Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hain ama yazık bir o kadar da şansız!

Devre arasinda gelen ikinci yarida sari kart gor talimatini sari kart gormeyerek yerine getirdi. Helal olsun.

Oglum bu macta nasil kotu oynadin ya :)

Muslera orta saha oynasa senin kadar sacmalamazdi bu mac

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslanım benim çok şanssızsın be. Bir kırsan şu şanssızlığını müthiş oynadın yine. Golü atsaydı belki de formayı çıkarıp atılacaktı. Ama olmadı yine. Resital sunuyorsun bu takımda oluşun bu takıma güven veriyor.

Her gün 30 dakika extra şut çalışması yapıyordu.... onun ismi Hagiydi...

Bu extra çalışmayı geçtim antrenman maçında bile şut çekmiyor dur büyük ihtimalle

Kötü oynadı diyenler var hahaha art niyet beyler. Şu maçta tek kişi bile kötü oynamadı ama her zaman ki düşmanlığınız devam ediyor ;)

Golü ataydı formayı çıkaracaktı heralde. 1-2 tekme salladı sonraki pozisyonlarda da göremedi :D

Bi abdest al yav

Rakibe saygısından herhalde gol atmamak için her şeyi yaptı.

Şanssızlık farklı bir şeydir son karar aşamasında sıkıntıları var Belhanda'nın. Orta sahadaki rahatlığı ceza alanına girince sürdüremezsin. Oraya girince de bekliyor, beklerken de top kaybediyor. Doğru karar verme konusunda çalışması gerekiyor (Bu konuda liderlik Sinan Gümüş'te tabi.)

sans mans degil, bildigin sut cekme özürlüsü
2. yari oyundan düstü

Bilmem nedendir ikinci yari sanki isteksiz oynadi birseye mi morali bozuldu pek anlamadim

1547921065535.webp

Bilmem nedendir ikinci yari sanki isteksiz oynadi birseye mi morali bozuldu pek anlamadim
İçinden, aslında ben 8 numarada değilim heralde 6 numarayım deyip ona göre hareket etmiştir. 6 numaralar biraz daha ağır kanlı oluyor.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adamin gercek mevkisinin 6 no oldugunu farkeden renkdaslar goruyorum. Fernando 10 no, belhanda 6 no. Sunu ogrenin artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt