Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk oynasa bunun yerine daha faydalı olur gibime geliyor.Bu G.tatarın bir halt olacağı yok.

biliyoruz 10 numara degilsin, mac esnasinda gez dolas ver kac hic önemli degil hic sorun yok, aman diyim gol atma...

Buna bakıp selçuk güzellemesi yapanların olması bile çöphandanın halini ortaya koyuyor... selçuk 2 yıldır tarıktan sonra en çok küfür yiyen adamdır belki de..

Bunun yüzünden gerçekten Selçuk ile uzatabilirler. İkisinden de kurtuluruz inşallah sezon sonu.

Bu kazma o kadar kötü ki, yıllardır futbolla uzaktan yakından alakası kalmayan Selçuk dan bile medet umar hale geldik.

Vay be. Bu gurur senindir Belhanda.

sent via GSC

Yine belhanda giderse takımın çok daha iyi oynayacağını iddia edenler çoğalmış niye 2 haftadır kötü oynuyor diye ondan önceki 2 hafta kraldı bence sorun belhanda değil ki zaten ister sevin ister sevmeyin şu düzende belhanda her maç 11 fatih hoca kaç kere açık açık söyledi belhanda kötü olduğunda ya da olmadığında takım gerçekten çok kötü bir hal alıyor oynadığı zaman iyi bir takıma dönüşüyoruz bu belhanda ya - yazan bir durum değil bana göre aksine adamın lehine bir durum o da farkında ve bazen acayip laubali oynuyor peki asıl sorun ne kötü oynatan bizi bence casper olan fernando gerçekten biik bir orta saha oyuncusu ve performansı artmak yerine düşen ndiaye keşke belhanda kadar eleştirilseler ben nedense bu casper ile kalas ndiaye yi izleyeceğime top ayağında en çok yakışan belhandayi izlemeyi tercih ederim söve söve olsada izlerim izlemek istemeyenler bu yılki içerdeki konya geçen yılki sivas ve kasımpaşa deplasmanlarini izleyebilir.

Yine belhanda giderse takımın çok daha iyi oynayacağını iddia edenler çoğalmış niye 2 haftadır kötü oynuyor diye ondan önceki 2 hafta kraldı bence sorun belhanda değil ki zaten ister sevin ister sevmeyin şu düzende belhanda her maç 11 fatih hoca kaç kere açık açık söyledi belhanda kötü olduğunda ya da olmadığında takım gerçekten çok kötü bir hal alıyor oynadığı zaman iyi bir takıma dönüşüyoruz bu belhanda ya - yazan bir durum değil bana göre aksine adamın lehine bir durum o da farkında ve bazen acayip laubali oynuyor peki asıl sorun ne kötü oynatan bizi bence casper olan fernando gerçekten biik bir orta saha oyuncusu ve performansı artmak yerine düşen ndiaye keşke belhanda kadar eleştirilseler ben nedense bu casper ile kalas ndiaye yi izleyeceğime top ayağında en çok yakışan belhandayi izlemeyi tercih ederim söve söve olsada izlerim izlemek istemeyenler bu yılki içerdeki konya geçen yılki sivas ve kasımpaşa deplasmanlarini izleyebilir.

Bize onumuzdeki haftalar lazım gecen haftalara bakmıyoruz. Gelecek haftalar icinde pek umut vermiyor malesef.

Top kaptırma rekoru kırmaya saglam adımlarla kosan birini ovmek cok ilginc cok tuhaf.

al birini vur ötekine tencere dibim kara seninki benden kara ikisi de son pasları verme ve son vuruş özürlüsü

leşçuk & çöphanda kıyaslamasında Trabzon maçında leşçuk'un ilk 11 başlamasını isterim son yarım saatte çöphanda girsin

Bize onumuzdeki haftalar lazım gecen haftalara bakmıyoruz. Gelecek haftalar icinde pek umut vermiyor malesef.

Top kaptırma rekoru kırmaya saglam adımlarla kosan birini ovmek cok ilginc cok tuhaf.
Belhanda 2 haftadir berbat cok ciddi olarak soyluyorum trabzon deplasmani disinda bu sezonun geriye kalaninda en iyi oyuncularimizdandi. Zaten 2 haftadır kötü olunca yada cezalı olduğu dönem de çektiğimiz çile net ortada belhanda büyük ihtimal sene sonu gidecek ama gidene kadar ilk 11 yahu adam 6 hafta sakat kaldı düzelir düzelmez hoca 11 e koydu sivas maçında trabzonda yine 11 olacak hoca hiç bir şey bilmiyor degilmi yahu adam bizim futbolcumuz 2 hafta önceye kadar kral diye mesajlar doluyordu buraya şimdi küfür kıyamet iyi oynadığında eminim bir kısım taraftar hasetinden çatlıyor kötü oynadığında beğenenler takım kazansa da mutlu olamıyor olaya bak bu adama ihtiyacımız var sene sonu gidecek büyük ihtimal son kez tekrar ediyorum kesinlikle takımın en kötü oyuncusu değil

2 haftadır mı kötü oynuyor?
Ondan önceki 2 hafta kral mıydı?

2b88db985e0a35e3f3deac827a39fc24.jpg

Ben belhanda ya aşırı hayran biri değilim ama buradaki genel kanaat doğru diyelim ne bu kanaat belhanda berbat ötesi laubali takımı satan haysiyetsiz bir futbolcu müsveddesi o zman fatih hocayı eleştirme zamanı gelmiştir Galatasaraya bu kadar zarar veren bir topçu her maç düzenli 11 sakatlıktan çıktığı anda tekrar 11 haa doğru fatih terim gözünü n yaşına bakmadan takımın as stoperi ve tek forvetini silen hoca belhanda ya sabredecek sabretmeyi bırak basın toplantılarında öve öve bitiremeyecek bunları hoca napsın mecburiyetten oynatıyor vs. diyenler için yazdim son kez diyorum belhanda yi çöp ilan edenler bir çöpü oynattığı için fatih hocayı eleştiri yağmuruna tutmak zorundadır.

Ondan önceki son 2 hafta da çok övülüyordu onu demek istedim tarafsız gözle bakınca son 2 hafta harici bu sene takımda en iyi oynayan oyunculardan.

2 senedir en fazla 30 saniye(toplamda) vasat(iyi diyemiyorum) oynamıştır. Onun dışında berbat ötesi. Öven kişiler de hep aynı kişiler ki onlar zaten taç atışında ne güzel gülümsedi deyip bile övebilecek kişiler.

2 senedir en fazla 30 saniye(toplamda) vasat(iyi diyemiyorum) oynamıştır. Onun dışında berbat ötesi. Öven kişiler de hep aynı kişiler ki onlar zaten taç atışında ne güzel gülümsedi deyip bile övebilecek kişiler.
Bu adam bu kadar berbatsa sadece 30 saniye iyi oynadıysa :) onu oynatan hocanın lisansı yırtılıp futboldan men edilmelidir.

Çok pişman olacağız bunu devre arasında satmadığımıza. Umarım böyle bir fırsat bir daha gelir yaz sezonu. Yaz transfer sezonu ilk gitmesi gereken oyuncu. Maliyet ve fayda açısından bundan daha zarar veren bu ve Selçuk kaldı. Diğer faydasızlarla da ( Ömer , Muğdat, Sinan gibi )muhtemelen vedalaşırlar.

Konu açılış tarihi 25 şubat atılan yorum sayısı 11314 hadi 1 yıl oldu desek bile günlük 30 yorum atılmış konuya muazzam ya resmen Nirvana bu herif.

Belhanda 2 haftadir berbat cok ciddi olarak soyluyorum trabzon deplasmani disinda bu sezonun geriye kalaninda en iyi oyuncularimizdandi. Zaten 2 haftadır kötü olunca yada cezalı olduğu dönem de çektiğimiz çile net ortada belhanda büyük ihtimal sene sonu gidecek ama gidene kadar ilk 11 yahu adam 6 hafta sakat kaldı düzelir düzelmez hoca 11 e koydu sivas maçında trabzonda yine 11 olacak hoca hiç bir şey bilmiyor degilmi yahu adam bizim futbolcumuz 2 hafta önceye kadar kral diye mesajlar doluyordu buraya şimdi küfür kıyamet iyi oynadığında eminim bir kısım taraftar hasetinden çatlıyor kötü oynadığında beğenenler takım kazansa da mutlu olamıyor olaya bak bu adama ihtiyacımız var sene sonu gidecek büyük ihtimal son kez tekrar ediyorum kesinlikle takımın en kötü oyuncusu değil

Şuanda en kötü oyuncusu kusura bakma o pas hatalarını ve top kaptırmalarını amatör lig oyuncusu yapmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt