- 8 Temmuz 2015
- 35.767
- 70.589
- 3.783
Fernandoya suikast yapan tek bi Ercan var adamcagiz biseyler yaziyor zaten yazar yazmaz musap yakasina yapisiyor belhanda diye

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fernandoya suikast yapan tek bi Ercan var adamcagiz biseyler yaziyor zaten yazar yazmaz musap yakasina yapisiyor belhanda diye

Koşmak için para vereceksek veli efendiye giderizfernando + ndiaye'yi yeterince elestirdim Alanya macinda. O ikili yine de en azindan kostular. Bu herif kosu mesafelerinde bile ilk 5 disindaydi. Ki "özelligi" aktif olmak degilmiydi bu rezaletin?

Koca macta 2-3 pas yuzunden İyi diyorsan problem sende. Bu kanser gitmedikce Bizim OS dan bir bok olmazKoşmak için para vereceksek veli efendiye gideriz
Bu iş kapasite meselesi Galatasaray in 6 numarasına koşuyor diye para verilmez
Gerçi koşarken seyretme gibi tuhaf huyları da var
Ama kral 5 dakika da maçı alacak aksiyonları gerçekleştiriyor mal Sinan vursa gol olacak topu çalıma girerek harcadı
Zaten fegholui ye attigi pası anlatmaya gerek yok keza onyekuru ya verdiği pası![]()
Bak arkasında mücadele etmeyi bilen bir dos alırsak işlem tamam bu kadar netKoca macta 2-3 pas yuzunden İyi diyorsan problem sende. Bu kanser gitmedikce Bizim OS dan bir bok olmaz

Çok değerli yorumların var kardeşimBelhanda takımın 10 numarası ama görevlerini yerine getiremeyen bir 10 numara. Hatta kendisi bile inanmış "Ben 8 numarayım" diyor
Ndiaye zaten Galatasaray orta sahasında herhangi bir mevkide şans bulabilecek bir isim değil. Stoke City 'de bile şans bulmasına şaşırırım
Fernando yine aynı Belhanda gibi, bu takımın ön liberosu ama görevlerini yerine getirmiyor. Sonra tekniği yüksek, futbol zekası var diye sahip çıkılıyor ama kimse demiyor ki yahu bu adam ön libero bu adamın gerçek görevleri neler ? ne kadar yerine getirebiliyor ? demiyor
Takımın orta sahasının komple değişmesi lazım. Haydi diyelim en iyi ihtimalle Emre Akbaba sağlam şekilde döndü 10 numarayı aldı, Atalay 'da onun yedeği oldu diyelim
8 numara ve 6 numaraya çok çok iyi sağlam adamlar almak zorundayız
Peki bunu sneijder e denilirken sen basta olmak uzere bunu saymadiniz. Peki simdi neden bunu kilif olarak soyluyorsun?Bak arkasında mücadele etmeyi bilen bir dos alırsak işlem tamam bu kadar net![]()
Sneijder ve Belo farklı dünyanın insanları,elma ile armut gibiPeki bunu sneijder e denilirken sen basta olmak uzere bunu saymadiniz. Peki simdi neden bunu kilif olarak soyluyorsun?
Belhanda Fernando yokken de coplerin efendisiydi, simdi de copun efendisi
Ben belhandadan memnunumPeki bunu sneijder e denilirken sen basta olmak uzere bunu saymadiniz. Peki simdi neden bunu kilif olarak soyluyorsun?
Belhanda Fernando yokken de coplerin efendisiydi, simdi de copun efendisi
Ben 10 numaralı sisteme karşıyım gerçek 2 tane 8 sekiz birde saglam 6 numara almalıyızBunun devre arası satılmaması hata olmuş. Kawaga, Sneijder ve Talisca gibi on numaramız olsun istiyorum modern 10 numaralar sizin olsun ben geri kafalıyim.
Öncelikle teşekkür ederim reis yorumlarımı beğeniyorsanız ne güzel. Belhanda konusunda da takımda orta sahada oynayan diğer adamlar Ndiaye ve Fernando olunca haklısın eleştiri sırası Belhanda 'ya gelmez en azından bu üçlü arasında bu sene en iyi olan Belhanda 'dır özellikle ilk yarının sonunda sağlam bir çıkış yakaladıÇok değerli yorumların var kardeşim
Lakin adam kendi diyor benden gol beklemeyin ama anlatamıyoruz
Alanya maçında kötü mü oynadı evet ama eleştireceksen bu adama sıra gelmez