Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok şükür sizin gibi balık hafızalı değiliz Sneijder en son oynadığı fener maçını aç izle josefle mehmet topal karşısında yerlerde nasıl surundugunu izle

Bunlar benim için hikaye bana sneijder'i anlatmayin
Sneijder' in gitmesi gerektiğini o zaman da söyledim. Yerine daha iyisi gelmeliydi; çok büyük külfetle getirilen senin adamın onun en bitik halini bile arattı. Tam da onu diyorum işte!:cool::cigara:

Çok şükür sizin gibi balık hafızalı değiliz Sneijder en son oynadığı fener maçını aç izle josefle mehmet topal karşısında yerlerde nasıl surundugunu izle

Bunlar benim için hikaye bana sneijder'i anlatmayin
bu herif bir fb macinda hainlik yapip kirmizi yedi, digerinde yerde oturup, küsüp gol yedirdi. balik hafizali olma :)

yanlış alıntı
Sen mi yanlış alıntı yaptıng, yoksa bağa mı diding?!:unsure:;D...Beklendiği gibi ofansif katkıda bulunabilse, Ndiaye zaten defansif oynamayı kabullenmiş durumda; herşeyi birden yapmaya çalışıp dağılmayacak. Yok iddia ettiği gibi 8 oynuyor olsa, Ndiaye' nin işi yine kolay ama o da olmuyor, Belhanda' nın defansif katkısıına güvenerek ben olsam ben de çok fazla hücum düşünemem. Belhanda' nın takımdaki mevcudiyeti en çok Ndiaye' nin performansını etkiliyor diye düşünüyorum....

bugün toshackcity’den 8 pts gerideysek biraz da bu abi yüzünden

ama yapamadığı tabela katkısından dolayı değil, tamamen ince bir detay

fb maçında akıllı olan topcu o tokadı yedi mi yere yıgılır ve rakibe kırmızıyı aldırır

fb maçından sonra donk ndiaye rodrigues vs vs 3-5-6 maç ceza aldı takımın kimyası bozuldu bir sürü extra puan kaybettik

biraz aklı olan adam melo’nun emre b’na yaptıgını yapardı orada

IMG_20190204_212514.webp

Bu çok mallık yapar daha sene sonu alacaklarına karşılık bonservisini verir yollarız. Aysal başkan alsaydı bunu olmadığını derdiniz. Drogba nin sneijder in maaşına laf edenler buna etmez. Burak Selçuk bile aldığı parayı bundan çok hak etti.
Havalarda düzelmeye başladı ilk bahar erken geldi

Whoscored'a göre bizde en iyi 3. oyuncu da Muslera çıkmış.Çok dikkate değer bir site olmasa gerek.

DypirTRXcAQWwcw.jpg
İsmail iyi oynadı hatta maç önü aklıma Akhisar maçında adamı seyrettiği pozisyon falan geldi, bu maç ne mallık yapacak dedim tam tersine böyle oynarsa kaldırımı bile keser dedim maç sonu

Galatasaray düşmanlarının.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt