 sanat eseri gibi![]()
Kurtlar Vadisi'nde oynasa sırıtmazmış baksana şuna
![]()
Sen de kontra-fırsatçılık yapıyorsun hea?!firsatcilik yapiyor
...Yağdanlık Dursun mahlasıyla konseyde olurduKurtlar Vadisi'nde oynasa sırıtmazmış baksana şuna
![]()
%100 hakliyim
bize geldigi ilk gunlerde verdigi roportajlardan birinde aynen sunu demisti
"yasim itibari ile artik eskisi kadar hizli olmadigimin farkindayim"
bunu dedigi an biliyordum belhandadan bir bok olmayacagini. Cunku o zaten kafasinda eskisi kadar oynayamayacagina inanmis. pes etmis.
ve bunu diyen adam 28 yasinda. En hizli, en atik olmasi gereken yasta. Tum hayati boyunca calisan ve daha iyi olmaya calisan biri 28 yasinda yavaslamaz. Ucar. Ucanlar var. Burak Yilmaz, Ronaldo. Messi, Hagi. Peki nicin? Cunku onlar kafalarinda bitirmemis birseyleri. Belhanda Misimovic vakasi olacak dedigimde bir tarafimdan sallamiyordum. Belhanda diyordu bunu bize. Bizim yoneticilerimiz ve siz gormuyordunuz.
Başından beri karşılıksa ben de öyleydim hatta geri pas olayına sürekli takıktım başta adam hala düzeltmedi o huyunu.Ha, yine iyi o zaman!...En başından beri net karşı olan benimle birlikte @Can BÜYÜK var bildiğim. Göstere(e)mediği performansla çoğunluğu nefret ettirmeyi başardı kendisinden. Bunun yerine ya oyun ve skor bağlamında üretken bir ofansif orta saha oyuncusu alınmalıydı, yahut gerçek bir 8 numara alınarak Badou öne atılmalıydı...
Başından beri karşılıksa ben de öyleydim hatta geri pas olayına sürekli takıktım başta adam hala düzeltmedi o huyunu.
Hani laubaliliğini falan geçtim artık yeteneksiz olmasa da kafası çalışmayan birisi bariz.
Nasıl çalışıyor yav kafası adamda saha görüşü yok bir kerekafasi calisiyor. hemde super. ama kendine inanmiyor. surekli somurtarak cool gorundugunu sanan ama aslinda kendinden emin olmadigi icin oyle olan kisilerden bahsetmistim. Belhanda buna birebir ornek.
Kurtlar Vadisi'nde oynasa sırıtmazmış baksana şuna
![]()
Nasıl çalışıyor yav kafası adamda saha görüşü yok bir kere
Eski ettiğin lafları yememek için boşuna kasıyorsun; bırak geri pası filan; totalde Galatasaray seviyesi için yetenek düzeyi net yetersiz işte, lamı cimi yok. Yarı maliyetle bile alınmasını istemezdim. Allah vere, yağlı-enayi bir müşteri çıka da bizi bu 'illet' ten kurtara!Başından beri karşılıksa ben de öyleydim hatta geri pas olayına sürekli takıktım başta adam hala düzeltmedi o huyunu.
Hani laubaliliğini falan geçtim artık yeteneksiz olmasa da kafası çalışmayan birisi bariz.
...Oğuzhan kim bir semt takımının sıradan bir topçusuBen kafasi futbola calisiyor demedim ki.
benim kazandigimin elli katini kazaniyor. is paraya gelince kafasi calisiyor. Ama ozguveni olmadigi icin ondan pek birsey bekleme.
Oguzhanin Fasli versiyonu. Oguzhan'da ilk baktiginda yetenekli. Ama halen henuz bir derbi kazandirdigi yok. Birak kazandirmayi, derbilerde iyi oynadigi bile yok. Nicin? Cunku ozguveni yok. Tipki Belhanda gibi.
Hangi lafları yav merak ettimEski ettiğin lafları yememek için boşuna kasıyorsun; bırak geri pası filan; totalde Galatasaray seviyesi için yetenek düzeyi net yetersiz işte, lamı cimi yok. Yarı maliyetle bile alınmasını istemezdim. Allah vere, yağlı-enayi bir müşteri çıka da bizi bu 'illet' ten kurtara!...
En kötü halinde bile, samimiyetle beğenmekten çok trollük peşinde olduklarını zannettiğim belli tipleri destekler mahiyette, ''O kadar da kötü değil'' minvalinde laflar. ''Ortadan gitmek'' tabiriyle bunu kastetmiştim...Neyse bu kadar yeter, uzatmaya gerek yok...Hangi lafları yav merak ettim
Belhanda'yı deli gibi övdümde haberim mi yok
Biriyle karıştırıyorsun o zaman.En kötü halinde bile, samimiyetle beğenmekten çok trollük peşinde olduklarını zannettiğim belli tipleri destekler mahiyette, ''O kadar da kötü değil'' minvalinde laflar. ''Ortadan gitmek'' tabiriyle bunu kastetmiştim...Neyse bu kadar yeter, uzatmaya gerek yok...
Ha, yine iyi o zaman!...En başından beri net karşı olan benimle birlikte @Can BÜYÜK var bildiğim. Göstere(e)mediği performansla çoğunluğu nefret ettirmeyi başardı kendisinden. Bunun yerine ya oyun ve skor bağlamında üretken bir ofansif orta saha oyuncusu alınmalıydı, yahut gerçek bir 8 numara alınarak Badou öne atılmalıydı...