Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendisinin gitmesi halinde 2 8 numara gerekmektedir. Kendisi de sezon sonu ndiaye ile birlikte gitmelidir

Aklıma rakibi üçe iki yakalamış, iki adam en doğru zamanda çapraza hareketlenmişken; Belhanda' mızın çuvalladığı pekçok pozisyon geldi; çoğunlukla kararlı davranamamak ve yanlış tercihte bulunmak gibi bir defosu var kendisinin; beş atakta yaptığı bir doğru üzerinden yürümekle yanılıyorsunuz. Oynadığı ligle ilintilendirilebilecek bir şey değil bu dediğim...

Neyse uzatmayalım, ben diyeceğimi dedim, fazlası zaman israfı olur. Siz bayıla bayıla izlemeye devam edin, hiç mahzuru yok...
Korkunç bir hata. Mahsur'dur o pek kıymetli Burak abi, GSC'den özür dilemeni talep ediyorum.

3 ay ayağına top değmeyen Kagawa 3 dakikada bunun 2 senedir yapamadığını yaptı. Daha ne denir.

9'a bunu yollayıp 2 milyona biz alsaydık kalan parayla Luyindama bonservis+kanat oyuncusu alınırdı.

ne belhandayla oluyor ne belhandasız

net olan şu ki bir yerlerimizi de yırtsak kalan 14 maç bu arkadaşa mecburuz o yüzden kalan haftalarda moralini bozmadan kendisinden maximum verimi alıp yazın iyi fiyata bir yere satmak her iki taraf için de en iyisi

bu herif kanat oynasin oynayacaksa veya ne bileyim 8 no oynasin. ndiaye 10 no oynasin.ndiaye gole yakin en azindan. herif sut cekemiyor o kalibiyla inanilmaz birsey bu.

Hem maliyet hem performans itibarı ile tarihin en hayal kırıklığı yaratan oyuncuları arasına girecek gibi. Benim beklentim çok yüksekti gelmeden önce

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben şahsen Emre Akbabanın 3-4 maça kalmaz Belhanda'yı keseceğini düşünüyorum. En kötü ihtimalle Belhanda vites arttırır rekabetten dolayı.

Akli top oynamakta olsa cok faydasini gorecegiz de.. degil iste. Her mac ayni hikaye, ille rakiple didisecegi bir ortam olusturacak, ondan sonra topu ayagina aldiginda oyun oynamaya degil faul almaya calisacak. Bir milyon tane ornegi var.

Yeteneginizin buyuklugu sizi Galatasarayin 10 numarasi yapmaya yetmemeli. Oyle olsa Felipe Galatasaray'in gelmis gecmis en iyi 10 numarasi olurdu muhtemelen. Mental olarak da buyuk olmalisiniz. Belhanda cogu zaman vasat dahi degil.

Akli top oynamakta olsa cok faydasini gorecegiz de.. degil iste. Her mac ayni hikaye, ille rakiple didisecegi bir ortam olusturacak, ondan sonra topu ayagina aldiginda oyun oynamaya degil faul almaya calisacak. Bir milyon tane ornegi var.

Yeteneginizin buyuklugu sizi Galatasarayin 10 numarasi yapmaya yetmemeli. Oyle olsa Felipe Galatasaray'in gelmis gecmis en iyi 10 numarasi olurdu muhtemelen. Mental olarak da buyuk olmalisiniz. Belhanda cogu zaman vasat dahi degil.
Muhteşem bir yorum gerçekten belhandayi çözmussun

''Tek top ustası'' minvalinde ettiğin laf bütün doğrularını yok etti muhterem; Belhanda ve tek top oyunu?!:eek::cool:...
tek top ustası tabirini kullanmadım, yalan konuşmayalım lütfen.

tek topta başarılı dedim, daha önce belhandayı izlemediğiniz çok net. tek top ezbere oynanır zaten. bizim takım antrenmanlarda pasta kesip yediği için takımımdan böyle bir beklentim yok. en iyi yıldızları getirdiğimizde bile bu oyunu oynamadık. zaten belhanda da ezbere pas atıyor. bu yüzden de attığı pas ftor hocamıza gitti. oysaki sağ kanadımızda fegulinin olması gerekiyordu. peki fegulimiz nerede önliberoda. bu takımla tek top istesen de oynayamazsın.

belhanda için 9 milyona fitim. ama bu fizikle fransada hala oynar. hele bi de eskisi gibi esintiler sunarsa niye sattınız diye zırlar burdakiler. dünyanjn en iyi stoperini al, bizim gibi açık oynuyorsan ve o stoper yavaş ise bizim için çöp oğlu çöptür çünkü devamlı adam kaçıracaktır. ama mourinho gibi daha kapalı oynayan büyük takıma giderse o stoper kral olur. denklem bu kadar basit. ispanyada oynayan teknik oyuncularda almanya türkiye ve italya gibi durağan oynayan liglerde defalarca madara oldular. bunlar çeşitli örnekler, belhanda da bu örneklerden birisidir.

slimani gibi dümdüz basit ve hiç bir klası olmayan bir oyuncu olsaydı çöp oğlu çöp olurdu. ayrıca bu adam fransada psg ile şampiyon olmadı. montpeller diye tırt bi takımla oldular. takımları iyiydi, ama belhanda en iyileriydi. bizde bir işe yaramayacağı çok açık ve net. demek ki ftor hocam bunu bile göremeyecek kadar gözlerine perde çekmiş. devre arası satılsa iki tarafta memnun olacaktı.

ayrıca bir çok dinamik vardır. fm gibi değil ki al oynasın. belhanda tr kariyerini kafada bitirmiş artı olarak mental sıkıntıları var. bedeninin sahada olması ruhunun olduğu anlamına gelmez. türkiyedeki kariyerini aklında bitirdiyse hiç bir güç futbol oynatamaz ona. o yüzden kenara çekilmeli.

Belhanda sezon sonu gidiyor. Ndiaye de donuyor. Fernando'yu da satip orta saha'yi komple degistirmeliyiz. Skora katkisi olmayan "8" numaralarin bu takimda işi yok.

Hmmm!. Türkçe konusunda açığımı kollayan bazı efendilerin bulunduğunu müşahede etmiş oldum böylelikle. Elbette hata yapabilirim ama ''Güneş balçıkla sıvanmaz''. @Ozan Tokgöz de artık takılmadığına göre benden iyisi yok. Katılır mısın @Mehmet Arslaner?!;):asd:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt