Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda takımın 10 numarası ama görevlerini yerine getiremeyen bir 10 numara. Hatta kendisi bile inanmış "Ben 8 numarayım" diyor

Ndiaye zaten Galatasaray orta sahasında herhangi bir mevkide şans bulabilecek bir isim değil. Stoke City 'de bile şans bulmasına şaşırırım

Fernando yine aynı Belhanda gibi, bu takımın ön liberosu ama görevlerini yerine getirmiyor. Sonra tekniği yüksek, futbol zekası var diye sahip çıkılıyor ama kimse demiyor ki yahu bu adam ön libero bu adamın gerçek görevleri neler ? ne kadar yerine getirebiliyor ? demiyor

Takımın orta sahasının komple değişmesi lazım. Haydi diyelim en iyi ihtimalle Emre Akbaba sağlam şekilde döndü 10 numarayı aldı, Atalay 'da onun yedeği oldu diyelim

8 numara ve 6 numaraya çok çok iyi sağlam adamlar almak zorundayız

fernando + ndiaye'yi yeterince elestirdim Alanya macinda. O ikili yine de en azindan kostular. Bu herif kosu mesafelerinde bile ilk 5 disindaydi. Ki "özelligi" aktif olmak degilmiydi bu rezaletin?
Koşmak için para vereceksek veli efendiye gideriz
Bu iş kapasite meselesi Galatasaray in 6 numarasına koşuyor diye para verilmez
Gerçi koşarken seyretme gibi tuhaf huyları da var
Ama kral 5 dakika da maçı alacak aksiyonları gerçekleştiriyor mal Sinan vursa gol olacak topu çalıma girerek harcadı
Zaten fegholui ye attigi pası anlatmaya gerek yok keza onyekuru ya verdiği pası

Koşmak için para vereceksek veli efendiye gideriz
Bu iş kapasite meselesi Galatasaray in 6 numarasına koşuyor diye para verilmez
Gerçi koşarken seyretme gibi tuhaf huyları da var
Ama kral 5 dakika da maçı alacak aksiyonları gerçekleştiriyor mal Sinan vursa gol olacak topu çalıma girerek harcadı
Zaten fegholui ye attigi pası anlatmaya gerek yok keza onyekuru ya verdiği pası
Koca macta 2-3 pas yuzunden İyi diyorsan problem sende. Bu kanser gitmedikce Bizim OS dan bir bok olmaz

Umarım bir an önce gider de kurtuluruz, skor üretemeyen oyuncu bize lüks.

Belhanda takımın 10 numarası ama görevlerini yerine getiremeyen bir 10 numara. Hatta kendisi bile inanmış "Ben 8 numarayım" diyor

Ndiaye zaten Galatasaray orta sahasında herhangi bir mevkide şans bulabilecek bir isim değil. Stoke City 'de bile şans bulmasına şaşırırım

Fernando yine aynı Belhanda gibi, bu takımın ön liberosu ama görevlerini yerine getirmiyor. Sonra tekniği yüksek, futbol zekası var diye sahip çıkılıyor ama kimse demiyor ki yahu bu adam ön libero bu adamın gerçek görevleri neler ? ne kadar yerine getirebiliyor ? demiyor

Takımın orta sahasının komple değişmesi lazım. Haydi diyelim en iyi ihtimalle Emre Akbaba sağlam şekilde döndü 10 numarayı aldı, Atalay 'da onun yedeği oldu diyelim

8 numara ve 6 numaraya çok çok iyi sağlam adamlar almak zorundayız
Çok değerli yorumların var kardeşim
Lakin adam kendi diyor benden gol beklemeyin ama anlatamıyoruz
Alanya maçında kötü mü oynadı evet ama eleştireceksen bu adama sıra gelmez

Bak arkasında mücadele etmeyi bilen bir dos alırsak işlem tamam bu kadar net
Peki bunu sneijder e denilirken sen basta olmak uzere bunu saymadiniz. Peki simdi neden bunu kilif olarak soyluyorsun?
Belhanda Fernando yokken de coplerin efendisiydi, simdi de copun efendisi

yaw fernando da belhanda da sezon itibariynen ekibimizin ihtiyaçlarını karşılamıyor ikisi de yetersiz işte

Bunun devre arası satılmaması hata olmuş. Kawaga, Sneijder ve Talisca gibi on numaramız olsun istiyorum modern 10 numaralar sizin olsun ben geri kafalıyim.

Peki bunu sneijder e denilirken sen basta olmak uzere bunu saymadiniz. Peki simdi neden bunu kilif olarak soyluyorsun?
Belhanda Fernando yokken de coplerin efendisiydi, simdi de copun efendisi
Ben belhandadan memnunum
Yine söyleyim belki bu sefer anlarsın herşeyi belhandadan beklersen bir şey olmaz futbol takım oyunudur sen ileriye topu taşımaktan aciz mücadele etmeyen herşeyi izleyen adamları oynatır san o kadar hengame nin içinde ister istemez hata yapar birşey yapmak isteyen adamlar

Ama sıkıntı surda hicbirsey yapmayan yapmak istemeyenler var adam dos oynuyor istatikleri içinde hiçbiri yok

Bunun devre arası satılmaması hata olmuş. Kawaga, Sneijder ve Talisca gibi on numaramız olsun istiyorum modern 10 numaralar sizin olsun ben geri kafalıyim.
Ben 10 numaralı sisteme karşıyım gerçek 2 tane 8 sekiz birde saglam 6 numara almalıyız
Kanatin biri oyun kurucu fegholui biride skorer kanat forvettede diagne mis gibi

Ben gözümle izliyorum ama sen nasıl bir sevgi besliyorsun bu adama hayret hiç 6-8-10 numara onu da bırak futbolcu değil bu adam fener maçında valbuenayi izledi gol yedik adamin umrunda değil ayağına her top geldiğinde kaptırdı bir asist yaptı diye kaleye mı gitmis olduk

Futbolcu olmadığı için Demirkol Timurlenk ve terim vazgeçilmez olduğunu söylüyor

Çok değerli yorumların var kardeşim
Lakin adam kendi diyor benden gol beklemeyin ama anlatamıyoruz
Alanya maçında kötü mü oynadı evet ama eleştireceksen bu adama sıra gelmez
Öncelikle teşekkür ederim reis yorumlarımı beğeniyorsanız ne güzel. Belhanda konusunda da takımda orta sahada oynayan diğer adamlar Ndiaye ve Fernando olunca haklısın eleştiri sırası Belhanda 'ya gelmez en azından bu üçlü arasında bu sene en iyi olan Belhanda 'dır özellikle ilk yarının sonunda sağlam bir çıkış yakaladı

Ama dediğim gibi asli görevleri farklı olması gerekiyor "benden gol beklemeyin" çok kolay bir bahane Kagawa geliyor 3 dakikada 2 gol atıyor, stoper Serdar 'ın 1.5 senede 5 golü vardı, Maicon 'un geçen sene 5 golü vardı Belhanda geçen sene 3 golü vardı bu sene gol atmasını geçtim de ilk isabetli şutunu yeni geçmiş adam 12 lig maçında 0 gol 1 isabetli şut ? Hani Galatasaray 'ın 10 numaralı formasını taşımasını geçtim de Belhanda adına da yakışmıyor bu istatistik

Yoksa asist sayılarıyla, attığı kilit paslarla, geçiş oyununda ki başarısıyla, yeteneğiyle ve yüksek kondisyonuyla maça odaklandığı zaman Belhanda benim sevdiğim bir adam ama maç içerisinde bazen o kadar umursamaz oluyor ki cinnet geçirtiyor hepimize ekran başında. Mesela dediğin gibi Alanya maçında iyi değildi çok fazla top kaybı yaptı ama Whoscored.com adresine göre maçın adamı seçilmiş, top çalmış, kilit pas atmış, asist yaptı, adam geçmiş topla buluşmuş hani kötü dediğimiz maçta bile iyi işler yapmış aslında

Evet Ndiaye ve Fernando böyle oynarken suçu Belhanda 'ya yıkmak doğru değil bu adamlara bakarak elle tutulur bir şeyler yapabiliyor en azından ama Arabistan 'dan gelen teklif kabul edilir ve yazın satılırsa da üzülmem

Bitmiş kosamayan Selçuk oynasın en azından faul almasini frikik atmasini biliyor .Bu forumda teknik heyete ulaşabilecek biri varsa Allah rızası için korner için bir plan yapsınlar artık ön direğe atmasinlar paslassinlar arka direğe yada ortaya sert kullansın kim kullanabiliyor ise bu isimler belhanda ve Selçuk değil

Tarihi kazık falan diyorlar birde orası aşırı komik, adam 9 Milyona gitmek üzere gelişi 8'di. 2 yıl oynadıktan sonra biraz daha fazlasına gitme ihtimali var tarihi kazık(!) Belo'nun.

Ndiaye bence ayağına top yakışmayan bir adam şut çekemez pas veremez oyun kuramaz ancak pres oyununda var onda da zeka olmayınca boş donk çok daha klas oyuncu ndiayeye göre geçen sene gitti donk ile şampiyon olduk bu sene belhanda yerine bir ön numara bir ön libero bir forvet alacaktik ekstra Gomis in yanına birde defans oyun kurabilen zaten şampiyon olurduk

Belhandanın zaman zaman güzel ara pas attığını kimse inkar etmiyor zaten...Ama sövdüğümüz kısma gelirsek

1. Bu ara paslarını 5 kere deniyorsa 1i geçiyor geçmeyen 4 pasın 3ü kalemize kontra olarak dönüyor

2. Bu ara paslarını atan adam yeri geliyor 30sn sonra 4-5 metrelik en basit pası bile atamıyor...Fatih Terime attığı saçma pası geçtim yine sağda feghoulinin önüne yuvarlayamadı topu rakibe verdi atacağı pas max. 5 metrelik dümdüz bir pastı onun şiddetini bile ayarlayamadı..Pozisyonu arasam bulamam maçı dikkatli izleyenler anlar ne dediğimi..

3. Bu adam koşuyor mücadele ediyor diyoruz ya onun mücadelesi tıpkı fernando gibi kaçak dövüş ..

4. Şut özürlüsü

5. Gereksiz saçma sapan agresifliği var..Bu agresiflik melo gibi rakibi sindirmeye yönelik de değil tamamen kendine zarar kart yiyor ..

Bu herifi tartıya koyunca eksileri çok daha ağır basıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt