Serhat Türk
Parçalı Üye
- 6 Mart 2018
- 3.161
- 1.866
- 698
Kendisinin gitmesi halinde 2 8 numara gerekmektedir. Kendisi de sezon sonu ndiaye ile birlikte gitmelidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Korkunç bir hata. Mahsur'dur o pek kıymetli Burak abi, GSC'den özür dilemeni talep ediyorum.Aklıma rakibi üçe iki yakalamış, iki adam en doğru zamanda çapraza hareketlenmişken; Belhanda' mızın çuvalladığı pekçok pozisyon geldi; çoğunlukla kararlı davranamamak ve yanlış tercihte bulunmak gibi bir defosu var kendisinin; beş atakta yaptığı bir doğru üzerinden yürümekle yanılıyorsunuz. Oynadığı ligle ilintilendirilebilecek bir şey değil bu dediğim...
Neyse uzatmayalım, ben diyeceğimi dedim, fazlası zaman israfı olur. Siz bayıla bayıla izlemeye devam edin, hiç mahzuru yok...
Buyur işte!. Tescilli ''Yılın efendisi'', Türkçemizi en kullanan üye adayı bile bunu yapıyor, pes artık!...TDK nun sitesine bak bakalım hangisi doğru?Korkunç bir hata. Mahsur'dur o pek kıymetli Burak abi, GSC'den özür dilemeni talep ediyorum.
Golü yedinKorkunç bir hata. Mahsur'dur o pek kıymetli Burak abi, GSC'den özür dilemeni talep ediyorum.
''Tek top ustası'' minvalinde ettiğin laf bütün doğrularını yok etti muhterem; Belhanda ve tek top oyunu?!adama çöp diyoruz dedik hala bayılarak izleyin diyorlar. anlamak istemedikten sonra ne yapsak boş
Beni avladınBuyur işte!. Tescilli ''Yılın efendisi'', Türkçemizi en kullanan üye adayı bile bunu yapıyor, pes artık!...TDK nun sitesine bak bakalım hangisi doğru?...
Muhteşem bir yorum gerçekten belhandayi çözmussunAkli top oynamakta olsa cok faydasini gorecegiz de.. degil iste. Her mac ayni hikaye, ille rakiple didisecegi bir ortam olusturacak, ondan sonra topu ayagina aldiginda oyun oynamaya degil faul almaya calisacak. Bir milyon tane ornegi var.
Yeteneginizin buyuklugu sizi Galatasarayin 10 numarasi yapmaya yetmemeli. Oyle olsa Felipe Galatasaray'in gelmis gecmis en iyi 10 numarasi olurdu muhtemelen. Mental olarak da buyuk olmalisiniz. Belhanda cogu zaman vasat dahi degil.
tek top ustası tabirini kullanmadım, yalan konuşmayalım lütfen.''Tek top ustası'' minvalinde ettiğin laf bütün doğrularını yok etti muhterem; Belhanda ve tek top oyunu?!:cool:...