Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arka adele. Bu kacinci bu sezon

sinana sevindim ama selçuk kemirgeni yerine sevmesemde faslı olmalıydı simdi tezegi avucladık

Milli takımlara dava açsak tüm borçları kapatırız. Böyle şanssız bir sezon geçirmedi bu camia...

Fenerliler ilahi adalet diyormuş TFF nin vermediği cezayı Allah kesmiş
Hey Allahım ne malllar var

Galatasaray Düşmanlarının .........

kondisyon hocası suclu kovulmalı kesinlikle ama hoca peki bu takımın çalışmadıgını hocanın yetersiz oldugunu görmedimi hic

ulan tam oynamaya basladı sakatlandı herif ya
yetti artık yetti be. şanssızlık diyip geçilmemesi gereken şeyler bu yaşananlar.

Devamlı kondisyon hocası diyoruz da, ki kabahati yoktur demiyorum ama bu adamlar kendileri hiç mi ekstra çalışma yapmıyor acaba?

Sağlam, kendine iyi bakıyor diyen adam bile sakatlandı ve söylenenler doğru ise olmayacağı süre de az buz değil.

Ekstra çalışma da sezon öncesi kampının yerini tutmaz kabul ama yine de faydası olur.

ndiaye donk emre oynasalardi umrumda bile olmazdi sakat mi degil mi diye .

Devamlı kondisyon hocası diyoruz da, ki kabahati yoktur demiyorum ama bu adamlar kendileri hiç mi ekstra çalışma yapmıyor acaba?

Sağlam, kendine iyi bakıyor diyen adam bile sakatlandı ve söylenenler doğru ise olmayacağı süre de az buz değil.

Belhandanin ki sanssizlik bence yav
Yoksa domuz gibi herif takimin en cok kosan ismi

Belhandanin ki sanssizlik bence yav
Yoksa domuz gibi herif takimin en cok kosan ismi
Nasıl olmuş ki?
Darbe mi var?
Baktığın zaman hepsi şanssızlık sınıfına girer, hepsi darbe olmadan olan sakatlıklar.
Bir ara Donk bile yaşadı galiba ufaktan ve adamın fiziği üzerinden yola çıkarsan çalışmıyor diyemezsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt