Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işin açıkçası 4-5 kere defansa gelip top aldığını gördüm musleradan
bir defans ve merkez orta saha bu kadar kötü olmamalı top çıkarma konusunda

İlk yarı çok iyi oynadı, Sezar'ın hakkı Sezar'a. Geriye gelip top çıkardı, orta sahada sorumluluk alıp top dağıttı, elinden geldiğince top taşımaya kalktı, ikili mücadeleye girdi, pres yaptı. Ne olduysa ikinci yarı oldu. İlk yarıda iyi oynayan Belhanda gitti, yerine başka biri girdi sanki.

Nasıl iyi oynadı abi ilk yarı farklı maçlar mı izliyoruz.. İyi duran top kullandı ki bu iyi oynama göstergesi olamaz bir de onyekuruya arapas attı.. Onun dışında aynı laubali savruk adam vardı.. Artık milletin beklentiler o kadar düştü ki tek ara pası atınca 45 dakika görmüyoruz hatalarını

Nasıl iyi oynadı abi ilk yarı farklı maçlar mı izliyoruz.. İyi duran top kullandı ki bu iyi oynama göstergesi olamaz bir de onyekuruya arapas attı.. Onun dışında aynı laubali savruk adam vardı.. Artık milletin beklentiler o kadar düştü ki tek ara pası atınca 45 dakika görmüyoruz hatalarını
Yuhhhh hh birakkkk git bu işi ya
Ne izledin sen
Sağ kanatta götünü yırttı her topu aldı 10 tane boş koşu yaptı. Yetmedi onyekuru ve linnes i fırçaladi kosturdu. Onyekuru ya gollük pas attı. İlk yarı çok iyiydi bok atacaksan başka şeylerine at

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yuhhhh hh birakkkk git bu işi ya
Ne izledin sen
Sağ kanatta götünü yırttı her topu aldı 10 tane boş koşu yaptı. Yetmedi onyekuru ve linnes i fırçaladi kosturdu. Onyekuru ya gollük pas attı. İlk yarı çok iyiydi bok atacaksan başka şeylerine at

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yukarıda da dedim çok görmüyorum bu yorumları adam çıtayı öyle bir yere indirdi ki top kayıpları savrukluğu gözardı ediliyor.. Benzia bile bundan 5 kat iyi topçudur..
Bu rezil herifin 45dklık vasat bir performansla övülmesi cidden üzüyor beni erzurumspor ayarında bir adam hayat şansı sayesinde ligin en büyük takımında oynuyor.. Bu belhanda başakşehire gitsin 18e almaz avcı bu haliyle..

Sinan'la taraftarin takismasindan sonra Donk araya girdi konu kapandi.Sonra bu ayni bolgeye el kol yapip olayi atesledi.Tvye yansidi mi bilmiyorum.Sinan'la buna acayip ayar oldum.

Benziayi sildi supurdu ne anlatiyonuz yaw. Soldado denen dingile haddini bildirmesi icin de ayriyetten bir tskr borcluyuz.

Ne cope atmasi bilader mac bitti. Sinan iyi oynadi deyip belhandaya sallayanlar artık benimle muhattap olmasın arkadas gidin alman ligini izleyin valla diyorum.

bunun düzelme ihtimali var 8 kasım itibariyle,ama yok yola cıkılmaz bununla

Allahın her haftası aynı eleştiriler aynı yorumlar. Nasıl bir takıntıdır bu? Bende Serdar Azizi begenmezdim ama su son 2-3 haftadan sonra gıkım cikmaz artık herif hem 100% veriyor hem alternatifsiz. Popescu 20 sene evvel bizde oynadı diye Azize bok atacak degilim yaw abidik gubidik yorumlarla.

Eger kufur yemeyeceksem bu reziller ordusu icinde en kaliteli ve sahada cabalayan bir oyuncu. Iyi oyuncu demiyorum. Ama kotulerin arasinda iyi. Futbol zekasi ve tenik olarak 25 tane geri rodrigez 50 tane Sinan 40 tane onyekuru eder.

ilk hakemler sonra bunun laubiligi ile maci verdik.

Adami övecek durumunda olacaktim acikcasi bende cünkü baya baya iyi mac cikartmisti ama orada ki posisyon olacak is degil acikcasi

Tac posisyonunu bin (!) kere izledim belkide... Ayiptir ihanetir orada yaptigi. Düsünerekde yaptigindan da degil gerci.
Sokak cingenesine milyonlari servis edersen olacagi bu.

ikinci gol tamamen belhandanin hatasi, tamam hakem yanlis karar verdi ama adam yerden kalkamadi, fenerliler tac kulandi hala el kol hareketi yapiyordu o ara da valbuena midir nedir orta kesip bize gol yedirirkene hala belhanda ortalik da yoktu. bukadar sacmalik olmaz adam da sifir disiplin var. devre arasi kesinlikle talibi olursa gönderilmeli icabinda zarar gitsin yeterki gitsin. bunun yerine daha hareketli bir yaratici orta saha oyuncusu getirsinler, cünkü emre ile de olmaz bu is

İlk yarı çok iyiydi 3 tane falan gollük pas attı, 2'si duran top birisi Onyekuruya pas olmak üzere. 2. yarı golden sonra çok savruk oynadı takımdaki tüm oyuncular gibi yani 2. yarı beğenmedim, 2. golde adamı kovalaması gerekirdi ama taçta bizimdi Fatih hocada söyledi bunu.

..
21446c1126d00ef32170ad0e9cb81d9c.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt