Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başından beri söylediğimiz gibi bundan bı yol olmadı olmaz olmayacak bundan medet uman ya saftır ya polyanna başka açıklaması olmaz

Allah Allah başka oyuncuyu izliyoruz herhalde, bu ayarsız kazma mı Türkiye ye gelmiş en yetenekli orta sahaların başında geliyormuş. Maksimum Josue ile Culio ile ne bileyim Rodrigo Tello ile kıyaslanacak adam için sarf edilen sözlere bak.

Adam 5 metre yanındaki takım arkadaşına roket gibi pas atıyor. Sanırım bunun açıklaması da rakibi irite etmek istemesi, malum her hareketi ayrı bir bahane ile savunuluyor çünkü.

sent via GSC

Belhanda yetenek olarak Türkiye'ye gelmiş en iyi orta sahaların başında gelir bence ama bir okadar da en büyük mental yapısı bozuk olanda da kendisidir.

Adamın mental olarak gününde olursa futbolu tartışılmaz çok iyi.
Tam tersi lay lay lom gününde ise adamı katil eder.
:asd::asd::asd::asd:

Kral 11 başlayacakmış
584bee60ff95213ad69f4711bb7b88f9.jpg
db2feb53daabd744c5b586cfd4aba2c0.jpg

Galatasaray Düşmanlarının .........

Beğenmiyorum ama Cengiz bunu satar , üstüne ağlar . Kalsın bu yönetim gidene kadar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sivas maçında oynarsa Sivas yaşadı ligin en iyi kontraya çıkan takımı Sivas mãlum Belhanda'nın rakibe manyak paslar meşhur en az 2 gole katkı yapar diyorum Sivas adına.

Yeniden onayacak mı yine başımızın belası.

sent via GSC

Belhanda adeta top cambazıymış o yıllar. Şutlarıda gayet etkili. Bu takımda şuan başarısız olmasının sebebinin bizim takıma henüz uyum sağlayamamasından kaynaklanıyor. Ayrıca etrafında da uçan,kaçan oyuncular mevcut. Bizim takıma bakıyorsun herkes sabit olduğu yerde kalıyor araya kaçan yok verkaça giren yok. İlerde tek başına duran bir odun. Bu arkadaşta sorumluluk alıp dikine dikine tek başına gitmeye çalışıyor sonra topu kaptırıyor. Tabi sövüyoruz doğal olarak. Ama genele baktığımız zaman belhandanın değil takımın ona uyum sağlayamadığı anlaşılıyor..

One season wonder iste. Ondan sonra heryerde fos

Hadi belhand göreyim seni şöyle kallavi bir faul yapıp en az 5 maç ceza al kurtar bizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt