Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzon macında u19dan adam oynatacak herifler. O çaylak kaleciye bir gol atama daha gole koyim kaleyi gordugun yerden sut cekme de bak nasil kulagini cinlatiyorum

Belhanda sezon sonu gidiyor 1. Ndiaye de donuyor 2. Fernando'yu da satip orta saha'yi komple degistirmeliyiz 3. Skora katkisi olmayan "8" numaralarin bu takimda işi yok.
1. Gitsin, geç bile kaldı...2. Dönsün de bir daha buraya gelmesin...3. Satalım, piyasası vardır...Bence de 'sıfırdan' bir orta saha hattı kurulmalı, bu acizlik yetti gari!...

Diğer mevkiler halloldu sayılır; (Feghouli ve Sinan' ın durumuna göre; ikisi de gönderilsin isterim) bir ya da iki kanat oyuncusu elzem olur, biri yerli olmak kaydıyla. Mariano' ya uygun bir talep oluşursa, yerine yerli bir alternatif bulunabilsin isterim. Emre Taşdemir de ortalama bir yedek solbek performansı göstersin yeter. Satılması muhtemel oyunculardan oluşacak bütçeyle hiç de zor olmaz bu dediklerim...

Koşmak için para vereceksek veli efendiye gideriz
Bu iş kapasite meselesi Galatasaray in 6 numarasına koşuyor diye para verilmez
Gerçi koşarken seyretme gibi tuhaf huyları da var
Ama kral 5 dakika da maçı alacak aksiyonları gerçekleştiriyor mal Sinan vursa gol olacak topu çalıma girerek harcadı
Zaten fegholui ye attigi pası anlatmaya gerek yok keza onyekuru ya verdiği pası

Belhanda’yı 2 senedir koşan on numara diye savunmadınız mı? Ki orta sahadaki 3lüden en az koşması ama en fazla ince iş yapması gereken adam Belhanda. Adamın golü yok 20. Haftada, 8-10 tane asisti de yok.

Fernando’dan arada terse 2 top atmasını bekleriz, Badou’dan da topu alıp yardırıp gitmesini bekleriz onlar da onu yapmıyor doğru.

Bak arkasında mücadele etmeyi bilen bir dos alırsak işlem tamam bu kadar net

Ama Belhanda’nın beceriksizliğini, yeteneksizliğini, 3 metreye pas atamamasını da “arkadındaki adamları değiştirsek böyle olmaz” a bağlayamayız. Arkasına Kante’yi koyunca pas atabilme skill’i mi yüklenecek adama?

Belhanda’yı 2 senedir koşan on numara diye savunmadınız mı? Ki orta sahadaki 3lüden en az koşması ama en fazla ince iş yapması gereken adam Belhanda. Adamın golü yok 20. Haftada, 8-10 tane asisti de yok.

Fernando’dan arada terse 2 top atmasını bekleriz, Badou’dan da topu alıp yardırıp gitmesini bekleriz onlar da onu yapmıyor doğru.

Ama Belhanda’nın beceriksizliğini, yeteneksizliğini, 3 metreye pas atamamasını da “arkadındaki adamları değiştirsek böyle olmaz” a bağlayamayız. Arkasına Kante’yi koyunca pas atabilme skill’i mi yüklenecek adama?
Alanya maçını izledinmi

Biz belhandayi ne diye kullanıyoruz ona ayak uyduran adam kimler onu araştırın sonra bunu konuşalım yukarıda Turgay yazmış çok net şekilde hala neyin pesindesiniz

Biz belhandayi ne diye kullanıyoruz ona ayak uyduran adam kimler onu araştırın sonra bunu konuşalım yukarıda Turgay yazmış çok net şekilde hala neyin pesindesiniz
Eeee sneijderi yollayip bunu almanin manasi neydi? Sneijder de bu denilirken kabul gorulmedi. Simdi de Belhanda da kabul gorulmemeli bu kadar basit. Kendisi zaten les bir de Digerleri mi diyelim
Kabul et artik 8+2 Bonservis ve 3.2 + Prim Tarihi kaziktir

la bahane bulup durmayın

elanocular gibi bahaneler bahaneler

herif 52. maçına çıkacak daha patlama yapamadı

kaldı ki bu takım şampiyon oldu ve hiçbir varlık gösteremedi

çevresindeki oyuncular da çok iyi

herif yeteneksiz ve laubali bu heriften hiçbir cacık olmayacak

herif 20. haftada ilk şutunu attı o da geri pası gibi

yürüyün gidin bahane bulup durmayın

KÖTÜ FUTBOLCU. BİTTİ.

Maasini bence hakketmiyor ve sene sonu gitmeli. Senede 500 bin feda yapiyim ve kaliyim derse bile tutmazdim ben.

Mevzu hızlı pas oyunu ise; Sneijder' i beğenmeyip Belhanda' yı arş-ı alaya yükseltmek abesle iştigalin zirvesidir. Sneijder' in yazdığı kitabın kötü bir okuyucusundan başka bir şey olmaz Belhanda' dan, kendinize geliniz lütfen!...

Sneijder' in gönderilmesini doğru bulan biri olarak söylüyorum. Yerine doğru adam getirilemedi maalesef...

Eeee sneijderi yollayip bunu almanin manasi neydi? Sneijder de bu denilirken kabul gorulmedi. Simdi de Belhanda da kabul gorulmemeli bu kadar basit. Kendisi zaten les bir de Digerleri mi diyelim
Kabul et artik 8+2 Bonservis ve 3.2 + Prim Tarihi kaziktir
Banane Sneijder den Sneijder önce o koca gotunu kaldırsın

Mevzu hızlı pas oyunu ise; Sneijder' i beğenmeyip Belhanda' yı arş-ı alaya yükseltmek abesle iştigalin zirvesidir. Sneijder' in yazdığı kitabın kötü bir okuyucusundan başka bir şey olmaz Belhanda' dan, kendinize geliniz lütfen!...

Sneijder' in gönderilmesini doğru bulan biri olarak söylüyorum. Yerine doğru adam getirilemedi maalesef...
Çok şükür sizin gibi balık hafızalı değiliz Sneijder en son oynadığı fener maçını aç izle josefle mehmet topal karşısında yerlerde nasıl surundugunu izle

Bunlar benim için hikaye bana sneijder'i anlatmayin

Ona rağmen en rezil maçta bile adam bütün atakları organize etti
Ha bu arada sneijder'le belhandayi kıyaslamak en malca durum

İki üç vasıfsız a laf anlatmaya çalışıyorum kabahat bende
Şimdi Timurlenk kim diyende çıkar
bae4880ff9631223b7137028eca19dd2.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt