- 4 Ağustos 2009
- 90.014
- 70.865
- 5.188
Surprizlerle dolu bir oyuncu.şut pası asisti istatistiklerine 1 yenisini eklese fena olmazdı, 40 yılın başı şut çekeceği tuttu işte enteresan 1 durum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Surprizlerle dolu bir oyuncu.şut pası asisti istatistiklerine 1 yenisini eklese fena olmazdı, 40 yılın başı şut çekeceği tuttu işte enteresan 1 durum
Hani alkışlamıyorsun

Beyin derken?Yunus bombos. Beynine buyuk tuvaletimi yaptigimin beyinsizi.
Nasıl düşünüp nereden buldun hemen?!. Tebrik ederim, başarılı bir çalışma olmuş!...Beyin derken?
Bunun kafasının içi aynen böyledir kanka.
![]()
sent via GSC
Eskiden sıkı bir Simpsons takipçisiydim o yüzden direk aklıma bu kare geldi Belhanda ve beyin kelimelerini yan yana görünce.Nasıl düşünüp nereden buldun hemen?!. Tebrik ederim, başarılı bir çalışma olmuş!...
xdKinghanda kafaya koymus bizi champ. yapacak ve zirvede birakacak
Verse bos kaleye yuvarliyacakYunus bombos. Beynine buyuk tuvaletimi yaptigimin beyinsizi.
Bilic: "Alo kral bize lazimsin modern OS lazim champ. olacagiz allahin izniylen"
K.handa: "OK para ver"
Bilic: "OK 6m verem"
K.handa: "Hocam ben Arabistan'a gidiyorum modern OS lazimmis key pass key dribble yapicam"
Terim: "Kim istiyor ne kadar para veriyor"
K.handa: "Bilic istiyor 6m veriyor"
Terim: "Nolur gitme hadi senin ceza iptal al 200k kalman lazim champ. olcaz modern OS lazim"
K.handa: "OK kalip CHAMP. yapiyorum o zaman"
K.handa: "Champhanda diyeceksiniz"