Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkinci golden sonra yanlış taç kararını eleştireceğine adamını kovalasaydı gol olmazdı.
Maç sonu kırmızı yemiştir zaten yine.

Ah be olum şalterin atınca niye ışıkları tamamen kapatıyorsun?Maçtan kopunca bitiyor herif

defol git artık ya. kalkıp oyunu takip etsen o gol olmayacaktı. pis herif

tam puşt valbuena czahasına gidiyor bu okuzoglu okuz yuruyor eli saçında tam puşt

İkinci gol öncesi yaptığı affedilir gibi değil. Çok karaktersiz bir futbolcu.

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten şampiyonluk gitti ama bari bunun gibi kutsal formayı hak etmeyen karaktersiz beyinsizleri yollayın!

Adamın bir dengesi yok maalesef. İlk yarı yine fena oynamıyor iken bile bir iki kere bir şey yok iken kaybetti, iki üç kere de sürdüğü topu ayağından çıkarmadığı için heba etti.

İkinci gol hakkında bir çok kişi yazmış zaten söylenecek söz yok. İkinci yarı maç içinde bir kere mi iki kere mi rakip ile dalaşıp durdu. Maç sonu olayların içinde var mıydı bilmiyorum çünkü o rezilliği izlememek için kapattım.

4 kirmizi 3 gol olacak

2. golde sacmalayip durmak nedir APTALLL

su mac bunun yerine valbuena bizde olsa 6-0 in intikamini almistik temiz

En üzücü tarafı da o, bitik denilen Valbuena kısa bir süre sazı eline alıp maçı çevirdi.

bu herifin transferinde parmağı olan herkes yargılanmalı. kulübün anasını şey edene kadar bekleyin bekleyin,daha ne yapması gerekiyor bunun kovulması için.

Duran topları gayet iyi kullanıyor ama bunun dışında hiç bir şeyi iyi yapamayan berbat bir oyuncu.

Fatih Hoca ne buluyor bu adamda? Yani transfer yapamıyoruz, elimizdeki oyunculardan maksimum verim almalıyız dese tamam ama bir kaç röportaj’ında hep çok övdü belhandayı. Hiç anlam veremiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt